spam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 10 από 34 • Μοιραστείτε
Σελίδα 10 από 34 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34
spam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Ο Διαχειριστής έγραψε:Οι κανόνες άλλαξαν. Φροντίστε να διαβάσετε πολύ καλά τους Κανόνες Σωστής Λειτουργίας του φόρουμ σχετικά με τις αλλαγές τους. Το spam πλέον δεν επιτρέπεται ούτε εδώ! Μεγάλη προσοχή!4. Οι διπλές δημοσιεύσεις, δηλαδή μία δημοσίευση μετά την άλλη, απαγορεύονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε την απάντησή σας και να προσθέσετε αυτό που θέλετε. Έχετε στην διάθεσή σας δύο (2) ώρες για να επεξεργαστείτε την δημοσίευσή σας. Οι διπλές δημοσιεύσεις που δεν χωρίζονται από δύο (2) ώρες θα λαμβάνουν μία (1) προειδοποίηση. Τακτική παράβλεψη του κανόνα θα έχει ως αποτέλεσμα το μέλος να αποκλειστεί άμεσα. Αυτός το κανόνας ισχύει σε όλους τους τομείς του φόρουμ! Η μόνη κατηγορία που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι η κατηγορία των Διαγωνισμών για σκοπούς ασφάλειας. Ο κανόνας ισχύει και στην κατηγορία Spamming.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Virus στις Τρι 17 Νοε 2015 - 18:55, 3 φορές συνολικά
Απ: spam Γενική Συζήτηση
[atozak] καλημερα σας καλλα χριστουγενα και ευτηχισμενο το 2015 με οτι ονιρεβετε ο καθενας [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Παιδιά! Χρόνια Πολλά Καλά Χριστούγεννα σας εύχομαι!
1000 Συγνώμη που δεν ήμουνα στην παρέα γιατί έφυγα από το ξενοδοχείο και πήγα σε γκαρσονιέρα και δεν είχα ίντερνετ σήμερα ήρθα στην Αθήνα για της γιορτές. Καλά είστε?
1000 Συγνώμη που δεν ήμουνα στην παρέα γιατί έφυγα από το ξενοδοχείο και πήγα σε γκαρσονιέρα και δεν είχα ίντερνετ σήμερα ήρθα στην Αθήνα για της γιορτές. Καλά είστε?
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak] ελα βρε αιμιλιε ανισιχισα που δεν εμπενες ειπες τα καλαντα?? στα ειπαν???? εγω σιναντισα τον μαριο στα σπατα στο αεροδρομιο.....μου ειπε πος σε επερνε αλλα δεν το σικονες κριμα ειθελα να δο και εσενα καπια στηγμη ευχομε να βρεθουμε και οι 3ης και να τα πουμε [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:[atozak] ελα βρε αιμιλιε ανισιχισα που δεν εμπενες ειπες τα καλαντα?? στα ειπαν???? εγω σιναντισα τον μαριο στα σπατα στο αεροδρομιο.....μου ειπε πος σε επερνε αλλα δεν το σικονες κριμα ειθελα να δο και εσενα καπια στηγμη ευχομε να βρεθουμε και οι 3ης και να τα πουμε [/atozak]
Για σου Άγγελε!!!!
Χάρηκα Πολύ Που Βρεθήκατε με τον Μάριο!!!!! Δεν Με Πήρε τηλέφωνο γιατί να μην το σηκώσω?
Θα Βρεθούμε μην ανησυχείς!!! απλά έμπλεξα με αυτήν την δουλειά στην Κοζάνη.
Καλά Είσαι Εσύ?
Καλές Γιορτές σου Εύχομαι Άγγελε!!
Χάρηκα Πολύ Που Βρεθήκατε με τον Μάριο!!!!! Δεν Με Πήρε τηλέφωνο γιατί να μην το σηκώσω?
Θα Βρεθούμε μην ανησυχείς!!! απλά έμπλεξα με αυτήν την δουλειά στην Κοζάνη.
Καλά Είσαι Εσύ?
Καλές Γιορτές σου Εύχομαι Άγγελε!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak] οπος λεω σε φιλους και σιγγενις "ευχομε ο νεος χρονος να σας δηνη 2015€ καθαρα στην τσεπι" μια χαρα ειμε εγω . θιμιθηκα τα παλια χρονια που εβγενα ξιμεροματα να τα πω στην παλια μου γυτονια ( κορυδαλος) το κουδινη μας κοντεβε να σπασι ναθε φορα. τορα ( στην βουλα) ισιχια ( εχο που τα λεμε προτιμο το τορα) [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak] καλημερα σας και καλες γιορτες σε ολους [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα,
Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους και όλες με υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία σε εσάς και τις οικογένειες σας.
[atozak] καλημερα σας καλη χρονια και να εχετε πολα κερδη απο το σιμερινο-βραδυνο χαρτακη [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak] καλυμερα στους ξενυχτιδες ( αργισα να το πο) [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak] ξανα εδο καλημερα σας την στηγμη που σκευτηκα "μα τη κανη τετια ορα μεσα??" ξανα μπικα να στο ροτισο αλλα ειχε κλιση τορα καταλαβα γιατι παντος προτιμο το παλιοτερο [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Άγγελε το παλιό ήθελε πολλή ώρα να φορτώσει και γι' αυτό το έκανα έτσι! Θα το συνηθίσεις!
[/sls]
[/sls]
Σελίδα 10 από 34 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» Γενική Συζήτηση #8
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» Γενική Συζήτηση #8
» archievedspam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 10 από 34