ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΔΟΣ περίεργη συμπεριφορά
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΔΟΣ περίεργη συμπεριφορά
[atozak]
πριν πω την ιστορία μου να πω πως δεν είναι κάποια δυσλειτουργία μια και στο pc και στο laptop βλέπω να γίνετε κάθε φορά όταν κάνω κάποια ( οποιαδήποτε) αντιγραφή πρώτα μου βγάζει οθόνη ότι μετρά τα Αρχιά και τους φακέλους και μετά βγάζει τον εκτιμώμενο χρόνο ( ως εδώ όλα κάλα) όταν ξεκινά το κοπιάρισμα βλέπω χρόνο 10 λεπτά ( λέω ΟΚ ) και ξαφνικά το 10 λεπτά γίνετε 5 ώρες ( και πανό που σκέφτομαι "αμάν!!!!!!!!!!!") γίνετε 2 λεπτά ( και ώσπου να τελείωση το κοπιάρισμα έχω αυτούς τους τρελούς χρόνους ( βεβαία το copy γίνετε σε νορμάλ χρόνο παράδειγμα 30 λεπτά γιατί να γίνετε αυτο??
[/atozak]
πριν πω την ιστορία μου να πω πως δεν είναι κάποια δυσλειτουργία μια και στο pc και στο laptop βλέπω να γίνετε κάθε φορά όταν κάνω κάποια ( οποιαδήποτε) αντιγραφή πρώτα μου βγάζει οθόνη ότι μετρά τα Αρχιά και τους φακέλους και μετά βγάζει τον εκτιμώμενο χρόνο ( ως εδώ όλα κάλα) όταν ξεκινά το κοπιάρισμα βλέπω χρόνο 10 λεπτά ( λέω ΟΚ ) και ξαφνικά το 10 λεπτά γίνετε 5 ώρες ( και πανό που σκέφτομαι "αμάν!!!!!!!!!!!") γίνετε 2 λεπτά ( και ώσπου να τελείωση το κοπιάρισμα έχω αυτούς τους τρελούς χρόνους ( βεβαία το copy γίνετε σε νορμάλ χρόνο παράδειγμα 30 λεπτά γιατί να γίνετε αυτο??
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΔΟΣ περίεργη συμπεριφορά
[I-F-GR]@atozak πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στο pc σου;[/I-F-GR]
[atozak]αυτή την συμπεριφορά την βλέπω συνήθως στα usb tick ( έχω πέντε 16...16...16...32...64) και ιδικά το βλέπω στα 16ρια οπός βλέπεις χώρο έχω όσο θέλω είτε στο (D που είναι ο δεύτερος εσωτερικός του κομπιούτερ και έχει χορό 1TB και όπως βλέπεις είναι άδειος η στον (G που είναι κάποιος φορητός 2ΤΒ (1.80 στο pc ) και που όπως βλέπεις είναι επίσης άδειος επίσης έχω δη πως αυτή την συμπεριφορά την έχω όταν αντίγραφο πολλά Αρχιά μαζί έχω δη πως αργή πιο πόλη όταν έχω κάποιες χιλιάδες μικρά αρχεία (που δεν ξεπερνούν το 1ΜΒ) πάρα όταν γράφω λίγα πόλων ΜΒ'S επίσης μια λογική εξήγηση που έδωσα στον εαυτό μου ( μπορεί να κανό και λάθος) ο δίσκος δίνη data με ταχύτητα 20 ενώ το στικακι μπορεί να αποθηκεύσει με ρυθμό 2 οπότε λογικά βλέπω αυτό που βλέπω
[/atozak]
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα,
Αυτοί οι χρόνοι είναι πλασματικοί και βλέπεις συνεχείς μεταβολές γιατί εξαρτώνται απο την ελεύθερη RAM που έχεις την εκάστοτε στιγμή στον υπολογιστή σου σε συνάρτηση με τις διεργασίες (που τρέχουν παρασκηνιακά και δεσμεύουν ή αποδεσμεύουν μνήμη συνεχώς). Μπορείς να τις δεις μέσω του task manager των windows. Για να γίνει αντιγραφή ενός αρχείου γίνεται μέσω της μνήμης RAM όπως και τα buffers που βρίσκει διαθέσιμα την κάθε στιγμή οπότε λογικό είναι να ανεβοκατεβαίνει ο ρυθμός μεταφοράς αρχείων. Επίσης μερικές μονάδες δίσκων και USB έχουν ταχύτερη μεταφορά σε αρχεία μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών. Εξαρτάται πάντα απο τον κατασκευαστή τους.
Αυτοί οι χρόνοι είναι πλασματικοί και βλέπεις συνεχείς μεταβολές γιατί εξαρτώνται απο την ελεύθερη RAM που έχεις την εκάστοτε στιγμή στον υπολογιστή σου σε συνάρτηση με τις διεργασίες (που τρέχουν παρασκηνιακά και δεσμεύουν ή αποδεσμεύουν μνήμη συνεχώς). Μπορείς να τις δεις μέσω του task manager των windows. Για να γίνει αντιγραφή ενός αρχείου γίνεται μέσω της μνήμης RAM όπως και τα buffers που βρίσκει διαθέσιμα την κάθε στιγμή οπότε λογικό είναι να ανεβοκατεβαίνει ο ρυθμός μεταφοράς αρχείων. Επίσης μερικές μονάδες δίσκων και USB έχουν ταχύτερη μεταφορά σε αρχεία μουσικής, βίντεο και φωτογραφιών. Εξαρτάται πάντα απο τον κατασκευαστή τους.
[atozak]δηλαδή αν έχω ένα pc που έχει φορτωμένα μόνο τα windows δεν έχω καμιά εφαρμογή ανοιχτή ( ούτε αντιβαϊρους ούτε τίποτα) και είμαι σίγουρος ότι το μόνο που "τρέχει" είναι η αντιγραφή μου και τίποτα αλό τότε αυτή οι χρόνοι θα είναι αλιθηνοι?? ( βεβαία ποτέ δεν πρόκειται να τοπ δω αυτό) άλλα αυτή την διαγωγή μου την δείχνει στα 16 ρια και πουθενά αλλού αν ήταν κάτι τέτοιο θα μου την έδειχνε παντού ( σε στικακια η σκληρούς C...D ..G ...κλπ ενώ τώρα την βλέπω μόνο στα 16ρια)[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα,
Δυστυχώς αυτοί οι χρόνοι δεν πρόκειται να είναι ποτέ πραγματικοί:
Εδώ βλέπουμε τις διεργασίες των εφαρμογών που εκτελούνται και μπορείς να τερματίσεις κάποιες απο αυτές προκειμένου να εξοικονομήσεις λίγη μνήμη:
και εδώ βλέπουμε τις διεργασίες των windows λίγο πιο κάτω:
απο τις οποίες δεν θα συνιστούσα να τερμάτιζες κάποια/κάποιες διεργασία/διεργασίες γιατί το πιο πιθανό είναι τα δημιουργήσεις κάποια παροδικά προβλήματα στα windows ή κατάρρευση του συστήματος ή ακόμα και να προκαλέσεις την επανεκκίνηση των windows.
Δυστυχώς αυτοί οι χρόνοι δεν πρόκειται να είναι ποτέ πραγματικοί:
Εδώ βλέπουμε τις διεργασίες των εφαρμογών που εκτελούνται και μπορείς να τερματίσεις κάποιες απο αυτές προκειμένου να εξοικονομήσεις λίγη μνήμη:
και εδώ βλέπουμε τις διεργασίες των windows λίγο πιο κάτω:
απο τις οποίες δεν θα συνιστούσα να τερμάτιζες κάποια/κάποιες διεργασία/διεργασίες γιατί το πιο πιθανό είναι τα δημιουργήσεις κάποια παροδικά προβλήματα στα windows ή κατάρρευση του συστήματος ή ακόμα και να προκαλέσεις την επανεκκίνηση των windows.
[atozak]
ΟΚ να είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να "πειράξω" τίποτα από το task manager τον windows δεν είμαι τόσο προχωρημένος χριστής του κάνω χρήση μόνο αν κρασάρει κάποια εφαρμογή και μόνο για να κλείσω την εκάστοτε εφαρμογή επιπλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα με μνήμη απλά μου έκανε εντύπωση και ρώτησα ΟΚ ευχαριστώ για της πληροφορίες σας μπορείτε να το κλειδώσετε αν είναι ανοίγω νέο θέμα
[/atozak]
ΟΚ να είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να "πειράξω" τίποτα από το task manager τον windows δεν είμαι τόσο προχωρημένος χριστής του κάνω χρήση μόνο αν κρασάρει κάποια εφαρμογή και μόνο για να κλείσω την εκάστοτε εφαρμογή επιπλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα με μνήμη απλά μου έκανε εντύπωση και ρώτησα ΟΚ ευχαριστώ για της πληροφορίες σας μπορείτε να το κλειδώσετε αν είναι ανοίγω νέο θέμα
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Παρόμοια θέματα
» ΚΑΔΟΣ ΛΥΘΗΚΕ σμικρινση css
» «Έξυπνος κάδος ανακύκλωσης» από φοιτητές του πανεπιστημίου Αιγαίου
» Λύθηκε το μυστήριο του Ολυμπιακού
» Η συμπεριφορά του "αθώου"
» Λύθηκε το μυστήριο της lightbar στο DualShock 4
» «Έξυπνος κάδος ανακύκλωσης» από φοιτητές του πανεπιστημίου Αιγαίου
» Λύθηκε το μυστήριο του Ολυμπιακού
» Η συμπεριφορά του "αθώου"
» Λύθηκε το μυστήριο της lightbar στο DualShock 4
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1