downlooadΌμορφες φωτογραφίες από αρχείο power point
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
downlooadΌμορφες φωτογραφίες από αρχείο power point
:info:
Καλησπέρα σας, εδώ έχω ένα αρχείο power point με πολύ όμορφες φωτογραφίες για όπου θέλετε ( επιφάνεια εργασίας avatars και ότι άλλο θελήσετε).
Το αρχεέο είναι από το MEGA, όπου ως free χρήστης που είμαι, μετά από λίγο παύει να δίνει πρόσβαση σε άλλους. Αν γίνει αυτό πείτε μου να το ανεβάσω ξανά. Ή κατεβάστε το από τώρα στο pc σας.
Καλό κατέβασμα!
Το αρχεέο είναι από το MEGA, όπου ως free χρήστης που είμαι, μετά από λίγο παύει να δίνει πρόσβαση σε άλλους. Αν γίνει αυτό πείτε μου να το ανεβάσω ξανά. Ή κατεβάστε το από τώρα στο pc σας.
Καλό κατέβασμα!
:download:
** Το θέμα επεξεργάστηκε! **
~ Marios ~
~ Marios ~
atozak- Ενεργό Μέλος
Απ: downlooadΌμορφες φωτογραφίες από αρχείο power point
Το θέμα διορθώθηκε και μπήκε περιγραφή! |
Άγγελε όταν πρόκειται για αρχείο που περιέχει download παρακαλώ να βάζεις την περιγραφή για να καταλαβαίνει ο άλλος ότι πρόκειται για Download. Ωστόσο μπορείς να ανεβάσεις 3-4 εικόνες να δούμε περί τοίνος πρόκειται;
αν το εκανα σωστα εγω ειναι τρεις απο της εικονες που εχει το αρχειο ppt
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:αν το εκανα σωστα εγω ειναι τρεις απο της εικονες που εχει το αρχειο ppt
Μια χαρά το έκανες μην ανησυχείς!
οποτε κατεβαστε το αρχιο για να διτε ολες της υπολιπες
atozak- Ενεργό Μέλος
Σαι ευχαριστούμε Πολύ Άγγελε! Εγώ Της Κατέβασα Και Είναι Πάρα Πολύ Καλές.
Το Θέμα Όμως Θέλει Διόρθωμα Αν Δεν Το Κάνη ο Μάριος Θα Το Κάνω Εγώ Καπια Αλοι Στιγμή
Το Θέμα Όμως Θέλει Διόρθωμα Αν Δεν Το Κάνη ο Μάριος Θα Το Κάνω Εγώ Καπια Αλοι Στιγμή
aimilios- Ενεργό Μέλος
οκ αιμιλιε οπιος θελει ας κανη της αλαγες που λες στο θεμα και αν καποτε δεν κατεβενουν πιτεμου να βαλω νεο λινκ
atozak- Ενεργό Μέλος
οποτε ειναι οκ ο μαριος η ο αιμιλιος να σας δοσο νεο λινκ στο skype για να το κανετε κριφο γιατι αυτο δεν δουλεβι πια.. ευχαριστω
atozak- Ενεργό Μέλος
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1