Αρχείο
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 3 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Αρχείο
δεν βλεπω να αλαξε κατι... αν μπορεις βαλε μου photo να δο πος ειταν και πος εγηνε
atozak- Ενεργό Μέλος
νομιζο το παλιο ειταν καλιτερο μεγαλιτερο και εντονοτερο. αστο οπος ειταν ευχαριστω για τον χρονο σου
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Mπορείς να το κοιτάξεις και να μου πεις αν είναι οκ!
Ο Προσωπικός Κώδικας "atozak" ενεργοποιήθηκε και αφαιρέθηκαν 2000 βαθμοί από το προφίλ σου![/sls]
Ο Προσωπικός Κώδικας "atozak" ενεργοποιήθηκε και αφαιρέθηκαν 2000 βαθμοί από το προφίλ σου![/sls]
[sls]Yπάρχει το κουτάκι πάνω από τον editor. Μπορείς να το δοκιμάσεις εδώ να δούμε αν είναι όπως τα θες;[/sls]
το http://prntscr.com/4xq6j2 το ειδα το πατισα και ειδα το http://prntscr.com/4xq5t7 που βαχο το κιμενο? με η χορις φατσουλες??
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:[atozak]για να δουμε δοκιμι με φατσουλα [/atozak]
Διπλά ποστ απαγορεύονται! Έχετε το κουμπί Επεξεργασίας που μπορείτε να επεξεργαστείτε τα ποστ σας! Προσοχή Παρακαλώ! |
[atozak]θελω στον πρ κωδικα που εχω να φιγη το μαυρο χρομα και να μπι κοκινο ευχαριστω ...ποσο μουστιχηζη?? αν θιμαμε ειχες πη τιποτα επιδη εχο ιδη πλιροση για τον κωδικα .παντος αν δεν φτανουν οι ποντι μου θα το πο αργοτερα [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Το κόκκινο μπορεί να μπεί μόνο ως έντονο κόκκινο γιατί το απλό κόκκινο προκαλεί ζαλάδα στο μάτι. Αν θες το σκούρο κόκκινο είναι τζάμπα η αλλαγή χρώματος στον Προσωπικό Κώδικα.[/sls]
[atozak]για να δουμε τη θα δουμε
πολη ορεο μπορησ να το αφισης αν ειναι θα ξανα πο [/atozak]
πολη ορεο μπορησ να το αφισης αν ειναι θα ξανα πο [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]αν κατάλαβα έχω ηδύ πρόσβαση στους V.I P χρήστες είναι ώμος μόνιμη???. το όνομα μου θα μπορούσε να έχει ανάγλυφα γραμματα?? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Άγγελε ναι έχεις μόνικα πρόσβαση και όχι δεν μπορεις να εχεις ανάγλυφα γράμματα.. ;(
Όσο για το φορουμ το βλεπω να κλεινει λιγο λιγο και παλι.. ξεκινησαν διαγωνισματα, σχολή διαβάσματα και μηδαμινός χρόνος για εδώ.. Δυστυχως..[/sls]
Όσο για το φορουμ το βλεπω να κλεινει λιγο λιγο και παλι.. ξεκινησαν διαγωνισματα, σχολή διαβάσματα και μηδαμινός χρόνος για εδώ.. Δυστυχως..[/sls]
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» downlooadΌμορφες φωτογραφίες από αρχείο power point
» downlooadScreenToGif : Καταγράψτε επιλεγμένα τμήματα της οθόνης σας και αποθηκεύσετε τα ως αρχείο GIF.
» Στο αρχείο δικογραφία για γιατρούς του Αιμορροφιλικού Κέντρου του «Ιπποκράτειου» Θεσσαλονίκης
» downlooadIcecream Recorder : ΄΄Αιχμαλωτίστε΄΄ οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης σας, ως screenshot ή ως αρχείο βίντεο
» downlooadScreenToGif : Καταγράψτε επιλεγμένα τμήματα της οθόνης σας και αποθηκεύσετε τα ως αρχείο GIF.
» Στο αρχείο δικογραφία για γιατρούς του Αιμορροφιλικού Κέντρου του «Ιπποκράτειου» Θεσσαλονίκης
» downlooadIcecream Recorder : ΄΄Αιχμαλωτίστε΄΄ οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης σας, ως screenshot ή ως αρχείο βίντεο
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 3