Γενική Συζήτηση #3
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Γενική Συζήτηση #3
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση #3.
Απ: Γενική Συζήτηση #3
Καλησπέρα Σας!
Πριν Μισή Ώρα Ήρθα Από Την Δουλειά Και Είπα Να Πω Μια Καλησπέρα.
Είσαστε Καλά?
Πριν Μισή Ώρα Ήρθα Από Την Δουλειά Και Είπα Να Πω Μια Καλησπέρα.
Είσαστε Καλά?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Kαλησπέρα Αιμίλιέ μου! Μια χαρά είμαστε Δόξα τω Θεό!
Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να πάω για ύπνο καθώς αύριο πρωί έρχεται ο αδερφός μου και πρέπει να κοιμηθώ.
Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί πρέπει να πάω για ύπνο καθώς αύριο πρωί έρχεται ο αδερφός μου και πρέπει να κοιμηθώ.
Marios έγραψε:Kαλησπέρα Αιμίλιέ μου! Μια χαρά είμαστε Δόξα τω Θεό!
Καλησπέρα Σας!
Μάριε μου! Αν Ήρθε ο Αδερφό σου Καλώς Τον Δέχτηκες.Και Καλά Να Περάσετε Στην Όμορφή Σάμο.
aimilios- Ενεργό Μέλος
Ευχαριστώ πολύ!
Από μένα καλό ξημέρωμα παιδιά γιατί είμαι πτώμα και νυστάζω. Δυστυχώς δεν κοιμήθηκα καλά και χρειάζομαι τον ύπνο τώρα.
Καλό ξημέρωμα σε όλους.
Από μένα καλό ξημέρωμα παιδιά γιατί είμαι πτώμα και νυστάζω. Δυστυχώς δεν κοιμήθηκα καλά και χρειάζομαι τον ύπνο τώρα.
Καλό ξημέρωμα σε όλους.
Καλησπέρα Παιδιά!!!!
Sory Που Δεν Μπαίνω Γιατί Έχω Πρόβλημα Με Το Laptop Μαλων Ταπεξε!!!!! Παλεβο Όλοι Μέρα και Κατάφερα Να Το Φιαξω Τώρα.Το Πόσο Θα Αντέξει!!! Ένας ΘΕΟΣ το Ξέρει.
Sory Που Δεν Μπαίνω Γιατί Έχω Πρόβλημα Με Το Laptop Μαλων Ταπεξε!!!!! Παλεβο Όλοι Μέρα και Κατάφερα Να Το Φιαξω Τώρα.Το Πόσο Θα Αντέξει!!! Ένας ΘΕΟΣ το Ξέρει.
aimilios- Ενεργό Μέλος
Xristos έγραψε:Καλησπέρα.
Καλησπέρα Σας!!
Χρίστο! Μη Γελάς!!!!!!! Έχω Πρόβλημα Με Το Laptop!!!! Το Πως Κατάφερα Να Γράψω Τώρα Ένας ΘΕΟΣ το Ξέρει Συγνώμη Παιδιά!!!!!!
Χρίστο! Μη Γελάς!!!!!!! Έχω Πρόβλημα Με Το Laptop!!!! Το Πως Κατάφερα Να Γράψω Τώρα Ένας ΘΕΟΣ το Ξέρει Συγνώμη Παιδιά!!!!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
Ναι μια χαρά Μάριε,εσύ;
Δες λίγο εδώ http://inforumgr.forumgreek.com/t3482-topic#6868
δεν ήξερα ότι έχεις κάνει και εσύ παρόμοιο θέμα.Να το διαγράψω το δικό μου;
Δες λίγο εδώ http://inforumgr.forumgreek.com/t3482-topic#6868
δεν ήξερα ότι έχεις κάνει και εσύ παρόμοιο θέμα.Να το διαγράψω το δικό μου;
Xristos- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση #8
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 1 από 4