solvedμπορω να κάνω διπλη παραθεση;
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
solvedμπορω να κάνω διπλη παραθεση;
χθες ήθελα να απαντήσω σε 2 ατομα με παράθεση, για να μην κάνω διπλοποστάρισμα ξέροντας ότι απαγορεύεται σωστα; αλλα δεν το κατάφερα! έτσι απάντησα απλα!
Απ: solvedμπορω να κάνω διπλη παραθεση;
Απ ότι ξέρω μπωρής αν σου λειτουργη η παράθεση γιατί εμένα δεν μου λειτουργη Πιο καλύτερα θα σου απαντηση ο Μάριος
aimilios- Ενεργό Μέλος
aimilios έγραψε:Απ ότι ξέρω μπωρής αν σου λειτουργη η παράθεση γιατί εμένα δεν μου λειτουργη Πιο καλύτερα θα σου απαντηση ο Μάριος
misirli έγραψε:χθες ήθελα να απαντήσω σε 2 ατομα με παράθεση, για να μην κάνω διπλοποστάρισμα ξέροντας ότι απαγορεύεται σωστα; αλλα δεν το κατάφερα! έτσι απάντησα απλα!
Καταρχας σε ευχαριστώ μόλις έκανα δοκιμη διπλων παραθέσεων πατωντας πρώτα στο δικο σου ποστ την παράθεση και μετα πατωντας στο δικο μου και να το πιο πανω αποτέλεσμα!
Εγώ Πιστεύω δεν έχεις πρόβλημα ας το κρήνη ο Μάριος Αυτό.
Στην 1 Παράθεση είμαι 100% σίγουρος πως δεν έχεις πρόβλημα.
Στην 1 Παράθεση είμαι 100% σίγουρος πως δεν έχεις πρόβλημα.
aimilios- Ενεργό Μέλος
Κατ' αρχάς, το διπλοποστάρισμα δεν απαγορεύεται.
Ωστόσο, μπορείς να κάνεις μέχρι και τριπλή παράθεση. Μετά είναι λίγο άσχημο και φορτωτικό για το φόρουμ. Οπότε μπορείς να απαντήσεις 3 φορές στην σειρά και κάθε μήνυμά σου μπορεί να έχει 3 παραθέσεις μέσα.
Μάριος έγραψε:4. Για σκοπούς ασφάλειας και αποφυγής προβλημάτων, το δικαίωμα επεξεργασίας μιας απάντησης, είναι απενεργοποιημένη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέλος επιτρέπεται να κάνει μέγιστο τρεις (3) απαντήσεις στην σειρά. Περισσότερες από τρεις (3) απαντήσεις θα προειδοποιούνται ανάλογα με τον επιπλέον αριθμό απαντήσεων που δημοσιεύτηκαν
Ωστόσο, μπορείς να κάνεις μέχρι και τριπλή παράθεση. Μετά είναι λίγο άσχημο και φορτωτικό για το φόρουμ. Οπότε μπορείς να απαντήσεις 3 φορές στην σειρά και κάθε μήνυμά σου μπορεί να έχει 3 παραθέσεις μέσα.
μαριε...διαβασα τους κανονες σήμερα το πρωι! νομίζω ότι τους είχα ξαναδιαβάσει, αλλα δεν θυμόμουν τιποτα.
Τώρα όμως με μπερδεύεις λοιπον κάνω μια παραθεση και μετα βλέπω ότι θέλω να μιλήσω και σε άλλα ατομα και δεν έχει γίνει ενδιάμεσα ποστ!!! μπορω να κάνω νέο ποστ; πιστεύω ότι αφου επιτρέπεται η τριπλη παράθεση! θα επιτρέπεται και το τριπλό ποσταρισμα!!!
δηλαδη
Τώρα όμως με μπερδεύεις λοιπον κάνω μια παραθεση και μετα βλέπω ότι θέλω να μιλήσω και σε άλλα ατομα και δεν έχει γίνει ενδιάμεσα ποστ!!! μπορω να κάνω νέο ποστ; πιστεύω ότι αφου επιτρέπεται η τριπλη παράθεση! θα επιτρέπεται και το τριπλό ποσταρισμα!!!
δηλαδη
ή τριπλη παραθεση μεσα στο μηνυμα μου ή
τρια ποστ στην σειρα του ίδιου χρήστη (τριπλοποστάρισμα) χωρις να μεσολαβει ενδιάμεσα άλλο ποστ
Ναι επιτρέπεται το τριπλό ποστάρισμα ίδιου χρήστη χωρίς την μεσολάβηση άλλου ποστ.
Παρόμοια θέματα
» Πως κάνω αναβάθμιση στο PC μου:
» Διπλή σεισμική δόνηση 3,7R και 4,4R ανοικτά της Κρήτης
» Πως θα κάνω το κρέας πιο μαλακό!
» Τι να κάνω όταν το παιδί μου δεν τρώει ψάρι
» Παίρνω αντισυλληπτικά μπορώ να κάνω δίαιτα;
» Διπλή σεισμική δόνηση 3,7R και 4,4R ανοικτά της Κρήτης
» Πως θα κάνω το κρέας πιο μαλακό!
» Τι να κάνω όταν το παιδί μου δεν τρώει ψάρι
» Παίρνω αντισυλληπτικά μπορώ να κάνω δίαιτα;
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1