Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Καλημέρα σας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Marios στις Πεμ 24 Απρ 2014 - 3:20, 1 φορά
Απ: Γενική Συζήτηση
Ωραία οπότε σβήνονται μόνα τους. Στα 100 ποστ θα κλειδώνουμε ένα θέμα! Απλά για να ξέρεις και εσύ. Όταν σημειωθούν 100 απαντήσεις σε ένα θέμα το κλειδώνουμε και ανοίγουμε άλλο! Γιατί μετά σβήνεται..
Να Το Έχεις Υπόψιν Σου Εσύ!!!! Γιατί Άμα Περιμένεις Άπω Μένα Σώθηκες χαχαχαχα
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα σας και καλη ανασταση θα εχουμε παλη πλουσιο δελτιο ιδισεον. ας μην ειμαστε στην λιστα τους
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Άγγελε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Marios στις Πεμ 17 Απρ 2014 - 14:21, 1 φορά
καλησπερα και το βραδυ να προσεχετε τα μπαμ μπουμ σς μιν ειμαστε φετος στοις ειδισεισ
atozak- Ενεργό Μέλος
μεχρι 2-3 χρονια να μου αναβες την τσεπη θα γινομουνα πιραυλος μαριε αλλα ενα παρολιγο σοβαρο ατυχιμα που ειχα με αυτα με προσγιοσε και τορα μακρια και αγαπιμενοι
atozak- Ενεργό Μέλος
Προκειμένου να είμαστε καλά πρέπει να κρατάμε αποστάσεις με αυτά! Επικύνδινα πράματα!
τα αγοραστα πιστεβο δεν ειναι και τοσο επικινδινα ( πρεπει βεβεα να προσεχης πολη ). τα αυτοσχεδια ομος που φτιαχνουν μερικοι ειναι θανατος!!!!!!!. αν δης σιμερα και αυριο ειδησεις θα καταλαβης ολα τα ατυχιματα με αυτοσχεδια θα ειναι
atozak- Ενεργό Μέλος
Το ξέρω φίλε! Αλλά και στις ειδήσεις να τα πούνε, κανείς δεν τα βλέπει για να βάλουν μυαλό!
πιστεβω πος αν καπιος που εχασε ποδι.....χερει κλπ απο αυτα .πρεπει να βγη στην tv να πη την περιπετια του ......τοτε θα αλαξουν πολα μυαλα
atozak- Ενεργό Μέλος
Aκόμα και αν βγει φίλε μου πάλι δεν θα αλλάξουν. Πρέπει να την πάθουνε αυτοί που έχουν τις κροτιδες για να μαθουν..
μαριε να σε ροτισο κατι βλεπο πος το νεο μου pc ειναι καλιτερο σε καπια θεματα απο το παλιο και το παλιο ειναι καλητερο σε καπια θεματα απο το κενουριο. θα μπορουσε καπιος γνοστις του αντικιμενου ( και που θα εχει ορεξη για δουλια) να παρι καπια πραματα απο το παλιο και καπια αλλα απο το νεο και να βγαλι ενα 3το καλο pc
atozak- Ενεργό Μέλος
Από εμένα φίλε Άγγελε δεν πιστεύω να βγάλεις κάτι! Προσπάθησε να ρωτήσεις γενικά για αυτό το θέμα σε άτομα που κατέχουν το αντικείμενο!
Καλά τα περνώ εγώ Αιμίλιε! Εσύ; Όλα καλά;;
Έβαλα την μπάρα πάνω όπως μου το ζήτησες!
Έβαλα την μπάρα πάνω όπως μου το ζήτησες!
Χαίρομαι Μάριε Που Περνάς Καλά
Για Να Είμαι Ειλικρινής Τώρα Το Είδα Για Την Μπάρα ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! Αυτό Είναι
Για Να Είμαι Ειλικρινής Τώρα Το Είδα Για Την Μπάρα ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! Αυτό Είναι
aimilios- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» Γενική Συζήτηση #8
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #3
» Γενική Συζήτηση #8
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 5