SMARTPHONES Έρχεται το πρώτο Microsoft Lumia smartphone
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
SMARTPHONES Έρχεται το πρώτο Microsoft Lumia smartphone
:info:
Το πρώτο smartphone Lumia που θα συνοδεύεται από την επωνυμία της Microsoft, αντί της Nokia, πρόκειται να παρουσιαστεί την επόμενη βδομάδα.
Η Microsoft δημοσίευσε μια teaser φωτογραφία της συσκευής, στην οποία αναγράφεται η ημερομηνία 11/11, ημέρα παρουσίασης του smartphone.
«Η Microsoft προσφέρει τη δύναμη της κινητής τεχνολογίας στον καθένα», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Microsoft.
Στην teaser εικόνα διακρίνεται μόνο η μια γωνία του μοντέλου, ενώ όπως φαίνεται θα είναι σε πορτοκαλί απόχρωση.
*newsbeast.gr[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Luffy στις Παρ 10 Ιουν 2016 - 10:19, 2 φορές συνολικά
Απ: SMARTPHONES Έρχεται το πρώτο Microsoft Lumia smartphone
την nokia δεν την παω ουτε με χιροβομβιδες ( νοκια ειταν το προτο μου smart phone nokia 5800 xpres musick) απο την προτη μερα που το πιρα εισε προβλιμα στην οθονι του το πιγα στο servise του το πιγαν ειπε στο εξοτερικο να το φτιαξουν ( μουφα λεω εγω) τους το το πιγα χαλασμενο και με εγκηιση και μου το εδοσαν ( με την ιδια βλαβι και με μεγαλιτερη εγκηιση
atozak- Ενεργό Μέλος
Παρόμοια θέματα
» SMARTPHONES Νέο Lumia 540 Dual SIM από την Microsoft
» Vivo Xplay 3S: Στις 12 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα το πρώτο 2K smartphone της αγοράς
» Το πρώτο… αναδιπλούμενο smartphone με Snapdragon 800
» Zopo ZP998: Ανακοινώθηκε επίσημα το πρώτο πραγματικά οκταπύρηνο smartphone
» Wiko WAX: Το πρώτο smartphone στην Ευρώπη με επεξεργαστή Nvidia Tegra 4i [MWC 2014]
» Vivo Xplay 3S: Στις 12 Δεκεμβρίου κάνει πρεμιέρα το πρώτο 2K smartphone της αγοράς
» Το πρώτο… αναδιπλούμενο smartphone με Snapdragon 800
» Zopo ZP998: Ανακοινώθηκε επίσημα το πρώτο πραγματικά οκταπύρηνο smartphone
» Wiko WAX: Το πρώτο smartphone στην Ευρώπη με επεξεργαστή Nvidia Tegra 4i [MWC 2014]
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1