Thriller: Frozen trailer
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Thriller: Frozen trailer
:info:
Λίγο πριν νυχτώσει, τρεις σκιέρ αποφασίζουν να κάνουν μια τελευταία βόλτα στην νυχτερινή πίστα ενός χιονοδρομικού κέντρου. Στην μέση της διαδρομής, το τελεφερίκ σταματά, το φώτα σβήνουν και το χιονοδρομικό κέντρο κλείνει για μια εβδομάδα. Είναι αποκλεισμένοι, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί.
Μια χιονοθύελλα βρίσκεται προ των πυλών και οι πληγές από το υπερβολικό ψύχος αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Με τους χειρότερους εφιάλτες τους να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια τους, οι τρεις φίλοι σύντομα θα αρχίσουν να αναρωτιούνται αν το ένστικτό τους είναι αρκετά δυνατό για να τους κρατήσει ζωντανούς.
Μια χιονοθύελλα βρίσκεται προ των πυλών και οι πληγές από το υπερβολικό ψύχος αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Με τους χειρότερους εφιάλτες τους να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια τους, οι τρεις φίλοι σύντομα θα αρχίσουν να αναρωτιούνται αν το ένστικτό τους είναι αρκετά δυνατό για να τους κρατήσει ζωντανούς.
Το παρακάτω video ενδέχεται να περιέχει τρομακτικές σκηνές ή σκηνές βίας. Αν επιλέξετε να το δείτε το φόρουμ δεν φέρει καμία ευθύνη για το αποτέλεσμα!
*ishow.gr
Xristos- Ενεργό Μέλος
Απ: Thriller: Frozen trailer
Xristos έγραψε:
:info:Λίγο πριν νυχτώσει, τρεις σκιέρ αποφασίζουν να κάνουν μια τελευταία βόλτα στην νυχτερινή πίστα ενός χιονοδρομικού κέντρου. Στην μέση της διαδρομής, το τελεφερίκ σταματά, το φώτα σβήνουν και το χιονοδρομικό κέντρο κλείνει για μια εβδομάδα. Είναι αποκλεισμένοι, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί.
*ishow.gr
Μπράβο Χρίστο!!!!! Πολύ Καλό Θέμα.
aimilios- Ενεργό Μέλος
Μάριε την πρώτη εικόνα που την βρήκες;
Εγώ για αυτήν που είχα έγραψα ''frozen poster'' στο google.
Εγώ για αυτήν που είχα έγραψα ''frozen poster'' στο google.
Xristos- Ενεργό Μέλος
Γράφεις Frozen movie και στις εμφανίζει. Δεν χρειάζεται να είναι poster.
Xristos έγραψε:
:info:Λίγο πριν νυχτώσει, τρεις σκιέρ αποφασίζουν να κάνουν μια τελευταία βόλτα στην νυχτερινή πίστα ενός χιονοδρομικού κέντρου. Στην μέση της διαδρομής, το τελεφερίκ σταματά, το φώτα σβήνουν και το χιονοδρομικό κέντρο κλείνει για μια εβδομάδα. Είναι αποκλεισμένοι, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί.
*ishow.gr
Μαριε Μου! Εγω Αυτο Ηθελα Να Σχολειασο! Του Χριστου.
Γ**........Το!!!! Εχω Προβλημα!!!!!!!!! Το LAPTOP Τα'πεξε. Λευτα Δεν Υπαρχουν Για Αλο Τη Θα Κανο???????????
aimilios- Ενεργό Μέλος
Aιμίλιέ μου χαλαρά. Για όλα θα βρεθεί λύση. Σιγά σιγά.. Όσο για το θέμα εγώ το έκανα Επεξεργασία και το έφτιαξα γιατί ήταν μόνο το video.
Παρόμοια θέματα
» Animation: Frozen trailer & info
» Thriller: Sinister trailer & info
» Thriller: The Crazies trailer & info
» Thriller: The Conjuring Trailer & info
» Thriller: I am Legend Trailer & Info
» Thriller: Sinister trailer & info
» Thriller: The Crazies trailer & info
» Thriller: The Conjuring Trailer & info
» Thriller: I am Legend Trailer & Info
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1