Γενική Συζήτηση #8
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 21 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Απ: Γενική Συζήτηση #8
[atozak]μου ήρθε να σου την πω για το "ακόαμ " άλλα δεν με Πέρνη σίγουρα με νικάς εγώ έχω 1000 μπροστά σου [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Χαχαχα εντάξει μωρέ πως κάνεις έτσι.. Εγώ το ακόαμ δεν το βλέπω πάντως! χαχαχα [/sls]
[atozak]καλημέρα σας το διάβασα "ακοαμ" και από κεκτημένη ταχύτητα ο εγκέφαλος το είπε "ακόμα" είναι τα "μικρά" λαθάκια που ο εγκέφαλος διορθώνει αυτόματα πάντως με την χρίση του site που μου έδειξε ο Παύλος πιστεύω πως είμαι καλύτερα σε μεγάλο βαθμό [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Nαι, διόρθωσες αρκετά την γραφή σου Άγγελε μπράβο! Στην παραπάνω πρόταση μόνο η λέξη χρίση είναι λάθος! χρήση γράφεται! Μπράβο σου Άγγελε! [/sls]
[atozak]πολλές φορές Μάριε γράφω κάτι το τσεκάρω αν έχω ξεχασμένα η περισσότερα γράμματα από όσα πρέπει το διορθώνω με το site και μετά με copy paste το βάζω οπού πρέπει μερικές φορές μου βάζει 2 ίδιες λέξεις με την σωστή ορθοργαρια και πρέπει να επιλέξω μια από της 2 κάποιες φορές είναι σωστή κάποιες όχι . στην αρχή δεν σου κρήβω ότι μου κακοφάνηκε επειδή μου στερούσε ταχύτητα. αλλά σκεφτικά καλύτερα πιο αργά και σωστός έξαλλου ο Παύλος δεν μου το είπε κοροϊδευτικά που κάποιοι μου το λένε ( αυτό είναι που με τσαντίζει ) άπλα μου το είπε έχω νέο παράθυρο με το site (και στα φόρουμ ιδικά) το κάνω έτσι τα άλλα όπως πρώτα. αν επιτρέπετε να βάλω το λινκ του site που είμαι
[/atozak]
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα Μάριε αυτό είναι το λινκ του site http://www.neurolingo.gr/el/online_tools/speller δες το και φτιάξε θεματάκι κατάλληλο [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα σας και κάλο μίνα περαστικά σου Μάριε και εγώ έχω Ίο ( όχι στο pc μου ) τη Ωραία που θα ήταν αν γύριζα τον οργανισμό μου 7 μέρες πίσω οπότε να ήμουν μια χαρά όπως τα windows [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλμέρα σας ΟΚ Μάριε αφού έχω μόνιμη στους V I P όλα ΟΚ για το όνομα ΟΚ απλά ρώτησα όταν κλίσης το φόρουμ ( για τα μαθήματα κλπ κλπ απλά κλείσε της εγγραφές ώστε να μη μπορούν νέα άτομα να γραφτούν εγώ οπός κάποτε θα ερχομέ κάθε μέρα και αν δω κάτι περίεργο έχουμε τα κινητά [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα σε όλο το φόρουμ από Πέρση έχω ζήτηση από τον Άγιο Βασίλη μια πυρσέ καρέρα τούρμπο αλλά ακόμα δεν μου την έφερε λέτε να την πάρω ποτέ??? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 2 από 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 21