κατηγορία τεχνολογία
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
κατηγορία τεχνολογία
Πολλά άτομα στις μέρες μας ασχολύνται με την τεχνολογία για αυτό προτείνω να δημιουργηθεί ή κατηγορία τεχνολογία.Εκεί θα έχει για υπολογιστές,tablets,smartphones,απορίες,προτάσεις αγορών και όλα τα συναφή.Επίσης αν υλοποιηθεί με ενδιαφέρει να συντονίζω και εκεί καθώς έχω αρκετές γνώσεις πάνω σε τέτοια θέματα.
Xristos- Ενεργό Μέλος
Απ: κατηγορία τεχνολογία
Ναι αλλά δεν έχει πολλές υποκατηγορίες όπως υπολογιστές κ.λ.π
Πιστεύω πως με περισσότερα θέματα τεχνολογίας θα αυξηθούν τα μέλη του forum ξαθ επίσης όπως ανέφερα γνωρίζω από τεχνολογία και μπορώ να συμμετέχω στον συντονισμό και εκείνης της κατηγορίας
Πιστεύω πως με περισσότερα θέματα τεχνολογίας θα αυξηθούν τα μέλη του forum ξαθ επίσης όπως ανέφερα γνωρίζω από τεχνολογία και μπορώ να συμμετέχω στον συντονισμό και εκείνης της κατηγορίας
Xristos- Ενεργό Μέλος
Μέσα σε μια κατηγορία, υπάρχουν τα γενικά τεχνολογία και για κινητά - smartphones. Αν θες κάποια ιδιαίτερη κατηγορία, τότε πες μου εδώ συγκεκριμένα επειδή εγώ προσωπικά δεν έχω καταλάβει ποια κατηγορία συγκεκριμένα ζητάς!
Laptops
Desktops
Προτάσεις Αγορών
Φωτωγραφικές Μηχανές
Tablets
Smartphones
Consoles
Console Games
Pc Games
Περιφερειακά (εκτυπωτές,πολυμηχανήματα κ.λ.π)
Να μην είναι υποκατηγορίες αλλά κατηγορίες και όπως και οι άλλες και να έχουν και ένα σχετικό εικονίδιο από δίπλα.
Και πολλά άλλα
Desktops
Προτάσεις Αγορών
Φωτωγραφικές Μηχανές
Tablets
Smartphones
Consoles
Console Games
Pc Games
Περιφερειακά (εκτυπωτές,πολυμηχανήματα κ.λ.π)
Να μην είναι υποκατηγορίες αλλά κατηγορίες και όπως και οι άλλες και να έχουν και ένα σχετικό εικονίδιο από δίπλα.
Και πολλά άλλα
Xristos- Ενεργό Μέλος
Όλα αυτά δεν χρειάζονται μια κατηγορία το καθένα. Μπορούμε να έχουμε μια κατηγορία που να έχει 2-3 από το καθένα αν πρόκειται για παρόμοια θέματα και έτσι να γλυτώσουμε και απο πολλές εικόνες, πολλή χώρο και να είμαστε και πιο μαζεμένοι!
Θα κοιτάξω ποια μπορούν να μπουν μαζί και ποια όχι. Αλλά όχι τώρα επειδή τώρα είμαι σε ζωντανή εκπομπή!
Η ιδέα γίνεται δεκτή! |
Αν ήταν κάπως έτσι πως σου φαίνεται;
-> Laptops, Tablets, Smartphones
-> Desktops, Προτάσεις Αγορών
-> Περιφερειακά (εκτυπωτές,πολυμηχανήματα κ.λ.π), Φωτωγραφικές Μηχανές
-> Consoles, Console Games, Pc Games
-> Laptops, Tablets, Smartphones
-> Desktops, Προτάσεις Αγορών
-> Περιφερειακά (εκτυπωτές,πολυμηχανήματα κ.λ.π), Φωτωγραφικές Μηχανές
-> Consoles, Console Games, Pc Games
Μια χαρά,όπως θέλεις εσύ
Πρόσθεσε και βιντεοκάμερες στις φωτωγραφικές.
Πρόσθεσε και βιντεοκάμερες στις φωτωγραφικές.
Xristos- Ενεργό Μέλος
Παρόμοια θέματα
» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Νέα τεχνολογία των Smartphone για την πρόληψη απόσπασης της προσοχής του οδηγού από την Microsoft
» κατηγορία ''η ομάδα''
» Κατηγορία "Κώδικες"
» κατηγορία ψηφοφορίες
» ιδέα για την κατηγορία ταινιών
» κατηγορία ''η ομάδα''
» Κατηγορία "Κώδικες"
» κατηγορία ψηφοφορίες
» ιδέα για την κατηγορία ταινιών
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1