Η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ - «Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν στο δεύτερο σπίτι μου»
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ - «Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν στο δεύτερο σπίτι μου»
«Αισθάνομαι στη Θεσσαλονίκη σαν στο δεύτερο σπίτι μου» είπε ο πρωθυπουργός στην αρχή της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo Τάσο Τζήκα και τα μέλη της διοίκησης.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε να μάθει πόσες είναι οι συμμετοχές στη φετινή 82η ΔΕΘ και έδειξε ενδιαφέρον για τα κινέζικα φαναράκια με τα οποία έχει στολιστεί η έκθεση και το κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς η Κίνα είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή διοργάνωση.
Ο κ. Τσίπρας θα ξεναγηθεί σε περίπτερα της ΔΕΘ και θα παραστεί στις 11:30 στα εγκαίνια του περιπτέρου της Κίνας.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ έχει ως εξής:
Σάββατο, 9/9
- Στις 10:00 ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της ΔΕΘ και το Σωματείο Εργαζομένων.
- Στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε Περίπτερα της Έκθεσης.
- Στις 11:30 θα παραστεί στα εγκαίνια του Περιπτέρου της Κίνας, Τιμώμενης Χώρας.
- Στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στους Παραγωγικούς Φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.
Κυριακή, 10/9
- Στις 13:00 ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.
* Ετικέτες Θέματος: #Ειδήσεις #Ελλάδα #άφιξη #Αλέξη #Τσίπρα #«Αισθάνομαι #Θεσσαλονίκη #δεύτερο #σπίτι #IFGR
* Πηγή: Zougla.gr
Παρόμοια θέματα
» Έξι συλλήψεις διαδηλωτών στο περιθώριο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη
» Σήμερα εξιτήριο για τον Αλέξη Τσίπρα μετά την επέμβαση κήλης
» Στην Κοζάνη κάνουν την κηδεία της ΔΕΗ περιμένοντας τον Αλέξη Τσίπρα
» «Μου είπε να πάω κατ΄ευθείαν πανεπιστήμιο»: Τι δήλωσε ο έφηβος που εντυπωσίασε τον Αλέξη Τσίπρα
» Viking Sun : Παρθενική άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά
» Σήμερα εξιτήριο για τον Αλέξη Τσίπρα μετά την επέμβαση κήλης
» Στην Κοζάνη κάνουν την κηδεία της ΔΕΗ περιμένοντας τον Αλέξη Τσίπρα
» «Μου είπε να πάω κατ΄ευθείαν πανεπιστήμιο»: Τι δήλωσε ο έφηβος που εντυπωσίασε τον Αλέξη Τσίπρα
» Viking Sun : Παρθενική άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 1 από 1