Γενική Συζήτηση #8
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 3 από 21 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Απ: Γενική Συζήτηση #8
[atozak]καλησπέρα Μάριε για όσους αρέσκονται στης παιδικές ταινίες έχει Τορά στης 21:50 στον άλφα το φουολ-Y [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]να μου κατεβεί το video ( 33 λεπτά θέλει) και μετά κλίνω ..καληνυχτα σε οποίον το δη τα λέμε αύριο [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα σας σήμερα νωρίς το πρωί θα κλείσω και δεν ξέρω αν μπω πάλη [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα σας κάλα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα σας και καλά Χριστούγεννα καλά να περνάτε με υγειά και ευτυχισμένο το νέο έτος ( 2016) [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα σας εγώ ρεβεγιόν θα την περάσω οπός μου αρέσει με το pc μου στο σπίτι ίντερνετ και δυνατά μουσική εσείς??? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]Μάριε μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό το "για λόγους ασφάλειας" Η μόνη κατηγορία που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι η κατηγορία των Διαγωνισμών για σκοπούς ασφάλειας. εννοείτε πως σύμφωνο με τον κανόνα αλώστε στην ψηφοφορία πρέπει να δόσης μια απάντηση και τέρμα αλλιώς αλλοιώνετε το αποτέλεσμα το δίωρο θα μπορούσε να γίνει 10 λεπτά η 15?? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Άγγελε αυτό το λέει γιατί στην κατηγορία Διαγωνισμοί δεν μπορείς να επεξεργαστείς την απάντησή σου γιατί αν το επέτρεπα αυτό, θα απαντούσες, θα έβλεπες την σωστή απάντηση στο κρυφό περιεχόμενο και μετά θα μπορούσες να κάνεις μια απλή επεξεργασία και να βάλεις το σωστό και να πάρεις τους πόντους. Γι αυτό δεν επιτρέπεται εκεί. Όσο για τον χρόνο, καλό θα ήταν να παραμείνει ως έχει για να αποφύγουμε το περιττό spam.
Χρόνια πολλά επι τη ευκαιρία! [/sls]
Χρόνια πολλά επι τη ευκαιρία! [/sls]
[atozak]καλημέρα σου . ΟΚ εσύ αποφασίζεις αν και υπαρχή κατηγορία για spam [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 3 από 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 3 από 21