downlooad technoolog Κατέβασμα Windows 8 / 8.1 Δωρεάν - Όλες οι Μέθοδοι
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
downlooad technoolog Κατέβασμα Windows 8 / 8.1 Δωρεάν - Όλες οι Μέθοδοι
:info:
Είτε μας αρέσουν είτε όχι, τα Windows 8 έρχονται εγκατεστημένα στους περισσότερους νέους υπολογιστές. Όταν όμως χρειαστεί να κάνουμε format, σχεδόν ποτέ δεν μας έχουν δώσει το DVD των Windows. Η μόνη λύση είναι το κατέβασμα Windows 8 iso από το Internet. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε όλους τους τρόπους.
Αιμίλιος: Εγώ Τα Κατέβασα Να Υπάρχουν!
Ευχαριστούμε τον Άγγελο Κυρίτση Για Όλα Τα Ενδιαφέροντα Θέματα Που Μας Βάζει Κάθε Μέρα!
Για Να Δείτε Όλο Το Θέμα Κάντε ΚλικΕδώ!
aimilios- Ενεργό Μέλος
Απ: downlooad technoolog Κατέβασμα Windows 8 / 8.1 Δωρεάν - Όλες οι Μέθοδοι
τα πιο πολα pc's οπος πολλη σοστα λετε ερχοντε με τα 8ρια ομος εγο πιγα σε μαγαζη ( για το νεο pc μου ) και αν και το μαγαζει ιθελε να πουλιση 8ρια πιρα 7ρια με το dvd της εγκαταστασης αν το εκαναν ολοι αυτο θα ειταν οκ
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]αιμιλιε αν επιτρεπετε μβαλε το λινκ να τα κατεβασουμε και εμεις [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:[atozak]αιμιλιε αν επιτρεπετε μβαλε το λινκ να τα κατεβασουμε και εμεις [/atozak]
Αγγελε!
Μπες στην σελίδα Εδώ! και στα εξηγεί ο Άγγελος Κυριτσης Χαρτί & Καλαμάρη
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak]απλά έλεγα μήπως μου έδινες το link να κατεβάσω τα 8,1 η νεότερα windows γιατί βαριέμαι να διαβάσω όλο αυτό το κατεβατό που έγραψε ο Άγγελος Κυριτσης αλλά ΟΚ αστο[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Άγγελε άμεσα link για download πλέον απαγορεύονται εκτός και αν έχεις δικαιώματα του κάτοχου. [/sls]atozak έγραψε:[atozak]απλά έλεγα μήπως μου έδινες το link να κατεβάσω τα 8,1 η νεότερα windows γιατί βαριέμαι να διαβάσω όλο αυτό το κατεβατό που έγραψε ο Άγγελος Κυριτσης αλλά ΟΚ αστο[/atozak]
Παρόμοια θέματα
» technoolog tutorial Κατέβασμα Windows 8.1 Δωρεάν από τη Microsoft
» technoolog downlooad 4shared 4.0.14 - Αποκτήστε 15GB χώρο αποθήκευσης εντελώς δωρεάν!
» technoolog downlooad «Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2016» - Κατεβάστε εντελώς δωρεάν μία καταπληκτική δουλειά!
» technoolog tutorial Εγκατάσταση Windows 8 / 8.1, κρατώντας και τα Windows 7!
» downlooad PhoXo 8.3.0 - Το δωρεάν mini Photoshop!
» technoolog downlooad 4shared 4.0.14 - Αποκτήστε 15GB χώρο αποθήκευσης εντελώς δωρεάν!
» technoolog downlooad «Καλλιτεχνικό Ημερολόγιο 2016» - Κατεβάστε εντελώς δωρεάν μία καταπληκτική δουλειά!
» technoolog tutorial Εγκατάσταση Windows 8 / 8.1, κρατώντας και τα Windows 7!
» downlooad PhoXo 8.3.0 - Το δωρεάν mini Photoshop!
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1