Σταθερός υπολογιστής, φορητός υπολογιστής ή ipad;
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Tι προτιμάτε εσείς;
Σταθερός υπολογιστής, φορητός υπολογιστής ή ipad;
Σταθερός υπολογιστής (pc)
Φορητός υπολογιστής (laptop)
ipad
Φορητός υπολογιστής (laptop)
ipad
Απ: Σταθερός υπολογιστής, φορητός υπολογιστής ή ipad;
σταθερος υπολογιστης αν θες πολη "δυνατο" μιχανημα για να κανης τα παντα
απο την αλη το λαπτοπ κανη πολα απο αυτα που κανη ενα pc και ταυτοχρονα μπορις να το εχεις παντου
i pad δεν ξερω τη κανη θεορο πος οπιο ταβλετ ι παντ κλπ και να εχεις ειναι 1000 φορες καλιτερο ενα λαπτοπ η ενα πισι
απο την αλη το λαπτοπ κανη πολα απο αυτα που κανη ενα pc και ταυτοχρονα μπορις να το εχεις παντου
i pad δεν ξερω τη κανη θεορο πος οπιο ταβλετ ι παντ κλπ και να εχεις ειναι 1000 φορες καλιτερο ενα λαπτοπ η ενα πισι
atozak- Ενεργό Μέλος
Ντάξει είναι σχετικό επειδή προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει απίστευτα ipad/tablet που με εντυπωσίασαν. Αλλά και για εμένα τα laptop είναι καλύτερα!
Για μένα το pc είναι το καλύτερο για αυτούς που είναι gamers ή designers μόνο ένα pc μπορεί να τους προσφέρει τα απαραίτητα. Βέβαια το pc δεν έχει φορητηκότητα όμως για ένα πραγματικα καλό λάπτοπ χρειάζετε να δόσεις 700+ ευρώ εκτός βέβαια εάν το θες για απλή χρήση. Το pc όμως έχει ενα πολύ καλό πλαιονέκτημα... μπορείς να τον αναβαθμίσεις να αλλάξεις κάρτα γραφικώ, ram, δίσκο ... τα πάντα κάτι που στο λάπτοπ δεν γίνεται. Εγώ πάντως προτείνω την συναρμολόγηση pc γιατί ειναι πιο οικονομική και μπορείς να προσαρμόσεις το pc σου όπως εσύ θες!
VforVendetta- Μέλος
O σταθερός υπολογιστής για εμένα είναι μακράν καλύτερος αλλά αν λάβεις υπόψιν ότι δεν μεταφέρεται, τότε προτιμώ φορητό υπολογιστή.
το καλητερο για μενα ειναι να εχεις ενα πολη καλο pc στο σπιτι σου και ενα απλο λαπτοπ ( για να το εχεις παντου μαζη σου ). ετσι θα εισε απολιτα καλημενος. Της "βαριες" δουλιες της κανης σπιτι σου με το pc σου και τα απλα πραγματα (ιντερνετ μουλτιμιντια απλα παιχνιδακια) στο λαπτοπ σου οπου κιαν εισε
atozak- Ενεργό Μέλος
Παρόμοια θέματα
» Mini Robotic Printer Φορητός εκτυπωτής «τσέπης»
» Ο υπολογιστής όπως δεν τον έχετε ξαναδεί
» Ubi, ο μικρός Wi-Fi υπολογιστής που ελέγχετε με φωνητικές εντολές [Video]
» Υπερ-υπολογιστής μπορεί να συζητήσει οποιοδήποτε θέμα
» Ένα Apple iPad Pro 13 Concept με OS X
» Ο υπολογιστής όπως δεν τον έχετε ξαναδεί
» Ubi, ο μικρός Wi-Fi υπολογιστής που ελέγχετε με φωνητικές εντολές [Video]
» Υπερ-υπολογιστής μπορεί να συζητήσει οποιοδήποτε θέμα
» Ένα Apple iPad Pro 13 Concept με OS X
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1