Τρικ μαγειρικής!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Τρικ μαγειρικής!
:info:
Μερικά τρικάκια στη μαγειρική δεν έβλαψαν κανένα. Αν δεν σας μαλακώνει το κρέας ή οι πατάτες δεν ψήνονται εύκολα και τα μήλα μαυρίζουν. Τότε, είσαστε στο σωστό μέρος!
Για να διαχωρίσετε το κάθε κόκκου ρυζιού, προσθέστε μερικές σταγόνες λεμόνι και ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι πριν το βρασμό του.
Αν βάλετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά, θα ψηθούν πιο γρήγορα.
Για να αποθηκεύσετε τα ψάρια για περισσότερο από μία ημέρα και να διατηρηθούν φρέσκα, πρώτα τα καθαρίζετε, στη συνέχεια τρίψτε τα με αλάτι, προσθέστε κουρκούμη και ξύδι, και στη συνέχεια παγώστε τα στην κατάψυξη.
Για να μην μαυρίσουν τα κομμένα μήλα, περιχύστε τα με λίγο λάιμ ή λίγη μουστάρδα σε σκόνη.
Για να βοηθήσετε το σκληρό κρέας όπως το αρνί ή το βοδινό κρέας, μαρινάρετε το σε ξύδι, πηγμένο γάλα για τυρί, μουστάρδα ή πουρέ παπάγιας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σκουπίστε τη μαρινάδα και στη συνέχεια μαγειρέψτε τα.
* Ομάδα neadiatrofis.gr
aimilios- Ενεργό Μέλος
Παρόμοια θέματα
» Το μαγικό τρικ που έχει αφήσει άφωνους εκατομμύρια ανθρώπους!!- ΒΙΝΤΕO
» tutorialΣυνταγές Μαγειρικής με ό,τι Έχουμε στην Κουζίνα
» 10 beauty τρόποι να χρησιμοποιήσετε τη σόδα μαγειρικής
» tipss Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ trick μαγειρικής που πρέπει να γνωρίζεις!
» Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ελληνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής
» tutorialΣυνταγές Μαγειρικής με ό,τι Έχουμε στην Κουζίνα
» 10 beauty τρόποι να χρησιμοποιήσετε τη σόδα μαγειρικής
» tipss Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ trick μαγειρικής που πρέπει να γνωρίζεις!
» Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ελληνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1