Νεαρός έβαλε στοίχημα και πήδηξε από τον Φάρο της Ναυπάκτου
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε •
Νεαρός έβαλε στοίχημα και πήδηξε από τον Φάρο της Ναυπάκτου
Σοκαρισμένη είναι η πόλη της Ναυπάκτου από το ατύχημα στο λιμάνι της πόλης το βράδυ της Κυριακής 17/5. Ένας 17χρονος ανέβηκε στον Φάρο για να κάνει βουτιά αλλά χτύπησε άσχημα, επειδή είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 17χρονος βρέθηκε στις πολεμίστρες του Φάρου και αρχικά διστάζει να πηδήξει. Το κάνει όμως στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα και στη συνέχεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Το πρωί της Δευτέρας η μητέρα του νεαρού, ευχαρίστησε τον Θεό που το παιδί της επέζησε από αυτό το περιστατικό και τον κόσμο για την συμπαράσταση του.
Δείτε αναλυτικά τι έγραψαν οι γονείς του παιδιού που σώθηκε από θαύμα:
Δεν επικρωτω την δραση παιδιου μου πρόκειται ξεκαθαρα για μια νεανικη επιπολαιότητα που τα παιδια σε αυτες τις ηλικιες και ειδικα στη Ναυπακτο αυτη την εποχη συνηθίζουν να υιοθετούν,ουτε το καταδικαζω ομως, ξέρουμε πως λειτουργούν οι εφηβοι.Το παιδι μου σωθηκε απο βεβαιο θανατο γιατι ηταν εκει απλοι πολιτες που έτρεξαν να τον βοηθησουν και τους ευχαριστώ με ολη μου την ψυχη για αυτο.Ομως που ηταν οι αρχές ; Που ηταν το λιμενικο ; Δεν θα επρεπε να κυκλοφορει και να εποπτευει την περιοχη ; Ο δημος ; Που ειναι ; Τι μέτρα εχει πάρει;Στο λιμανι γινονται εργα και η δημοτικη αρχη δεν εχει παρει τα απαραιτητα μετρα προστασίας.Η αστυνομια που ηταν οταν ξερουμε πως γινεται συναθροιση στο λιμανι μαλιστα ενμεσω κορονοιου και δεν τηρουνται τα μετρα προστασιας ; Αυτα λοιπον καταδικαζω και οχι το παιδι μου .Ο γιος μου σωθηκε γιατι υπηρξαν οι δυο τυχαιοι πολιτες να τον βοηθησουν…αλλιως δεν θελω ουτε να σκέφτομαι το χειροτερο σεναριο.Οι αρχες υπηρξαν άφαντες σε μια περιπτωση ζωης και θανατου χωρις κανεννα σχεδιασμο χωρις ν αμεροληπτουν για την υγεια και το καλο των πολιτών.ευχομαι απο εδω και περα να παρθούν τα απαραιτητα μετρα και να ειμαστε οι τελευταιοι γονεις που εζησαν αυτη την περιπετεια και αυτον τον πονο.
Με εκτίμηση και σεβασμο προς ολους σας για τις ευχες σας για την γρηγορη ανάρρωση του Βασιλη μας .
Ανδρεας Χαρακιδας ~Θεοδωρα Ζαμπαρα
* Ετικέτες Θέματος: #Ειδήσεις #Ελλάδα #inforumgr
* Πηγή: Zougla.gr
Παρόμοια θέματα
» Πήλιο: Νεαρός πήδηξε από γέφυρα σε χαράδρα - Νοσηλεύεται με κατάγματα
» το στοίχημα
» Σεισμική δόνηση 3,4R νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου
» Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ έπαιζε στοίχημα χωρίς να πληρώνει
» ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πάνω από 16 εκατ. ευρώ μοίρασε σε μία εβδομάδα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
» το στοίχημα
» Σεισμική δόνηση 3,4R νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου
» Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ έπαιζε στοίχημα χωρίς να πληρώνει
» ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πάνω από 16 εκατ. ευρώ μοίρασε σε μία εβδομάδα το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!