weatherΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ !! - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ !!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
weatherΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ !! - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ !!
:info:
Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ....
από την ερχόμενη Τετάρτη ως και τη Πέμπτη, με καταιγίδες, βροχές αλλά και χιονοπτώσεις πρόσκαιρα και σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές. Πιο συγκεκριμένα, από το απόγευμα της Τετάρτης, ο καιρός θα χαλάσει αρχικά στο Ιόνιο πέλαγος και τη Κρήτη, με τοπικές βροχές, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα οι νεφώσεις θα αυξηθούν.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης ως και το πρωί της ίδιας μέρας, ο καιρός θα επιδεινωθεί σε όλη την Ελλάδα, με βροχές, καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας χώρας αλλά και στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, ο καιρός θα βελτιωθεί σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, στη βόρεια και δυτική χώρα, ωστόσο θα επιδεινωθεί ιδιαίτερα στη Θράκη, το ανατολικό, κεντρικό και νότιο Αιγαίο.
Πολλές βροχές θα πέσουν στα Δωδεκάνησα, τη Κρήτη αλλά και τις Κυκλάδες.
Ιδιαίτερα έντονα θα είναι τα φαινόμενα στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από τη Παρασκευή, ωστόσο ακόμα τα στοιχεία δεν έχουν ξεκαθαρίσει για το πόσο μεγάλη ή όχι θα είναι η κακοκαιρία που θα έρθει από τη Τετάρτη. Χτες δείχνανε όλα τα στοιχεία κακοκαιρία ως τα τέλη του μήνα και σήμερα δείχνουν κακοκαιρία μόνο στις 22 και 23 Οκτωβρίου και καλοκαιρία ως τα τέλη του μήνα. Ενδέχεται λοιπόν οι προβλέψεις να αλλάξουν, ανάλογα με το τι θα δείξουν τα στοιχεία τις επόμενες ημέρες.
*gkourou.com
aimilios- Ενεργό Μέλος
Απ: weatherΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ !! - ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ !!
[atozak]καλος να ορισουν πολυ τον γουσταρω τετιο κερο εξο να βρεχει να λισομαναει και εγω μεσα στο στεγνο-ζεστο μου δοματιο με τα ιλεκτρονικα μου [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Ναι αλλά σκέφτηκες ποτέ ότι με καταιγίδες κόβετε το ρεύμα;; [/sls]
[atozak]φαε την γλωσα σου γρουσουζαρε [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Xαχαχα εσύ παρακαλάς να έρθουνε! Χαχαχα εγώ δεν τις θέλω γι' αυτό το λόγο και μόνο! [/sls]
[atozak]κιτα το αν θα κανη κακοκερια με το αν σου κοψουν το ρευμα ( ακου τη λεω τορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) νομιζω δεν ειναι απολυτο μπορει τα ενα χορις το αλο [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Παρόμοια θέματα
» announcementweatherΥΠΕΡΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!
» Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
» ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ- Έρχεται ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! Δείτε ποιες μέρες του Ιουνίου ο υδράργυρος θα “χτυπήσει” 45αρια!!
» Πού χτυπά η κακοκαιρία
» weatherΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!
» Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
» ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ- Έρχεται ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! Δείτε ποιες μέρες του Ιουνίου ο υδράργυρος θα “χτυπήσει” 45αρια!!
» Πού χτυπά η κακοκαιρία
» weatherΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1