Ηλικιωμένη φέρεται να πέθανε από αναθυμιάσεις
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2018
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Ηλικιωμένη φέρεται να πέθανε από αναθυμιάσεις
Νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα στο Λογοθέτη Αχαΐας.
Την 93χρονη εντόπισαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας, αστυνομικοί που κλήθηκαν να πάνε στο σπίτι της μετά από ειδοποίηση από τους γείτονες, ότι από το σπίτι της έβλεπαν να βγαίνουν καπνοί.
Δυστυχώς όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, τη βρήκαν νεκρή.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η γυναίκα, είχε βάλει θερμαντικό σώμα, το οποίο ενδεχομένως έβγαλε καπνούς και οι αναθυμιάσεις, στοίχησαν την ζωή στην άτυχη ηλικιωμένη. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.
* Ετικέτες Θέματος: #Ειδήσεις #Ελλάδα #Ηλικιωμένη #φέρεται #πέθανε #αναθυμιάσεις #inforumgr
* Πηγή: Zougla.gr
Απ: Ηλικιωμένη φέρεται να πέθανε από αναθυμιάσεις
για αυτο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ οπως εγω ΠΑΝΤΑ οσο δουλεβει κανω κατι που να απερη να εχω το πνευμα μου σε εγρηγορση και μετα ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ και κοιμαμε κριμα για την γιαγια
atozak- Ενεργό Μέλος
Παρόμοια θέματα
» Νεκρός από αναθυμιάσεις φύλακας εργοστασίου
» Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός - Εξετάζεται ο θάνατός του να οφείλεται σε αναθυμιάσεις
» Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ηλικιωμένος που φέρεται να ασέλγησε σε 10χρονη
» Υπό κράτηση η «κοκκινομάλλα» που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα
» Κρήτη: Εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού που φέρεται να χαστούκισε μαθητή
» Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός - Εξετάζεται ο θάνατός του να οφείλεται σε αναθυμιάσεις
» Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ηλικιωμένος που φέρεται να ασέλγησε σε 10χρονη
» Υπό κράτηση η «κοκκινομάλλα» που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα
» Κρήτη: Εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού που φέρεται να χαστούκισε μαθητή
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2018
Σελίδα 1 από 1