Γενική Συζήτηση [Free Topic]
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 1 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Γενική Συζήτηση [Free Topic]
Ο Διαχειριστής έγραψε:Οι κανόνες άλλαξαν. Φροντίστε να διαβάσετε πολύ καλά τους Κανόνες Σωστής Λειτουργίας του φόρουμ σχετικά με τις αλλαγές τους. Το spam πλέον δεν επιτρέπεται ούτε εδώ! Μεγάλη προσοχή!4. Οι διπλές δημοσιεύσεις, δηλαδή μία δημοσίευση μετά την άλλη, απαγορεύονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε την απάντησή σας και να προσθέσετε αυτό που θέλετε. Έχετε στην διάθεσή σας δύο (2) ώρες για να επεξεργαστείτε την δημοσίευσή σας. Οι διπλές δημοσιεύσεις που δεν χωρίζονται από δύο (2) ώρες θα λαμβάνουν μία (1) προειδοποίηση. Τακτική παράβλεψη του κανόνα θα έχει ως αποτέλεσμα το μέλος να αποκλειστεί άμεσα. Αυτός το κανόνας ισχύει σε όλους τους τομείς του φόρουμ! Η μόνη κατηγορία που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι η κατηγορία των Διαγωνισμών για σκοπούς ασφάλειας. Ο κανόνας ισχύει και στην κατηγορία Spamming.
Γενική Συζήτηση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Luffy στις Πεμ 18 Ιαν 2018 - 11:06, 3 φορές συνολικά
Απ: Γενική Συζήτηση [Free Topic]
[atozak]ποιον ρότας βρε? μόνο εγώ και εσύ είμαστε μέσα σε λίγο κλίνω καληνύχτα και τα λέμε αύριο ( αν μπεις)[/atozak]Luffy έγραψε:Πως σας φαίνεται η νέα εμφάνιση τώρα;
atozak- Ενεργό Μέλος
Εσύ Άγγελε σου αρέσει;
Ελπίζω Άγγελε να πάρουμε λίγο κόσμο σε λίγο καιρό. Θα επαναφέρω αυτό το φόρουμ πάσει θυσία!
Ελπίζω Άγγελε να πάρουμε λίγο κόσμο σε λίγο καιρό. Θα επαναφέρω αυτό το φόρουμ πάσει θυσία!
μακαρη να γηνη οπος ειταν το φορουμ ναι πολυ ορεο ειναι ( τορα που το σινιθισα)
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]
κάποια στιγμή το thegreeksenergy έσβησε κάποια θέματα και μαζί σβηστήκανε πολλά οικονακια έψαξα εντόπισα πολλά και έχω μεγάλη συλλογή αν 8ες στα στέλνω
[/atozak]
κάποια στιγμή το thegreeksenergy έσβησε κάποια θέματα και μαζί σβηστήκανε πολλά οικονακια έψαξα εντόπισα πολλά και έχω μεγάλη συλλογή αν 8ες στα στέλνω
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]
καλημέρα σας Μάριε έχεις τρόπο να μου στήλης της φατσούλες που είναι εδώ μέσα? για να μπορώ να τα βάζω οπουδήποτε αν δεν γίνετε αστο και ΟΚ 8)
[/atozak]
καλημέρα σας Μάριε έχεις τρόπο να μου στήλης της φατσούλες που είναι εδώ μέσα? για να μπορώ να τα βάζω οπουδήποτε αν δεν γίνετε αστο και ΟΚ 8)
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλημέρα. Άγγελε, αν κάνεις δεξί κλικ και αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας μετά γίνονται σαν εικόνες και μπορείς να τις βάλεις σαν εικόνες οπουδήποτε θες. Είναι απλό!
Luffy έγραψε:Καλημέρα. Άγγελε, αν κάνεις δεξί κλικ και αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας μετά γίνονται σαν εικόνες και μπορείς να τις βάλεις σαν εικόνες οπουδήποτε θες. Είναι απλό!
[atozak]αυτό το ξέρω αν κάνω save image as http://prntscr.com/drcpvc μπορώ να το έχω στο pc μου το θέμα είναι αν μπορούσα να τα έχω όλα με Καπίο (zip ας πούμε) γιατί αν το κάνω σε ένα ένα είναι πολύ χρονοβόρο αν όχι το αφήνουμε ΟΚ [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]
ΟΚ μι χαλιεσε έχω ψάξει αρκετά στο ίντερνετ και έχω μεγάλη συλλογή από τότε που έσβησαν στο thegreeksenergy κάποια θέματα και με αυτά σβήσανε και πολλές φατσούλες 8)
[/atozak]
ΟΚ μι χαλιεσε έχω ψάξει αρκετά στο ίντερνετ και έχω μεγάλη συλλογή από τότε που έσβησαν στο thegreeksenergy κάποια θέματα και με αυτά σβήσανε και πολλές φατσούλες 8)
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
χαλαρα εδω κανο βολτα απο λινκ σε λινκ ( ος σινιθος)Luffy έγραψε:[I-F-GR]Καλημέρα Άγγελε πως είσαι;[/I-F-GR]
atozak- Ενεργό Μέλος
θελω να δο ποτε θα λυθη αυτο το περιφιμο κυπριακο
atozak- Ενεργό Μέλος
Δύσκολα Άγγελε. Το Κυπριακό είναι ένα τεράστιο ζήτημα το οποίο δύσκολα θα λυθεί..
Σελίδα 1 από 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Μουσική [Free Topic]
» Καλημέρες, καλησπέρες [Free Topic]
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 1 από 40