archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 32 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 32 από 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
[atozak]οχι κατι αλλα εχο το http://prntscr.com/508ss5 δεν μπορο να του κανω χριση κανονικα οπος πρην?? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Το πρώτο είναι η Παράθεση, το δεύτερο η Επεξεργασία και το τρίτο η αναφορά. Μπορείς να τα πατήσεις και τα 3;;[/sls]
[atozak]εγω παταγα το "επεξεργασια η διαγραφι του μινιματος" και το αλαζα οπος ιθελα μεσα σε 10 λεπτα.[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Τώρα αυτός ο κανόνας άλλαξε!
[/sls]Κανόνες Σωστής Λειτουργίας έγραψε:4. Οι διπλές δημοσιεύσεις, δηλαδή μία δημοσίευση μετά την άλλη, απαγορεύονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε την απάντησή σας και να προσθέσετε αυτό που θέλετε. Έχετε στην διάθεσή σας δύο (2) ώρες για να επεξεργαστείτε την δημοσίευσή σας. Οι διπλές δημοσιεύσεις που δεν χωρίζονται από δύο (2) ώρες θα λαμβάνουν μία (1) προειδοποίηση. Τακτική παράβλεψη του κανόνα θα έχει ως αποτέλεσμα το μέλος να αποκλειστεί άμεσα. Αυτός το κανόνας ισχύει σε όλους τους τομείς του φόρουμ! Η μόνη κατηγορία που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι η κατηγορία των Διαγωνισμών για σκοπούς ασφάλειας. Ο κανόνας ισχύει και στην κατηγορία Spamming.
[atozak]οκ μετα απο 2 ορες η νεα διμοσιεφση .η οποτε θελω ( παντα μεσα σε 2 ωρες) η επεξεργασια ....εφιγαν τα 10 λεπτα και μπικαν οι 2 ωρες πολη καλιτερα νομιζω . υπυρχε φαση που απαντουσα ( μετα επεξεργαζωμουν την απαντιση ) και απλα περιμενα να περασουν τα 10 λεπτα αν ιθελα να γραψω κατι τορα ειναι σε ολο το φορουμ αν γραψω στο καλισπερες και μετα απο 2 λεπτα θελισο να γραψω σε καπιο αλο θεμα ( οχι στης καλισπερες ) θα εχω παρατιρηση?? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Άγγελε μπορείς να κάνει όσα διαφορετικά θέματα θες σε μια κατηγορία. Σε ένα θέμα όπως πχ εδώ ή οπουδήποτε αλλού δεν μπορείς να πεις καλησπέρα και σε αλλη δημοσίευση τι κάνετε χωρίς να περάσουν 2 ώρες.[/sls]
[atozak]θα το δουμε στην πραξη αυτο δεν ειμαι σιγουρος ποσ το καταλαβα παντος ελπιζω να εισε λιγο επηικης στην αρχι [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Δεν λέω κάτι δύσκολο.
Έχουμε δημοσιεύσεις και θέματα. Δημοσίευση είναι αυτό που κάνεις συνέχεις εδώ. Ή αλλιώς αν θες απάντηση. Τα θέματα είναι αυτά που κάνουμε συνέχεια εγώ και ο Αιμίλιος. Διάφορα θέματα που λέμε!
Απαντήσεις ή δημοσιεύσεις, μπορείς να κάνεις μία σε κάθε ποστ και μετά από 2 ώρες μπορείς να κάνεις άλλη. Δηλαδή εγώ τώρα στο Γενική Συζήτηση, δεν μπορώ να κάνω άλλη απάντηση αν δεν περάσουν 2 ώρες ή αν δεν απαντήσει κάποιος άλλος μετά από εμένα.
Θέματα όμως μπορώ να κάνω όσα θέλω. Παντού.
Ελπίζω να το κατάλαβες! [/sls]
Έχουμε δημοσιεύσεις και θέματα. Δημοσίευση είναι αυτό που κάνεις συνέχεις εδώ. Ή αλλιώς αν θες απάντηση. Τα θέματα είναι αυτά που κάνουμε συνέχεια εγώ και ο Αιμίλιος. Διάφορα θέματα που λέμε!
Απαντήσεις ή δημοσιεύσεις, μπορείς να κάνεις μία σε κάθε ποστ και μετά από 2 ώρες μπορείς να κάνεις άλλη. Δηλαδή εγώ τώρα στο Γενική Συζήτηση, δεν μπορώ να κάνω άλλη απάντηση αν δεν περάσουν 2 ώρες ή αν δεν απαντήσει κάποιος άλλος μετά από εμένα.
Θέματα όμως μπορώ να κάνω όσα θέλω. Παντού.
Ελπίζω να το κατάλαβες! [/sls]
[atozak] ναι τορα το "επιασα" οποτε η κανω μια μετα απο 2 ορες ( δευτερι εδο η οπου αλου) η αν απαντιση καπιος μπορο να ανταπαντισω αμεσα χωρης να περιμενο το 2ωρο.. οι 2 ωρες θα ειναι μονο αν κανω μια απαντιση εδο ( η σε καπιο θεμα) και θελισω να απαντισο στο ιδιο θεμα δευτερι φορα τοτε καθε φορα πρην απαντισο θα πρεπει να εχουν περαση 2 ωρες σοστα?? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Ακριβώς! Χαίρομαι που το κατάλαβες![/sls]
Το θέμα Κλειδώνει. Πολύ σύντομα θα ανοιχτεί καινούριο θέμα με ίδιο τίτλο! Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία! |
Σελίδα 32 από 32 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 32 από 32