music Χριστίνα Γεράνη – «Μια Ζωή Στα Κόκκινα»
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
music Χριστίνα Γεράνη – «Μια Ζωή Στα Κόκκινα»
:info:
Η Χριστίνα Γεράνη έπειτα από το εντυπωσιακό ξεκίνημά της στη δισκογραφία με ένα τραγούδι που έφερε τη «σφραγίδα» του Μιχάλη Χατζηγιάννη τόσο στη μουσική όσο και στην παραγωγή, το «Δε Σε Σταματάει Τίποτα», επανέρχεται στο μουσικό προσκήνιο με καινούριο single, ανανεωμένη και με «ανεβαστική» διάθεση.
Το νέο μουσικό κομμάτι της τραγουδίστριας τιτλοφορείται «Μια Ζωή Στα Κόκκινα» και το υπογράφουν συνθετικά και στιχουργικά οι Βαγγέλης Τούντας και Νίκος Γρίτσης αντίστοιχα.
Κυκλοφορεί από τη Minos – EMI.
«Μια ζωή στα κόκκινα, έξω από τα όριά μου, λάθη μου ανθρώπινα, εξωγήινη καρδιά μου μην αγαπάς, γιατί τα σπας τα φτερά μου
Μια ζωή στα κόκκινα, στο χειρότερο σημείο, τ’άνοιγα και το’κλεινα, το μυαλό ψυχιατρείο και το κορμί, σ’ένα κλουβί, σαν θηρίο…»
Απολαύστε το!
*hit-channel.com
Το νέο μουσικό κομμάτι της τραγουδίστριας τιτλοφορείται «Μια Ζωή Στα Κόκκινα» και το υπογράφουν συνθετικά και στιχουργικά οι Βαγγέλης Τούντας και Νίκος Γρίτσης αντίστοιχα.
Κυκλοφορεί από τη Minos – EMI.
«Μια ζωή στα κόκκινα, έξω από τα όριά μου, λάθη μου ανθρώπινα, εξωγήινη καρδιά μου μην αγαπάς, γιατί τα σπας τα φτερά μου
Μια ζωή στα κόκκινα, στο χειρότερο σημείο, τ’άνοιγα και το’κλεινα, το μυαλό ψυχιατρείο και το κορμί, σ’ένα κλουβί, σαν θηρίο…»
Απολαύστε το!
*hit-channel.com
Παρόμοια θέματα
» Η θρυλική θαλαμηγός του Ωνάση, «Χριστίνα», ανοιχτά της Ιτέας
» Η θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα Ο» του Ωνάση στο λιμάνι της Χαλκίδας
» Στη Νάουσα της Πάρου η θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα Ο» του Ωνάση
» Proximity Music
» music AYLA – Wish I Was
» Η θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα Ο» του Ωνάση στο λιμάνι της Χαλκίδας
» Στη Νάουσα της Πάρου η θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα Ο» του Ωνάση
» Proximity Music
» music AYLA – Wish I Was
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1