technoolog smartphoones Samsung Kies - Διαχειριστείτε τα κινητά Samsung από τον υπολογιστή σας
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
technoolog smartphoones Samsung Kies - Διαχειριστείτε τα κινητά Samsung από τον υπολογιστή σας
[sls]Το Samsung Kies δεν είναι τίποτα άλλο από ένα δωρεάν και καλοστημένο πρόγραμμα διαχείρισης των κινητών σας Samsung από τον υπολογιστή σας. Είναι μία κλασική σουΐτα που σας παρέχει συγχρονισμό των επαφών σας, εμφάνιση και επεξεργασία των επαφών, φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο και γενικά ότι αρχείων διαθέτετε.
Επίσης, μπορείτε με μία κίνηση να αποθηκεύσετε (να πάρετε backup δηλαδή) όλα τα αρχεία του κινητού σας αλλά και να σας ενημερώσει το πρόγραμμα για την τελευταία έκδοση firmware που υπάρχει και αν χρειάζεστε αναβάθμιση.
Λειτουργεί με Windows αλλά και με MAC υπολογιστές. Η σύνδεση γίνεται με usb καλώδιο η ακόμα και με Wifi. Περιττό να πούμε ότι διαθέτει και την Ελληνική γλώσσα.
Μπορείτε να δείτε χρήσιμους οδηγούς χρήσης στα ελληνικά εντός του άρθρου στην σελίδα που βρίσκεται παρακάω.
Στο download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung όπου θα δείτε 2 διαφορετικές εκδόσεις του Kies, η μία για παλιότερα κινητά Samsung και η άλλη για πιο σύγχρονα.
Έκδοση: 3
Μέγεθος: 42 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Samsung
Πηγή πληροφοριών: *dwrean.net[/sls]
Απ: technoolog smartphoones Samsung Kies - Διαχειριστείτε τα κινητά Samsung από τον υπολογιστή σας
[atozak]ευχαριστώ το έχω το Samsung Kies αλλά δεν το έχω εγκαταστήσει στο pc μου προς το παρών μου φτάνει να το το ενώνω στο usb και να το βλέπω σαν εξωτερικό δίσκο όταν θέλω να βάλω - βγάλω Αρχιά στην συσκευή [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Παρόμοια θέματα
» Samsung Kies
» MAXA Cookie Manager : Διαχειριστείτε τα cookies στον υπολογιστή σας
» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung: Παραδέχεται ότι τα εύκαμπτα κινητά είναι πολύ κοντά
» CarotDAV : Διαχειριστείτε FTP και άλλες online υπηρεσίες από το στικάκι σας.
» Restore Point Creator : Δημιουργήστε και διαχειριστείτε τα σημεία επαναφοράς συστήματος
» MAXA Cookie Manager : Διαχειριστείτε τα cookies στον υπολογιστή σας
» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Samsung: Παραδέχεται ότι τα εύκαμπτα κινητά είναι πολύ κοντά
» CarotDAV : Διαχειριστείτε FTP και άλλες online υπηρεσίες από το στικάκι σας.
» Restore Point Creator : Δημιουργήστε και διαχειριστείτε τα σημεία επαναφοράς συστήματος
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1