announcement ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Fake e-mail
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
announcement ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Fake e-mail
Κυκλοφορούν πολλά fake e-mail που δεν πρέπει να πιστεύετε ούτε λέξη γιατί θέλουν απλά ( σε εμάς τους αδαής ) να μας φάνε λεφτά . Ένα τέτοιο e-mail μου ήρθε πριν 2-3 μέρες . Φυσικά δεν ψάρωσα Απλά το δείχνω εδώ και εκεί και μετά θα φάει ένα ωραιότατο delete Τίτλος του ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ ( από κάποιον κ.Χρήστο Αδαμαντίδη)
Πιο κάτω παρουσιάζεται το μήνυμα που περιέχει αυτό το fake e-mail.
-----------------------------------------------------------------
"Αγαπητέ φίλε,
I Χρήστος Αδαμαντιάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της λειτουργίας με την Bank Of Africa, και θέλω να ξέρετε ότι το ποσό των 17.500.000 δολαρίων θα μεταφερθούν στο όνομά σας ως ξένο εταίρο του αποθανόντος πελάτη μας.
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να πάρετε αυτό το ταμείο για να μεταφέρουν έξω από εδώ με το λογαριασμό σας, και μοιραζόμαστε σε μια αναλογία 60% για μένα, ενώ το 40% είναι για σας σε οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε για να δώσει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της διαδικασίας των το ταμείο αυτό υπόψη σας. Θα λάβετε αυτό το ποσό με τραπεζικό έμβασμα.
Παρακαλούμε να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και άμεσα τους αριθμούς τηλεφώνου σας, και διεύθυνση, και θα, θα παραμείνουν τα στοιχεία σας για αυτή τη συναλλαγή. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του ιδιωτικού μου e-mail στο (mrchristos.adamantiadis@yandex.com)
Την άμεση απάντησή σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
Με εκτίμηση,
Χρήστος Αδαμαντιάδης"
Πιο κάτω παρουσιάζεται το μήνυμα που περιέχει αυτό το fake e-mail.
-----------------------------------------------------------------
"Αγαπητέ φίλε,
I Χρήστος Αδαμαντιάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της λειτουργίας με την Bank Of Africa, και θέλω να ξέρετε ότι το ποσό των 17.500.000 δολαρίων θα μεταφερθούν στο όνομά σας ως ξένο εταίρο του αποθανόντος πελάτη μας.
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας για να πάρετε αυτό το ταμείο για να μεταφέρουν έξω από εδώ με το λογαριασμό σας, και μοιραζόμαστε σε μια αναλογία 60% για μένα, ενώ το 40% είναι για σας σε οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε για να δώσει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της διαδικασίας των το ταμείο αυτό υπόψη σας. Θα λάβετε αυτό το ποσό με τραπεζικό έμβασμα.
Παρακαλούμε να στείλετε το ονοματεπώνυμο σας και άμεσα τους αριθμούς τηλεφώνου σας, και διεύθυνση, και θα, θα παραμείνουν τα στοιχεία σας για αυτή τη συναλλαγή. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του ιδιωτικού μου e-mail στο (mrchristos.adamantiadis@yandex.com)
Την άμεση απάντησή σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
Με εκτίμηση,
Χρήστος Αδαμαντιάδης"
Σε καμία περίπτωση, μην απαντήσετε σε αυτό το e-mail. Το μόνο που θέλει είναι να πάρει στοιχεία του προσωπικού σας λογαριασμού και να σας κλέψει! Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν!!!
Το θέμα συντονίστηκε!
~ Marios ~
~ Marios ~
atozak- Ενεργό Μέλος
Απ: announcement ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Fake e-mail
Παρακαλώ! Αλλά εγώ ευχαριστώ για τον κόπο σου να το ανεβάσεις!atozak έγραψε:ευχαριστω μαριε για το edit σου
Παρόμοια θέματα
» Tech News: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ:Οι Γερμανοί διαβάζουν μέχρι και τα e mail μας
» ΕΕ: Συγκροτείται ομάδα εμπειρογνωμόνων για την καταπολέμηση των fake news
» ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση προιόντων απο τον Ε.Φ.Ε.Τ.
» Προσοχή στα ελεύθερα Wi-Fi hotspots
» Tech News: Ενημερωμένο το Yahoo Mail για τα Windows 8
» ΕΕ: Συγκροτείται ομάδα εμπειρογνωμόνων για την καταπολέμηση των fake news
» ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανάκληση προιόντων απο τον Ε.Φ.Ε.Τ.
» Προσοχή στα ελεύθερα Wi-Fi hotspots
» Tech News: Ενημερωμένο το Yahoo Mail για τα Windows 8
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1