Γενική Συζήτηση #8
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 4 από 21 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Απ: Γενική Συζήτηση #8
[atozak]καλή χρόνια ευτυχισμένο το 2016 εγώ από Τορά έβαλα αντιστροφή μέτρηση http://prntscr.com/9kj6ie και τα λέμε του χρόνου [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλησπέρα σας σε λίγο όλη για το ρεβεγιόν http://prntscr.com/9ko0wq ύπνος 05:00 [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα και χρόνια πολλά ακούω τις καλύτερες ευχές για όλους το 2016 [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλησπέρα σου. σου έφερε τίποτα ο Άγιος βασιλης?? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]είδες τον λόγο που όλοι πρέπει να έχουμε φβ?? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα σε όλο το φόρουμ Μάριε το TGE αποφάσισε να σβήσει τα οικονακια και κράτησε μόνο τα βασικά πολλά από τα οικονακια που σβηστήκανε τους έκανα συχνή χρήση υπάρχει τρόπος να τα αντιγράψω από εδώ ( ως κινούμενα γιατί κινούμενα ήταν) να τα έχω στο pc μου ως κινούμενα και οπότε θέλω να τα βάζω οπού θέλω??? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα Μάριε !!!!! που ίσε χαμένος??? εγώ βρήκα λύση στο μήνυμα που είδες ( αν είδες ) [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Σε ποιό μήνυμα αναφέρεσαι Άγγελε;
Εξεταστική τώρα, δουλειά άστα να πάνε..[/sls]
Εξεταστική τώρα, δουλειά άστα να πάνε..[/sls]
[atozak]στο TGE σβήσανε τα οικονακια κρατήσανε μόνο τα βασικά στο φόρουμ κάποια όμως από αυτά που σβήσανε τα χρησιμοποιούσα οπότε δεν είχα τη να βάλω όμως Τορά βρήκα την λύση όπιο οικονακι ( κινούμενο γιατί τέτοια ήταν μου αρέσει) το σώζω στον δίσκο μου ως gif και όποτε θέλω το βάζω θα κάνω 3 φακέλους " συναισθήματα" χαιρετισμοί" και " διάφορα" οπότε όταν θέλω Καπίο οικονακη θα το έχω έλεγα άπλα μπορείς ( τώρα που λυπείς) να κλίσης της εγγραφές οπότε μονό εμείς και εμείς θα είμαστε [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 4 από 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 4 από 21