Ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε •
Ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή
Με κλάματα «έκλεισε» την καταδικαστική πρότασή της η εισαγγελέας, στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Λουλούδια από τον πατέρα του θύματος.
Το δριμύ κατηγορώ της εισαγγελέως της έδρας για τους δύο νεαρούς που δικάζονται για τον ωμό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ήρθε να «σφραγίσει» την αγόρευσή της η οποία έκλεισε, με τον πατέρα της άτυχης φοιτήτριας να της προσφέρει λουλούδια ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη στάση της κι εκείνη να κλαίει. Πρωτόγνωρες στιγμές, σε μία δίκη που η βία και η φρίκη είχαν σκεπάσει τα πάντα. Ένα έγκλημα προαποφασισμένο μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια για το οποίο ακόμη και η όψιμη συγνώμη από τους κατηγορουμένους , σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό, ήταν προσχηματική, καθ’ υπαγόρευση πιθανότατα από τους συνηγόρους τους.
Εισαγγελέας : Σας δίνω το λόγο μου πως εγώ και η Ελένη θα είμαστε πάντα μαζί…
Κλαίγοντας ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας πλησίασε την έδρα, καταργώντας τις αποστάσεις, για να δώσει λουλούδια στην εισαγγελική λειτουργό η οποία επίσης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Με δυσκολία κατέληξε στην αγόρευσή της, αποδίδοντας εύσημα στους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για την κόρη τους που δολοφονήθηκε με απίστευτη αγριότητα. «Θα κλείσω με το ίδιο τρόπο, ας αποδοθεί Δικαιοσύνη και ας καταστραφεί ο κόσμος όλος. Το παιδί σας ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή, αν μπορώ να απαλύνω το πόνο σας θα σας πω ότι η Ελένη ήταν μια ηρωίδα, δεν ήταν μόνο ένα δώρο ζωής… Με όνειρα ένα κορίτσι με πολύ υψηλούς στόχους που αντιστάθηκε με απίστευτο σθένος στο σπίτι του τρόμου. Αν μπορώ να σας απαλύνω το πόνο θα σας πω ότι είναι ένα κορίτσι σύμβολο, γιατί με πικρία βλέπω ότι το 2020 η γυναίκα αντιμετωπίζεται σαν ένα τίποτα, σε πολλές περιπτώσεις. Αντιστάθηκε σε αυτά τα άθλια υποκείμενα με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει. Φτιάξατε ένα κόσμημα. Αυτή είναι το δώρο της ζωής, αυτοί είναι οι κατάρα της ζωής τους (τους έδειξε). Η κόρη σας σαν λαμπρό αστέρι θα μας δείχνει πάντα το δρόμο από εκεί που είναι. Εφεξής εγώ και η Ελένη θα είμαστε μαζί, σας δίνω το λόγο μου. Να κηρυχτούν ένοχοι όπως κατηγορούνται δεν έχω καμία αμφιβολία».
Περισσότερα τα θύματα των κατηγορουμένων
Με καταγωγή από τη Ρόδο κι η ίδια η εισαγγελέας ήταν σε θέση ν’ αντιληφθεί, όπως υπονόησε, περισσότερα από όσα ακούστηκαν μέσα στη δίκη. Για αυτό δεν παρέλειψε να μιλήσει και για άλλους ενόχους στην υπόθεση αυτή. Τους γονείς και τους συγγενείς των κατηγορουμένων που είτε ήρθαν στο δικαστήριο για να πουν ψέματα είτε προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να συγκαλύψουν το έγκλημα. Κυρίως όμως να αναφερθεί και σε άλλα «αόρατα» θύματα των δύο δραστών, γυναίκες «ευάλωτες» οι οποίες ευτυχώς δεν είχαν την ίδιο τέλος με την άτυχη Ελένη.
Προσπάθεια κουκουλώματος
Εισαγγελέας: Υπάρχουν παραλείψεις από την ανάκριση στην Ρόδο…. Ασκήθηκαν πιέσεις στον λιμενικό Θ. Ζόβα. Έφτασαν σε ένα σημείο να του παίρνουν την υπόθεση για να ασχοληθεί κάποιος άλλος. Δεν θέλω να υπονοήσω ότι το επιφανές μέλος της Ρόδου ο κ. Μπούκουρας (ο πατέρας του Ροδίτη) έβαλε λυτούς και δεμένους για να σώσει το παιδί του… Του πήραν και τη δεύτερη υπόθεση με το φερόμενο βιασμό ΑΜΕΑ που φέρεται να διέπραξε ο κ. Λούτση, …Είναι τύχη που ενεπλάκη ο κ. Ζόβας, αν δεν είχε εμπλακεί δεν θα είχαμε αυτή την εξέλιξη».
ΠΑΤΕΡΑΣ: Κάποιοι κουκουλώνουν εκεί μέσα
Εισαγγελέας: Έχω καταγωγή από τη Ρόδο, γνωρίζω κάποια πράγματα ….Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι λίγοι άνθρωποι οι οποίοι λένε ‘’ας αποδοθεί δικαιοσύνη’’ και κρατάνε τη χώρα όρθια. Έχω παράπονο από το ανακριτικό έργο. Υπήρχαν και άλλα θύματα. Θα μπορούσαμε να τις έχουμε και αυτές τις υποθέσεις εδώ.
Ψεύτικη συγνώμη από τους κατηγορουμένους
Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε μάλιστα από τους γονείς της άτυχης φοιτήτριας να μην είναι εύπιστοι στη συγνώμη των δύο κατηγορουμένων: «Σας κοροϊδεύουν και σας εμπαίζουν όλοι από την αρχή. Μην τους ακούτε και μην τους πιστεύετε. Καμία συγνώμη μην δεχθείτε. Η συγνώμη ένα μόνο νόημα έχει. Όταν αυτός που τη ζητεί είναι ειλικρινής. Η αδελφή του δεύτερου κατηγορουμένου διέσυρε τη μνήμη της τεθνεώσας. Μας είπε ότι ο αδελφός της είχε σχέση με την Ελένη. Όλα είναι ψέματα για τη σχέση. Μου έκανε εντύπωση που η αδελφή του β κατηγορούμενου (του Λούτση) είπε πως αφού είχε πάει ο αδελφός της με την Ελένη γιατί να την βιάσει; Ακούστε απόψεις! Είναι και εκπαιδευτικός. Δεν ξέρει ότι και σχέση να έχεις και γάμο η γυναίκα μπορεί να αρνηθεί; Ο κατηγορούμενος όταν εγώ τον εξέταζα άδειασε ακόμη και την αδελφή του. Είναι αδίστακτος, μόνο το δικό του σαρκίο. Είχαν στοχεύσει το παιδί σας, έχουν συλλάβει το σχέδιο».
Οι ευθύνες των οικογενειών των κατηγορουμένων
Αμείλικτη ήταν η εισαγγελέας και για τον πατέρα του Ροδίτη κατηγορουμένου. «Ο πατέρας του Ροδίτη έκανε το τέρας που είναι σήμερα ο γιος του. Ο πατέρας του κ. Μπούκουρα που γυμνάζεται γιατί θέλει να δείχνει ωραίος σε αυτή την ηλικία έχει αφήσει έναν εν δυνάμει εγκληματία να κυκλοφορεί ελεύθερος». Με τα λεφτά του πατέρα του άλλωστε, ο Ροδίτης κατηγορούμενος «εξαργύρωνε» τον συγκατηγορούμενό του, αλβανικής καταγωγής για την υπηρεσία που του πρόσφερε, να του γνωρίζει δηλ. τα κορίτσια που είχαν στοχοποιήσει. Γιατί η Ελένη δεν ήταν η πρώτη που πιάστηκε στα δίχτυα τους. «Ακριβώς με τον ίδιο οι δυο κατηγορούμενοι ενήργησαν και με την ανήλικη. Την πήγαν σπίτι στη Λίνδο, της έβαλαν να δει ταινίες πορνό. Έβαλε τα κλάματα το κορίτσι και τη γλυτώνει.…. Ο δεύτερος κατηγορούμενος ήταν το δόλωμα. Δεν είναι πλούσιος, πλούσιος ήταν ο πρώτος, ο Ροδίτης. Ο δεύτερος είναι ο ωραίος με το αγγελικό πρόσωπο, είναι δόλωμα, μπαίνει μπροστά βρίσκει κορίτσια και ως λάφυρα τα πηγαίνει στον άλλο που έχει τα λεφτά. Τη στήνει έξω από τα σχολεία ειδικής αγωγής και ψάχνει ευάλωτα θύματα. Εκείνη την εποχή η Ελένη ήταν ευάλωτη, την είχαν στοχοποιήσει την Ελένη, η Ελένη ήταν ανυποψίαστη παρθένα. Όλα αυτά που μας λένε εδώ για τρίο είναι όλα ψέματα, ασυναρτησίες…»
Εισαγγελέας: Γελάνε οι κατηγορούμενοι στα διαλείμματα της δίκης
Αξιολογώντας κάθε στοιχείο που προέκυψε, από την προδικασία αλλά και την ακροαματική διαδικασία, η εισαγγελική λειτουργός εμφανίστηκε απόλυτα πεπεισμένη πως οι δράστες ενεργούσαν από κοινού, συναποφασίζοντας και εκτελώντας μαζί το εγκληματικό σχέδιο τους. Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ τους, στο ακροατήριο, ήταν απλά ένα κακοπαιγμένο θέατρο. «Οι κατηγορούμενοι εξαρχής με δικονομικά τερτίπια ήθελαν να συσκοτιστεί η υπόθεση. …Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτοί οι δυο είναι τσακωμένοι και σε ρήξη, επειδή τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον. Γελάνε στα διαλλείματα της δίκης. Είναι απολύτως συνεννοημένοι γιατί έτσι τους έχουν πει ότι πρέπει να κάνουν. Η φυσιολογική αντίδραση δεν είναι αυτή. Δυο άνθρωποι με τέτοια εγκλήματα όταν δεν είναι συνεννοημένοι ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου. Υπάρχει κοινή γραμμή. Κοινή γραμμή για διάχυση της ευθύνης. Παίζεται και από τους δικηγόρους αυτό το παιχνίδι …Αποσκοπεί όχι στους δικαστές αλλά στους ενόρκους. «Πείτε τα έτσι και μετά αλλιώς» και έτσι όλο και κάποια αμφιβολία θα γεννηθεί. Αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν θα τιμωρηθούν και δεν είναι μόνο οι κατηγορούμενοι. Ευχαριστώ τους ενόρκους αυτής της δίκης για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την υπόθεση…. Η πρώτη απολογία του Αλέξανδρου (21χρονου) είναι η μόνη που είναι πιο κοντά στα γεγονότα. … Από τη στιγμή που οι συνήγοροι μπαίνουν στην υπόθεση αρχίζουν τα ψέματα, τα σενάρια για τη συσκότιση της αλήθειας. Έχω ακούσει από συνηγόρους των κατηγορουμένων να λένε ότι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Συλλειτουργός στη Δικαιοσύνη είναι αυτός που αποσκοπεί σε αυτό που αποσκοπεί όλη η Δικαιοσύνη. Στην ανεύρεση της αλήθειας».
«Θα βίαζαν την Ελένη και νεκρή»
Η δράση των κατηγορουμένων είχε πάντα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, είπε η εισαγγελική λειτουργός, αναφερόμενη στο πως έφτασαν στο πως έφτασαν και στα έγκλημα. «Είχαν ραντεβού και με άλλες αλλά δεν «τους έκατσε», όπως είπαν… Ήταν αποφασισμένοι. Το είχαν κάνει ήδη αυτά με άλλη κοπέλα. Την επόμενη ημέρα ο β κατηγορούμενος πήγε σε εκδιδόμενη. Είχε προηγηθεί η αποτυχημένη συνάντηση με τα άλλα δυο κορίτσια που περιέγραψε ο β κατηγορούμενος στην απολογία τους. Είχαν συλλάβει στο μυαλό τους ότι τις πάνε στο εξοχικό στους Πεύκους, βάζουν τις κοπέλες να δουν πορνό και τις βιάζουν. Δεν υπήρχε περίπτωση οι δυο αυτοί χαρακτήρες, κατά τον τοξικό τρόπο που λειτουργούν, να τους ξέφευγε η Ελένη μετά τα αποτυχημένα ραντεβού που είχαν πριν με άλλες κοπέλες. Θα βίαζαν την Ελένη και νεκρή. Εκείνη την ημέρα η Ελένη είναι στο σπίτι της είναι ανυποψίαστη, μιλάει με τη φίλη της στο τηλέφωνο που βρίσκεται στην Αθήνα. Κατέβηκε η Ελένη και τότε είδε το φορτηγό του τρόμου. Υπάρχει βίντεο από το οποίο προκύπτει ότι ο Ροδίτης είναι στη καρότσα. Η συμφωνία είναι να πάνε να φάνε σουβλάκια. Την έχουν πείσει, είναι ευάλωτη εκείνο το διάστημα. Τι πιο απλό να πάει μια βόλτα. Προφανώς της είπαν ότι υπήρχε και κάποιος λόγος που είναι ο και ο Ροδίτης στη παρέα της με τον 21χρονο. Η Ελένη δε ήξερε ότι πάει στη Λίνδο. Πιστεύω ότι της είπανε «πάμε μια βόλτα». Δέχθηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο. Εκείνη τη στιγμή η Ελένη δεν αντιλήφθηκε. Το σχέδιο όμως ήταν στο μυαλό των κατηγορουμένων. Το σχέδιο για ομαδικό βιασμό. Το ότι η Ελένη κατέβασε το βλέμμα και ασχολήθηκε με τον β κατηγορούμενο το πλήρωσε με τη ζωή της… Δεν έχει συνευρεθεί με την Ελένη, όλα αυτά είναι κατευθυνόμενα από την υπερασπιστική γραμμή που επέλεξαν και αποκυήματα της φαντασίας τους».
Η Ελένη αντιστάθηκε επί τρεις ώρες
Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η άτυχη φοιτήτρια δεν μπορούσε καν να διανοηθεί τι την περίμενε, το μοιραίο βράδυ. « Η Ελένη δεν ξέρει τι έρχεται για αυτό δε ζητάει βοήθεια, όπως λένε. Την έπεισαν να πάνε στο σπίτι Μέσα από το φορτηγό η Ελένη πρέπει να στέλνει το μήνυμα στην φίλη της «πάρε με τηλ. σε μια ώρα». Μπορεί να ήταν και χαρούμενη η Ελένη γιατί μπορεί να πίστεψε ότι θα ξεκινήσει μια σχέση. Φαντάστηκε ότι θα υπάρχει ένα σπίτι εκεί που πιθανόν θα υπάρχει φαγητό εκεί και ότι θα κάτσουν λίγο… Πλέον δε γνωρίζω αν την κρατάνε με το ζόρι, αν και μπορεί επειδή ήταν τόσο ανυποψίαστη και τόσο αθώα να είπε «γιατί να μην πάω;». Φτάνει και βλέπει μια ερημιά. Φτάνει και βλέπει ερημιά. Αυτοί είχαν σχέδιο να τη βιάσουν, ήξεραν ότι η Ελένη δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει ομαδικό σεξ. ….Πίνουν ελάχιστα – τα ποτήρια ήταν μισοάδεια - , η βότκα το μπουκάλι ήταν γεμάτο. ..Είναι προαποφασισμένο ότι σε περίπτωση που η Ελένη αρνηθεί, δεν θα φύγει, θα βιαστεί. .. Η Ελένη ανθίσταται, αρνείται. Αν η Ελένη ήταν ένα μέρος έστω από αυτά που περιγράψανε ξέρετε τι θα έκανε; Θα προσποιείτο για να γλυτώσει τη ζωή της. Το κορίτσι, ήταν αφίλητη παρθένα και πήγε μέσα σε άγρια θηρία. Η Ελένη ήταν αθώα… αλλά με δυναμισμό ψυχής. Δεν υπέκυψε σε αυτούς τους εγκληματίες και το πλήρωσε με τη ζωή της. Άρχισε να αντιστέκεται. Φωνάζει και εκεί αρχίζουν το ξύλο. Την έχουν πάει σηκωτή εκεί που είναι το στρώμα (που εξαφανίστηκε) για να είναι πιο άνετα … Χτυπιέται η Ελένη, ο β κατηγορούμενος της κρατάει τα χέρια ο άλλος τη χτυπάει, οι ρόλοι εναλλάσσονται… Δεν την κάνουν καλά. Έχουν αποφασίσει, όμως, να τη βιάσουν με κάθε τρόπο, έχουν αποτύχει οι δυο προηγούμενες απόπειρες τους με τα άλλα κορίτσια. Αφού εκείνη αντιστέκεται παίρνουν τα μαχαίρια. Τα μαχαίρια είναι δυο μαχαίρια γιατί δυο είναι οι εγκληματίες. Προσπαθούν με το στραγγαλισμό να την ακινητοποιήσουν. Έδωσε μάχη η κοπέλα για τρεις ώρες για να κρατηθεί στη ζωή. Δεν τα καταφέρνουν με το στραγγαλισμό. Στη συνέχεια τελούν διαδοχική συνουσία – τολμάνε να λένε ότι η Ελένη ήθελε… Η Ελένη αντιστέκεται ξανά. Και μετά έχουμε το σίδερο. Την χτυπάνε, η Ελένη δεν πεθαίνει, αντιστέκεται. Και αυτό πυροδοτεί το θυμό τους. Η μάχη της Ελένης είναι πρωτοφανής. Τα χτυπήματα με το σίδερο είναι τρία ή τέσσερα και δεν είναι από έναν. Σκέφτονται ότι η Ελένη λέει ότι θα τους καταδώσει. Αποφασίζουν να τελειώσουν μαζί της.
Ροδίτης: Αυτό το συμπέρασμα πως βγήκε κυρία εισαγγελέα;
Εισαγγελέας: Προφανώς και θα μας καταδώσει – σκέφτηκαν – θα μας κλείσει φυλακή. Στο μπάνιο την πήγαν γιατί το αίμα δεν σταματούσε. Την πήγαν μαζί. Ένας δεν μπορούσε, κατά διαστήματα η Ελένη ανακτά αισθήσεις τους παρακαλάει να την πάνε στο νοσοκομείο.
Β κατηγορούμενος: Δεν είναι όπως τα λέτε
Εισαγγελέας: Το σπίτι βρέθηκε είναι γεμάτο αίμα, τα ταβάνια έχουν αίμα, έχει βρεθεί τα dna. Της έβαλαν το σεντόνι για να μην τους δει κανείς. Ως δια μαγείας η γιαγιά που μένει από κάτω δεν άκουσε τίποτα από τη σφαγή. ….Οι δυο τους έχουν συζητήσει τι θα κάνουν. Γίνονται διάφορες συνομιλίες για αυτό. Καταλήγουν τελικά σε μια κοινή απόφαση. Γνωρίζουν ότι είναι ζωντανή η Ελένη - στην κατ αντιπαράσταση είπαν ότι στο φορτηγο μίλαγε). Οδηγεί ο Ροδίτης, που ξέρει την περιοχή, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το νοσοκομείο. …Είναι αδύνατον ένας να κατέβασε μόνος του την Ελένη από τις σκάλες του σπιτιού της Λίνδου. Μαζί τη σέρνουν στις σκάλες, ο ένας μπροστά ο ένας από πίσω, το σώμα είναι πολύ βαρύ. Η Ελένη ήταν σε ημικωματώδη κατάσταση. Οι σκάλες είναι γεμάτες αίματα. Και πάνε εκεί που αποφάσισαν. Να την πετάξουν στη θάλασσα. … Δεν μπορεί ένας να τη βγάλει από το αμάξι. Η κοπέλα είναι σε κώμα. Έχει ψελλίσει όμως ότι ο πατέρας μου θα σας βρει….. Τα στοιχεία λένε ότι δε γίνεται να ανοίξεις τη πόρτα και να την πετάξεις. Το έδαφος είναι κακοτράχαλο . Την έβγαλαν και οι δυο από το αμάξι και την κουβαλάνε στα χέρια και για αυτό δεν φέρει αμυχή. Θέλουν να εξασφαλίσουν ότι θα πάει στο νερό και ότι δε θα κολλήσει στα βράχια. Στη προσπάθεια τους να την πετάξουν κάποιους από τους δυο την πατάει στο κεφάλι, γιατί την σπρώχνανε με τα πόδια τους να πέσει στο νερό ζωντανή…»
Μητέρα θύματος στους κατηγορουμένους: Γιατί δε δείχνετε τα πρόσωπα σας. Ροδίτη μάγκα ψευτόμαγκα ….πόσο μάγκας είσαι; Έριξες εκεί την Ελένη μου για να εξαφανιστεί το σώμα του παιδιού μου; να πάει στην Αίγυπτο; Άνανδροι….
Εισαγγελέας: Η τύχη βοήθησε να φυσάει νοτιάς και το σώμα αντί να πάει μέσα, όπως ήθελαν, η να πάει στο βυθό ή στην Αίγυπτο, έμεινε κοντά στην ακτή. Δεν είναι νοήμονες να καταλάβουν ότι αυτό που πάνε να κάνουν πιθανόν να μην τους βγει. Δεν έχουν ανοίξει ποτέ βιβλίο στη ζωή τους, έτσι τους έχουν μεγαλώσει. Βοήθησε το τατουάζ αυτό το όμορφο τριαντάφυλλο, το κ. Ζόβα να ταυτοποιήσει το πτώμα της Ελένης.
Εισαγγελέας: Μόνο αέρα δεν κάναμε στους κατηγορουμένους
Η εισαγγελική λειτουργός μίλησε και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δίκη. «Δικάσαμε υπό συνθήκες πρωτόγνωρες. Διανοήθηκε ποτέ κανείς ότι θα φοβηθεί το κορωνοϊό να δικάσει αυτή την υπόθεση; Ο δικαστής δεν είναι Δημόσιος υπάλληλος. Θα δικάζανε ακόμη και αν γίνονταν πόλεμος, θα είχαμε τα έκτακτα στρατοδικεία. Αυτό πρέπει να κάνουν οι δικαστές …». Απάντησε δε και στις αιτιάσεις περί των δικαιωμάτων των κατηγορουμένων: «Φυσικά και οι κατηγορούμενοι έχουν δικαιώματα, έχουν περισσότερα μάλιστα από όσα έχει η πολιτική αγωγή και το θύμα. Και αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.. … Το πόσο θα μείνουν στη φυλακή οι κατηγορούμενοι δεν εξαρτάται από το δικαστήριο. Άκουσα τους συνηγόρους να λένε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος (ο Ροδίτης) είχε πυρετό και δεν εισακούσθηκε. Διακόψαμε συνέχεια, εδώ για να πιεί το καφεδάκι του, το νερό του …μόνο αέρα δεν του κάναμε. Εσείς ποτέ δεν μας είπατε ότι έχει πυρετό. Ζήτησα ακόμη και μπουφάν να του φέρουν. …Καλώς τον πήγαν στο Θριάσιο, έχει δικαίωμα, τον περιθάλψανε έτσι έπρεπε να γίνει. Κανένα δικαίωμα δεν παραβιάστηκε μόνο ξενοδοχείο δεν το κάναμε εδώ ..τα καφεδάκια του τα πάντα όλα».
Ολοκληρώνοντας την αγόρευσή της, η εισαγγελέας αναφέρθηκε στο ήθος που έχουν επιδείξει οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας. « Υποκλίνομαι στο ήθος, σας. Δεν ξέρω αν εγώ θα είχε αυτό το ανάστημα. . Ευχαριστώ την μητέρα. Είναι αδύνατο να μην ταυτιστείς όσο και να μην επιτρέπεται έστω και ασυνείδητα με το τι πέρασε το θύμα. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο»
* Ετικέτες Θέματος: #Ειδήσεις #Ελλάδα #inforumgr
* Πηγή: Zougla.gr
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!