spam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 4 από 34 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 34 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34
spam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Ο Διαχειριστής έγραψε:Οι κανόνες άλλαξαν. Φροντίστε να διαβάσετε πολύ καλά τους Κανόνες Σωστής Λειτουργίας του φόρουμ σχετικά με τις αλλαγές τους. Το spam πλέον δεν επιτρέπεται ούτε εδώ! Μεγάλη προσοχή!4. Οι διπλές δημοσιεύσεις, δηλαδή μία δημοσίευση μετά την άλλη, απαγορεύονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε την απάντησή σας και να προσθέσετε αυτό που θέλετε. Έχετε στην διάθεσή σας δύο (2) ώρες για να επεξεργαστείτε την δημοσίευσή σας. Οι διπλές δημοσιεύσεις που δεν χωρίζονται από δύο (2) ώρες θα λαμβάνουν μία (1) προειδοποίηση. Τακτική παράβλεψη του κανόνα θα έχει ως αποτέλεσμα το μέλος να αποκλειστεί άμεσα. Αυτός το κανόνας ισχύει σε όλους τους τομείς του φόρουμ! Η μόνη κατηγορία που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι η κατηγορία των Διαγωνισμών για σκοπούς ασφάλειας. Ο κανόνας ισχύει και στην κατηγορία Spamming.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Virus στις Τρι 17 Νοε 2015 - 18:55, 3 φορές συνολικά
Απ: spam Γενική Συζήτηση
Καλησπέρα από την κρύα Κοζάνη!
Τώρα Παρέλαβα Το Λαπτοπ Που Μου Το Εστηλε ο Γιος Μου και Μπέικα από το WI FI του Ξενοδοχείο που μένω. Είστε Καλά?
Τώρα Παρέλαβα Το Λαπτοπ Που Μου Το Εστηλε ο Γιος Μου και Μπέικα από το WI FI του Ξενοδοχείο που μένω. Είστε Καλά?
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak]]καλησπερα σας μαριε λες να ειναι και ο αιμιλιος μαζη στο αεροδρομιο?? προτινετου το να δουμε τι θα πη
αιμιλιε μου κανη εντιποση πο ο γιος σου λες σου εστιλε το λαπτοπ εγω στην θεσει σου θα το επερνα μαζη μου [/atozak]
αιμιλιε μου κανη εντιποση πο ο γιος σου λες σου εστιλε το λαπτοπ εγω στην θεσει σου θα το επερνα μαζη μου [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:[atozak]]καλησπερα σας μαριε λες να ειναι και ο αιμιλιος μαζη στο αεροδρομιο?? προτινετου το να δουμε τι θα πη
Καλησπερα Παιδια!
Αγγελε! Δεν ειξερα τη πεζοταν εδω γιαυτο δεν το πειρα κατεβηκαι το αφεντηκο μου στην Αθηνα και μου το εφερε.
Ηρθα εδω για 10 μερες και τεληκα θα μηνω εδω για δουλεια θα μου νοικιασουν γκαρσονιερα για να μηνω.
Εχει πολυ δουλεια εδω δουλεβωμε 11 ωρες καθε μερα και ερχωμαι πτωμα απο την κουραση.
Αγγελε! Δεν ειξερα τη πεζοταν εδω γιαυτο δεν το πειρα κατεβηκαι το αφεντηκο μου στην Αθηνα και μου το εφερε.
Ηρθα εδω για 10 μερες και τεληκα θα μηνω εδω για δουλεια θα μου νοικιασουν γκαρσονιερα για να μηνω.
Εχει πολυ δουλεια εδω δουλεβωμε 11 ωρες καθε μερα και ερχωμαι πτωμα απο την κουραση.
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak]τορα εδο εχουμε λιακαδα μαριε μονο οταν εγραφα το μινιμα εριχνε καρεκλες [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]παντος μια μερα εδο σαν του ηλιον δεν εχω δη [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημερουδια μας μαριε οταν πλισιαζι ο κερος να βρεθουμε να σου στιλω με ΠΜ το κινιτο μου και στο ε-μαιλ του φορουμ να στιλης το δικο σου [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Sherlock H. έγραψε:[sls]Θα το κανονίσουμε! Καλημέρα![/sls]
[atozak]αν το κινοπηισετε θα σας μπαναρο ολους [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Προσοχή στα emoticons (φατσούλες). Με βάση τους Κανόνες επιτρέπονται μέχρι μέγιστο 5 φατσούλες. Ναι μεν είναι κατηγορία σπαμ αλλά μην το παρακάνουμε και εδώ! Παρακαλώ μεγάλη προσοχή! |
[atozak]μια φορα ενας μου εκανε μακακιες κανοντασ μου σινεχια αναπαντιτες οποτε και εγο πιρα το νουμερο του και μπικα σε ενα chat με nick " virgine_18" το τη private ειχα δεν σου λεω και φυσικα ενας εκτοτε με περιμενι. και οπιος μου ζηταγε το κινιτο μου εδινα το δικο του [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]και πολα τετια με το κινιτο. δεν τις παω της αναπαντιτες εκτος και αν υπαρχι λογος . επισης αν με παρη καπιος απο λαθος και δεν εχο το κινιτο του η δεν τον περιμενω?? την εκανε .. εκτος αν πιρε μια καταλαθος και δεν παρη αλη [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Παιδιά!
Χτες και σήμερα δεν είχα ίντερνετ εδώ στο ξενοδοχείο τώρα αποκαταστάθηκε.
Καλά είστε?
Χτες και σήμερα δεν είχα ίντερνετ εδώ στο ξενοδοχείο τώρα αποκαταστάθηκε.
Καλά είστε?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 4 από 34 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» Γενική Συζήτηση #8
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» Γενική Συζήτηση #8
» archievedspam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 4 από 34