Γενική Συζήτηση [Free Topic]
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 3 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Γενική Συζήτηση [Free Topic]
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Γενική Συζήτηση.
Ο Διαχειριστής έγραψε:Οι κανόνες άλλαξαν. Φροντίστε να διαβάσετε πολύ καλά τους Κανόνες Σωστής Λειτουργίας του φόρουμ σχετικά με τις αλλαγές τους. Το spam πλέον δεν επιτρέπεται ούτε εδώ! Μεγάλη προσοχή!4. Οι διπλές δημοσιεύσεις, δηλαδή μία δημοσίευση μετά την άλλη, απαγορεύονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε την απάντησή σας και να προσθέσετε αυτό που θέλετε. Έχετε στην διάθεσή σας δύο (2) ώρες για να επεξεργαστείτε την δημοσίευσή σας. Οι διπλές δημοσιεύσεις που δεν χωρίζονται από δύο (2) ώρες θα λαμβάνουν μία (1) προειδοποίηση. Τακτική παράβλεψη του κανόνα θα έχει ως αποτέλεσμα το μέλος να αποκλειστεί άμεσα. Αυτός το κανόνας ισχύει σε όλους τους τομείς του φόρουμ! Η μόνη κατηγορία που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι η κατηγορία των Διαγωνισμών για σκοπούς ασφάλειας. Ο κανόνας ισχύει και στην κατηγορία Spamming.
Γενική Συζήτηση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Luffy στις Πεμ 18 Ιαν 2018 - 11:06, 3 φορές συνολικά
Απ: Γενική Συζήτηση [Free Topic]
[atozak]
μαριε ενα οικονακι με φραπε ληπη δεν ειναι ολοι στον ζεστο
[/atozak]
μαριε ενα οικονακι με φραπε ληπη δεν ειναι ολοι στον ζεστο
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]σε ευχαριστώ Μάριε το έβαλα στην συλλογή με της φατσούλες που έχω ως Τορά είχα αυτό
[/atozak]
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Μάριε κάποιος μου είπε πως θα μου Πάρης νέο λάπτοπ ...ποτέ λες??
atozak- Ενεργό Μέλος
χαχαχα Αν μου έφερναν οι δικοί μου και εμένα ένα καινούριο λάπτοπ που τους παρακαλώ τόσο καιρό να σου έδινα το δικό μου!!
@atozak πες μου λίγο, αυτό το κενό εδώ: http://prntscr.com/dxldmv το βλέπεις κι εσύ;
[atozak]
το δικάσου λάπτοπ το θέλω με τους κωδικούς που έχει μέσα έχω μαζέψει από τα Χριστούγεννα κλιπ κάποια λεφτά και τώρα είμαι στο τρηπάκη να Πάρο νέο αλλά θέλω κάτη που να είναι ακριβός για μένα αν ήθελα έτυμο ήδη θα το είχα Πάρη!!!!!
[/atozak]
το δικάσου λάπτοπ το θέλω με τους κωδικούς που έχει μέσα έχω μαζέψει από τα Χριστούγεννα κλιπ κάποια λεφτά και τώρα είμαι στο τρηπάκη να Πάρο νέο αλλά θέλω κάτη που να είναι ακριβός για μένα αν ήθελα έτυμο ήδη θα το είχα Πάρη!!!!!
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Για να δείτε το Κρυφό Περιεχόμενο, απαντήστε στο θέμα γράφοντας "Ευχαριστώ!"
atozak- Ενεργό Μέλος
ορεα μαριε απλα αντι για προεπησκοπιση πατισα αποστολη
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 3 από 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Μουσική [Free Topic]
» Καλημέρες, καλησπέρες [Free Topic]
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 3 από 40