imagssΑυτοί οι άνθρωποι πήραν το μάθημα τους πολύ γρήγορα.
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
imagssΑυτοί οι άνθρωποι πήραν το μάθημα τους πολύ γρήγορα.
:info:
Είναι μερικές φορές που λέμε σιγά μωρέ μόνο εγώ είμαι.. σιγά μωρέ σε έμενα θα τύχει, και άλλες τέτοιες εκφράσεις. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε ανθρώπους που μετά από την εμπειρία τους αυτή πρέπει να πήραν το μάθημα τους για τα καλά. Αυτό που θα ήθελα να δω σε αυτές τις απίστευτα συγχρονισμένες φωτογραφίες ήταν το αποτέλεσμα. Δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι στην θέση αυτών των ανθρώπων.
*apisteuta.com
aimilios- Ενεργό Μέλος
Απ: imagssΑυτοί οι άνθρωποι πήραν το μάθημα τους πολύ γρήγορα.
[sls]Kαλά ο τελευταίος είναι ο πιο χαζός. Μιλάμε με γουρούνα πάνω από άλλους; Μα καλά είναι σοβαρός;[/sls]
[atozak]πω πω!!!!!!!!! [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]να πο πος δεν βλεπω καμια πλεον φωτογραφια [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Παρόμοια θέματα
» AccountKiller - Διαγράψτε εύκολα και γρήγορα τους διαδικτυακούς σας λογαριασμούς
» tutorial Ανοίξτε γρήγορα τους σκληρούς σας δίσκους ή τις USB συσκευές σας με το πληκτρολόγιο
» Πώς μπορώ να κάνω ένα site πολύ πολύ γρήγορο; (2/3)
» Πώς μπορώ να κάνω ένα site πολύ πολύ γρήγορο; (3/3)
» Κίνα: Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατολισθήσεις στα νοτιοδυτικά
» tutorial Ανοίξτε γρήγορα τους σκληρούς σας δίσκους ή τις USB συσκευές σας με το πληκτρολόγιο
» Πώς μπορώ να κάνω ένα site πολύ πολύ γρήγορο; (2/3)
» Πώς μπορώ να κάνω ένα site πολύ πολύ γρήγορο; (3/3)
» Κίνα: Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατολισθήσεις στα νοτιοδυτικά
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 1