WiFi Adapter & Extender για υπολογιστή & τηλεόραση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
WiFi Adapter & Extender για υπολογιστή & τηλεόραση
Η ασύρματη σύνδεση με τον router, είτε του σπιτιού είτε του γραφείου, δεν είναι πια πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη, με όλο και περισσότερες τεχνολογίες να έχουν ως στόχο την κατάργηση των καλωδίων.
Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι desktop υπολογιστές δεν έρχονται εξοπλισμένοι με WiFi.
Εκτός αυτού, η απόσταση από τον router μέχρι τον υπολογιστή μπορεί να είναι μεγάλη, ή με πολλά εμπόδια να παρεμβάλλονται, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του σήματος, ή ακόμα και την πλήρη απώλεια του.
Τη λύση έρχεται να δώσει η νέα 2 σε 1 συσκευή της Smart Electronics, (WiFi adaptor & extender) με κόστος μόλις 26,90€ !!! Ανάλογα με τις ανάγκες σας επιλέγετε τη ρύθμιση για λειτουργία ως extender ή ως adaptor.
* Ετικέτες Θέματος: #Ειδήσεις #Τεχνολογία #WiFi #Adapter #Extender #υπολογιστή #τηλεόραση #IFGR
* Πηγή: GamesLife.gr
Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι desktop υπολογιστές δεν έρχονται εξοπλισμένοι με WiFi.
Εκτός αυτού, η απόσταση από τον router μέχρι τον υπολογιστή μπορεί να είναι μεγάλη, ή με πολλά εμπόδια να παρεμβάλλονται, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του σήματος, ή ακόμα και την πλήρη απώλεια του.
Τη λύση έρχεται να δώσει η νέα 2 σε 1 συσκευή της Smart Electronics, (WiFi adaptor & extender) με κόστος μόλις 26,90€ !!! Ανάλογα με τις ανάγκες σας επιλέγετε τη ρύθμιση για λειτουργία ως extender ή ως adaptor.
* Ετικέτες Θέματος: #Ειδήσεις #Τεχνολογία #WiFi #Adapter #Extender #υπολογιστή #τηλεόραση #IFGR
* Πηγή: GamesLife.gr
Απ: WiFi Adapter & Extender για υπολογιστή & τηλεόραση
[atozak]
θεωρώ ότι αυτά τα usb τα χρειάζονται τα παλιά desctop και laptop τα καινούρια (από το 2000 και μετά ) έρχονται εξοπλισμένα το pc μου είναι διπλά στο ρουτερ οπότε μπαίνω με καλώδιο αλλά όσο μακριά και να ήταν πάλη με το καλώδιο θα έμπαινα ( βλέπω ότι ο πατέρας μου που μπαίνει ασύρματα έχει πιο "κακό" σήμα)
[/atozak]
θεωρώ ότι αυτά τα usb τα χρειάζονται τα παλιά desctop και laptop τα καινούρια (από το 2000 και μετά ) έρχονται εξοπλισμένα το pc μου είναι διπλά στο ρουτερ οπότε μπαίνω με καλώδιο αλλά όσο μακριά και να ήταν πάλη με το καλώδιο θα έμπαινα ( βλέπω ότι ο πατέρας μου που μπαίνει ασύρματα έχει πιο "κακό" σήμα)
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Παρόμοια θέματα
» Τα ματς της ημέρας - Τι δείχνει η τηλεόραση
» Έκρυψε 16 κιλά ηρωίνη σε τηλεόραση!
» Η Google εγκαθιστά WiFi hotspots στη Νιγηρία
» Έκρυψε 16 κιλά ηρωίνη σε τηλεόραση!
» Η Google εγκαθιστά WiFi hotspots στη Νιγηρία
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 1 από 1