spam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 19 από 34 • Μοιραστείτε
Σελίδα 19 από 34 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34
spam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Ο Διαχειριστής έγραψε:Οι κανόνες άλλαξαν. Φροντίστε να διαβάσετε πολύ καλά τους Κανόνες Σωστής Λειτουργίας του φόρουμ σχετικά με τις αλλαγές τους. Το spam πλέον δεν επιτρέπεται ούτε εδώ! Μεγάλη προσοχή!4. Οι διπλές δημοσιεύσεις, δηλαδή μία δημοσίευση μετά την άλλη, απαγορεύονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε την απάντησή σας και να προσθέσετε αυτό που θέλετε. Έχετε στην διάθεσή σας δύο (2) ώρες για να επεξεργαστείτε την δημοσίευσή σας. Οι διπλές δημοσιεύσεις που δεν χωρίζονται από δύο (2) ώρες θα λαμβάνουν μία (1) προειδοποίηση. Τακτική παράβλεψη του κανόνα θα έχει ως αποτέλεσμα το μέλος να αποκλειστεί άμεσα. Αυτός το κανόνας ισχύει σε όλους τους τομείς του φόρουμ! Η μόνη κατηγορία που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι η κατηγορία των Διαγωνισμών για σκοπούς ασφάλειας. Ο κανόνας ισχύει και στην κατηγορία Spamming.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Virus στις Τρι 17 Νοε 2015 - 18:55, 3 φορές συνολικά
Απ: spam Γενική Συζήτηση
atozak έγραψε:λεο σε ενα φιλο μια φορα " τη ορεα που θα ειταν να πιγεναμε τον εαυτο μας ενα μινα πισο οπος τα pc's" (επαναφορα συστιματος) ( εχεις πιρετο??? γιρνας μια εβδομαδα πρην και εισε οκ) . και μου λεει "καλο θα ειταν να καναμε και φορματ" οχι του λεω το φορματ ειναι επικινδινο πριν το φορματ μπορει να εισε οκ ανθρωπος και μετα δολοφονος
Δηλαδή Άγγελε Εγώ Είμαι Δολοφόνος?
aimilios- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:μι μο9υ βαζεις ιδεες ελα και θα δις τη ειμε
Τη Ενωεις Με Αυτο Που Λες????
aimilios- Ενεργό Μέλος
μην ανισηχης μαρεση να "ψαρωνο" λιγο τον κοσμακι ( καπια μου ελεγε πος πιραβλονο το συστιμα)
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:μην ανισηχης μαρεση να "ψαρωνο" λιγο τον κοσμακι ( καπια μου ελεγε πος πιραβλονο το συστιμα)
Χαχαχαχα Αμα Σου Ελεγε Καπια!!!! Εγω Το
aimilios- Ενεργό Μέλος
αιμιλιε εγω βρεθικα με τον μαριο στα σπατα.......μεσενα θα τα πουμε με κανα καφεδακη???
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα αιμιλιε .....καλο δρομο να εχεις
Σευχαρηστω Πολύ Άγγελε Μου!!!!
Θα Προσπαθήσω Να Μπαίνω Από Εκεί Να Τα Λέμε.
Θα Προσπαθήσω Να Μπαίνω Από Εκεί Να Τα Λέμε.
aimilios- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:αιμιλιε εγω βρεθικα με τον μαριο στα σπατα.......μεσενα θα τα πουμε με κανα καφεδακη???
Νε Άγγελε!!! Ασ Γυρίσω Με Το Καλό Και Τα Λέμε.
aimilios- Ενεργό Μέλος
οκ το κινιτο μου το εχεις ( αν θες στο δηνο σε ΠΜ και οταν με το καλο ερθεις τα λεμε το ιδανικο θα ειταν να βρισκομασταν και η τρεις
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:οκ το κινιτο μου το εχεις ( αν θες στο δηνο σε ΠΜ και οταν με το καλο ερθεις τα λεμε το ιδανικο θα ειταν να βρισκομασταν και η τρεις
Θα Γίνει Και Αυτό Άγγελε!
Στύλε Μου Το Κινητό Σου Δεν Το Έχω.
aimilios- Ενεργό Μέλος
το εστιλα σε ΠΜ αιμιλιε ευχαριστω στης 22:00 την κανω για την eurovision κριμα που δεν τραγουδανε οι lordoi
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 19 από 34 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» Γενική Συζήτηση #8
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» Γενική Συζήτηση #8
» archievedspam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 19 από 34