ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναβαθμίσεις Φόρουμ
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 3 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναβαθμίσεις Φόρουμ
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Γεια σας,
Σήμερα λοιπόν, προστέθηκε μια εύχρηστη λειτουργία στο φόρουμ. Επαναφέραμε τις εικόνες στα θέματα όπως και παλιά και από σήμερα έχουμε μια νέα λειτουργία στα ποστς. Αντί να φαίνεται ένα μακρυνάρι με τις πληροφορίες των μελών μας, προστέθηκε το κουμπί Πληροφορίες Μέλους, το οποίο εμφανίζει και κρύβει ανάλογα τις πληροφορίες του κάθε μέλους. Ελπίζουμε να σας αρέσει!
Καλή συνέχεια και καλό Σ/Κ.
Σήμερα λοιπόν, προστέθηκε μια εύχρηστη λειτουργία στο φόρουμ. Επαναφέραμε τις εικόνες στα θέματα όπως και παλιά και από σήμερα έχουμε μια νέα λειτουργία στα ποστς. Αντί να φαίνεται ένα μακρυνάρι με τις πληροφορίες των μελών μας, προστέθηκε το κουμπί Πληροφορίες Μέλους, το οποίο εμφανίζει και κρύβει ανάλογα τις πληροφορίες του κάθε μέλους. Ελπίζουμε να σας αρέσει!
Καλή συνέχεια και καλό Σ/Κ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Luffy στις Τρι 12 Ιουλ 2016 - 1:43, 6 φορές συνολικά
Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναβαθμίσεις Φόρουμ
Νέα Αναβάθμιση:
Στην προεπισκόπιση προφίλ ενός μέλους του φόρουμ στο κάτω μέρς του προφίλ θα δείτε πλέον το πεδίο Λόγος Προειδοποίησης. Σε αυτό το πεδίο, κάθε Συντονιστής - Διαχειριστής του φόρουμ, όταν δίνει μια προειδοποίηση θα βάζει το λόγο της προειδοποίησης (π.χ. Παραβίαση κανόνα) και τον σύνδεσμο του ποστ που έχετε προειδοποιηθεί. Όταν λάβετε Αποκλεισμό, στο πεδίο αυτό θα υπάρχει μόνιμα η λέξη "Αποκλείστηκε".
Στην προεπισκόπιση προφίλ ενός μέλους του φόρουμ στο κάτω μέρς του προφίλ θα δείτε πλέον το πεδίο Λόγος Προειδοποίησης. Σε αυτό το πεδίο, κάθε Συντονιστής - Διαχειριστής του φόρουμ, όταν δίνει μια προειδοποίηση θα βάζει το λόγο της προειδοποίησης (π.χ. Παραβίαση κανόνα) και τον σύνδεσμο του ποστ που έχετε προειδοποιηθεί. Όταν λάβετε Αποκλεισμό, στο πεδίο αυτό θα υπάρχει μόνιμα η λέξη "Αποκλείστηκε".
Νέα Αναβάθμιση:
Στα ποστς των θεμάτων έχουμε αναβαθμίσει την μπάρα που αναγράφει το όνομα του χρήστη που δημοσίευσε. Αυτή η μπάρα έχει τροποποιηθεί έτσι ώστε να φαίνεται σαν ένα στυλ κορδελίτσας που βγαίνει απο το περίγραμμα. Αν προσέξετε καλά υπάρχουν οι γωνίτσες πάνω από την πάρα προς το περίγραμμα που δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για κορδέλα.
Στα ποστς των θεμάτων έχουμε αναβαθμίσει την μπάρα που αναγράφει το όνομα του χρήστη που δημοσίευσε. Αυτή η μπάρα έχει τροποποιηθεί έτσι ώστε να φαίνεται σαν ένα στυλ κορδελίτσας που βγαίνει απο το περίγραμμα. Αν προσέξετε καλά υπάρχουν οι γωνίτσες πάνω από την πάρα προς το περίγραμμα που δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται για κορδέλα.
Νέα Αναβάθμιση:
Προστέθηκε το ράδιο στο φόρουμ. Τώρα μόλις συνδεθείτε στο φόρουμ και μόνο στο φόρουμ μπορείτε να ακούτε την υπέροχη μουσική του 2uradio.gr!
Καλή σας μέρα!
Προστέθηκε το ράδιο στο φόρουμ. Τώρα μόλις συνδεθείτε στο φόρουμ και μόνο στο φόρουμ μπορείτε να ακούτε την υπέροχη μουσική του 2uradio.gr!
Καλή σας μέρα!
πολυ καλο απλα εγο παντα ακουω δικα μου πραματα δεν ακουω ραδιο ιτε FM ιτε online πολυ σπανια αν ακουσο ραδιο αλλα μπραβο
atozak- Ενεργό Μέλος
Γενική Αναβάθμιση:
Έχοντας αναβαθμίσει το banner/logo του φόρουμ και το background του και με μερικές επιπλέον αλλαγές γενικώς στο φόρουμ (αναφέρθηκαν σε παλαιότερα ποστ) το φόρουμ αναβαθμίζεται στη μορφή 2.2.3!
Έχοντας αναβαθμίσει το banner/logo του φόρουμ και το background του και με μερικές επιπλέον αλλαγές γενικώς στο φόρουμ (αναφέρθηκαν σε παλαιότερα ποστ) το φόρουμ αναβαθμίζεται στη μορφή 2.2.3!
Νέες Αναβαθμίσεις:
1. Η Ομάδα Διαχείρισης έχει διαφορετικό φόντο από τα μέλη που δεν ανήκουν στην Ομάδα Διαχείρισης!
2. Προστέθηκαν τα εικονίδια του Facebook και του Twitter στο πάνω μέρος της σελίδας, όπου πατώντας σε αυτά σας πάει στη σελίδα του φόρουμ στο ανάλογο Social Media.
1. Η Ομάδα Διαχείρισης έχει διαφορετικό φόντο από τα μέλη που δεν ανήκουν στην Ομάδα Διαχείρισης!
2. Προστέθηκαν τα εικονίδια του Facebook και του Twitter στο πάνω μέρος της σελίδας, όπου πατώντας σε αυτά σας πάει στη σελίδα του φόρουμ στο ανάλογο Social Media.
Νέα Αναβάθμιση:
Προστέθηκε η κορδέλα στις εικόνες των κατηγοριών όπου τώρα με κάθε νέο ποστ που γίνεται στην κατηγορία θα εμφανίζεται αυτή η κορδέλα!
Προστέθηκε η κορδέλα στις εικόνες των κατηγοριών όπου τώρα με κάθε νέο ποστ που γίνεται στην κατηγορία θα εμφανίζεται αυτή η κορδέλα!
εγω αιμιλιε του ειπα οτι επιδη τα φτιαχνι θελοντας να τα φτιαξη και οχι επιδη πρεπει οτι κανη ειναι τελιο.....( αλλα να μη σπαμαρο αλο)
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:εγω αιμιλιε του ειπα οτι επιδη τα φτιαχνι θελοντας να τα φτιαξη και οχι επιδη πρεπει οτι κανη ειναι τελιο.....( αλλα να μη σπαμαρο αλο)
Εδω Οχι Spam!!!! ο Μαριος Ειναι Απεχτος Οτι Κανει Το Κανει Για Το Καλω Εμας & Του Φορουμ! Τον !
aimilios- Ενεργό Μέλος
Παιδιά σας ευχαριστώ! Το κάνω για όλους για να είναι πιο όμορφο του φόρουμ ΜΑΣ! (και όχι μου)
Το Ξέρουμε Μάριε! Και Σε Ευχαριστούμαι Γιαυτό.
Τη Να Σου Κάνω! Έμπλεξα Με Αυτήν Την Δουλειά Και Δεν Έχω Πολύ Χρόνο Να Ασχοληθώ.
Θα μου πεις η δουλειά πάνω απ όλα. Νεεεεεε Χωρίς Αυτήν Δεν Γίνετε Τίποτα!!!!
Τη Να Σου Κάνω! Έμπλεξα Με Αυτήν Την Δουλειά Και Δεν Έχω Πολύ Χρόνο Να Ασχοληθώ.
Θα μου πεις η δουλειά πάνω απ όλα. Νεεεεεε Χωρίς Αυτήν Δεν Γίνετε Τίποτα!!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
Στο έχω πει χίλιες φορές. Πρώτα η δουλειά και μετά το φόρουμ γιατί χωρίς τη δουλειά δεν θα είχες ιντερνετ και συνεπώς το φόρουμ. Οπότε αυτό είναι δεύτερο άμα τα πάρει έτσι. Αλλά τέρμα το σπαμ εδώ! Πάμε στη Γενική Συζήτηση!
[sls]Αλλαγή Μορφής:
Το φόρουμ αναβαθμίστηκε στην μορφή 2.2.4 καθώς άλλαξαν τα στατιστικά των μελών, προστέθηκαν τα widget και κώδικες για τους διαχειριστές αλλά επίσης αλλάχτηκε και το χρώμα των μπαρών των κατηγοριών και προστέθηκαν τα κουτάκια στο τελευταίο θέμα! Ελπίζουμε να σας αρέσουν![/sls]
Το φόρουμ αναβαθμίστηκε στην μορφή 2.2.4 καθώς άλλαξαν τα στατιστικά των μελών, προστέθηκαν τα widget και κώδικες για τους διαχειριστές αλλά επίσης αλλάχτηκε και το χρώμα των μπαρών των κατηγοριών και προστέθηκαν τα κουτάκια στο τελευταίο θέμα! Ελπίζουμε να σας αρέσουν![/sls]
[sls]Προσπαθώ φίλε! [/sls]aimilios έγραψε:Πανέμορφο Το Έκανες Μάριε!
[sls]Νέα Αναβάθμιση:
Στα πρόσφατα θέματα, αντί για το άβαταρ του μέλους που έκανε ποστ θα εμφανίζονται οι εικόνες των θεμάτων. Γι' αυτό σας παρακαλώ πολύ, να βάζετε εικόνες σε όλα σας τα θέματα για να φαίνεται πιο ωραίο! [/sls]
Στα πρόσφατα θέματα, αντί για το άβαταρ του μέλους που έκανε ποστ θα εμφανίζονται οι εικόνες των θεμάτων. Γι' αυτό σας παρακαλώ πολύ, να βάζετε εικόνες σε όλα σας τα θέματα για να φαίνεται πιο ωραίο! [/sls]
λιγο με παραξενεψε που το ειδα στα αριστερα μου αλλα θεμα σινιθιας ειναι
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]εβλεπα στο παλιο το "Πρόσφατα Θέματα" επανο αριστερα ....και οταν το παταγα ελεγε τα πιο προσφατα θεματα τορα βλεπβ νοτο αυτο που εχει αριστερα [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Έχει γίνει μία σοβαρή αλλαγή στην μορφή του φόρουμ. Παρακαλώ πολύ αν εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα να το αναφέρετε εδώ. Ευχαριστώ!
[atozak]καλησπέρα σας την μόλις είδα το αλλαγμένο φόρουμ και μπορώ να πω πως μου αρέσει περισσότερο
επίσης οπός είδα μόλις Τορά τεν μου δουλεύει ο πρ κώδικας [/atozak]
επίσης οπός είδα μόλις Τορά τεν μου δουλεύει ο πρ κώδικας [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» Αναβαθμίσεις του Φόρουμ
» Ανακοίνωση: H Ομάδα του Φόρουμ
» Ανακοίνωση: Νέα μορφή Chat του φόρουμ
» Διαγωνισμός - Μορφή φόρουμ
» announcement Επισημάνσεις και Hashtags στο φόρουμ
» Ανακοίνωση: H Ομάδα του Φόρουμ
» Ανακοίνωση: Νέα μορφή Chat του φόρουμ
» Διαγωνισμός - Μορφή φόρουμ
» announcement Επισημάνσεις και Hashtags στο φόρουμ
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 3