Νίκησε την Κορόνα, έχασε τον Σιμόες η ΑΕΚ
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Νίκησε την Κορόνα, έχασε τον Σιμόες η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 την πολωνική Κορόνα Κιέλτσε στο φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Πολωνία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Όπως στην αναμέτρηση απέναντι στη Λβιβ Καρπάτι έτσι και σήμερα, η Ένωση έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κι έδειξε ότι βρίσκεται σε θετικό δρόμο, απέναντι σε μια ομάδα που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Πολωνίας σε 10 ημέρες.
Στα αρνητικά της συνάντησης για τους "κιτρινόμαυρους" ο τραυματισμός του Σιμόες, που αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο με πρόβλημα στον προσαγωγό και είναι ο δεύτερος σε 24 ώρες, μετά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από χθες στην ποδοκνημική ο Βράνιες.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Κλωναρίδης στο 27ο λεπτό και ήταν μια εκτέλεση του νέου αποκτήματος της ΑΕΚ, ο οποίος σούταρε απευθείας με την μπάλα στον αέρα μετά την κόντρα του Ζουμπρόβσκι στην προσπάθεια του Μάνταλου, για να στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκοστόμσκι.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο (46΄ Μπακάκης), Τζανετόπουλος (46΄ Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι (87΄ Γιαννούτσος), Βινίσιους (46΄ Λόπες), Αϊντάρεβιτς (46΄ Γιόχανσον), Σιμόες (23΄ Γαλανόπουλος, 81΄ Αλμέιδα), Κλωναρίδης (67΄ Μπάμπης), Τρίστασον (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (62΄ Βλαχομήτρος), Γιακουμάκης (46΄ Λιβάια)
ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ (Τζίνο Λετιέρι): Γκοστόμσκι (46΄ Αλομέροβιτς), Ριμάνιακ (83΄ Πόνσκι), Κοβάτσεβιτς (73΄ Αργύρης), Κβίτσιεν (62΄ Μπάρι), Καλάστε, Μόζντζεν (70΄ Μις), Ζουμπρόβσκι (46΄ Μάτος), Τσεμπούλα (51΄ Κοσακίεβιτς), Αανκούρ (70΄ Αμπάλο), Τζούκιτς (70΄ Μρόζικ), Γκόρσκι (73΄ Σμόλαρτσικ)
Χιμένεθ: Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου
Μόνο θετικές εντυπώσεις αποκόμισε ο Μανόλο Χιμένεθ από το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ. "Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά και την απόδοση των παικτών μου. Πρέπει να μαθαίνουμε να αντιδρούμε και να παίζουμε καλά σε τέτοια παιχνίδια, όταν είναι συσσωρευμένη η κούραση από την προετοιμασία", δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στη "Nova".
"Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η διάθεση να προσπαθήσουμε ώστε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Οφείλουμε να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, συνεπώς η νίκη αυτή είναι σημαντική για εμάς", πρόσθεσε και συνέχισε με αναφορά στο σκληρό παιχνίδι των Πολωνών.
"Η αλήθεια είναι ότι ήταν όχι μόνο αντιαθλητικά τα χτυπήματα, ήταν χτυπήματα κάτω από τη μέση και τα άφησε ο διαιτητής, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θύμωσα, γιατί πρόκειται για φιλικό παιχνίδι", υπογράμμισε ο τεχνικός της ΑΕΚ.
* Ετικέτες Θέματος: #Ειδήσεις #Αθλητικά #Νίκησε #Κορόνα #έχασε #Σιμόες #ΑΕΚ #IFGR
* Πηγή: Nooz.gr
Παρόμοια θέματα
» Λεβαδειακός - Αστέρας 0-2: Τον νίκησε και τον "βύθισε"
» Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα - 25χρονος έχασε τη ζωή του
» Άνδρας έχασε τη ζωή του σε παραλία των Βερβενών
» Λουόμενος έχασε τη ζωή της σε παραλία της Ουρανούπολης
» Πένθος για τον Μέσι, "έχασε" τον παππού του
» Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα - 25χρονος έχασε τη ζωή του
» Άνδρας έχασε τη ζωή του σε παραλία των Βερβενών
» Λουόμενος έχασε τη ζωή της σε παραλία της Ουρανούπολης
» Πένθος για τον Μέσι, "έχασε" τον παππού του
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 1 από 1