weatherΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! - ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
weatherΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! - ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !!
:info:
Έρχονται τα πρώτα χιόνια στην Ελλάδα, μέσα στον Οκτώβριο. Ήδη κάποιες χιονοπτώσεις, έπεσαν σε βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου, πάνω από τα 2000 μέτρα υψόμετρο.
Τώρα τα χιόνια φαίνεται να πέφτουν σε χαμηλότερα υψόμετρα, ακόμα και πάνω από τα 1200-1300 μέτρα. Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο για χιονοπτώσεις αλλά και κατάβαση αρκετού κρύου προς την Ελλάδα, περίπου στα μέσα Οκτωβρίου.
Ένα σύστημα βροχών και καταιγίδων, αναμένεται να συνδυαστεί μετά τις 6-7 Οκτωβρίου, με ψυχρές αέριες μάζες που θα έρθουν στη χώρα μας από τη Ρωσία και τη βορειοανατολική Ευρώπη. Στα πεδινά αλλά και ημιορεινά τμήματα, το κρύο δεν θα είναι τόσο ώστε να μετατρέψει τις βροχές σε χιόνια, ωστόσο πάνω από τα 1200-1400 μέτρα στη βόρεια Ελλάδα, το ενδεχόμενο για χιόνια είναι τεράστιο.
Ο Χειμώνας φέτος ίσως μπει αρκετά νωρίς στην Ευρώπη αλλά και τη χώρα μας. Στην Ελλάδα ήδη η ψύχρα ως και τα κρύο στα πιο ημιορεινά τμήματα, είναι αισθητά. Πάντως, ο Οκτώβριος, αν και θα μπει με πολύ καλό καιρό, οι βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι θα παραμείνουν ενισχυμένοι ιδιαίτερα στο Αιγαίο πέλαγος, μην αφήνοντας της θερμοκρασία να ανέβει αρκετά.
Αντίθετα ίσως η θερμοκρασία στις αρχές του Οκτώβρη, να σημειώσει και πτώση στη βόρεια Ελλάδα. Προετοιμαστείτε σιγά σιγά για τον Χειμώνα, καθώς φέτος, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για αρκετό κρύο, χιόνια και πολλές βροχές γενικότερα σε όλη την Ευρώπη.
*greek-weather.org
aimilios- Ενεργό Μέλος
Απ: weatherΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! - ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ !!
Εδώ στη Σάμο μια μέρα έβρεξε και έπεσε πολύ η θερμοκρασία. Φοράμε μπουφάν!
το αγαπιμενο μου σκινικο ειναι να βρεχει εξο να λισομανα ο αερας και εγο αρχοντας στο ζεστο μου δοματιο να μερναο την ορα μου με το πισι -λαπτοπ-τιβι μου
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:το αγαπιμενο μου σκινικο ειναι να βρεχει εξο να λισομανα ο αερας και εγο αρχοντας στο ζεστο μου δοματιο να μερναο την ορα μου με το πισι -λαπτοπ-τιβι μου
μακαρη η ιδισι να ειταν ισχιουσα τορα
atozak- Ενεργό Μέλος
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1