spam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 8 από 34 • Μοιραστείτε
Σελίδα 8 από 34 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34
spam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Ο Διαχειριστής έγραψε:Οι κανόνες άλλαξαν. Φροντίστε να διαβάσετε πολύ καλά τους Κανόνες Σωστής Λειτουργίας του φόρουμ σχετικά με τις αλλαγές τους. Το spam πλέον δεν επιτρέπεται ούτε εδώ! Μεγάλη προσοχή!4. Οι διπλές δημοσιεύσεις, δηλαδή μία δημοσίευση μετά την άλλη, απαγορεύονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε την απάντησή σας και να προσθέσετε αυτό που θέλετε. Έχετε στην διάθεσή σας δύο (2) ώρες για να επεξεργαστείτε την δημοσίευσή σας. Οι διπλές δημοσιεύσεις που δεν χωρίζονται από δύο (2) ώρες θα λαμβάνουν μία (1) προειδοποίηση. Τακτική παράβλεψη του κανόνα θα έχει ως αποτέλεσμα το μέλος να αποκλειστεί άμεσα. Αυτός το κανόνας ισχύει σε όλους τους τομείς του φόρουμ! Η μόνη κατηγορία που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι η κατηγορία των Διαγωνισμών για σκοπούς ασφάλειας. Ο κανόνας ισχύει και στην κατηγορία Spamming.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Virus στις Τρι 17 Νοε 2015 - 18:55, 3 φορές συνολικά
Απ: spam Γενική Συζήτηση
atozak έγραψε:[atozak]αιμιλιε να προσεχης της ζεστες μπορη να αροστησης [/atozak]
Της Ζεστες Φοβαμε Αγγελε!!!!! Στο Ξενοδοχειο Που Εμενα Στην Κοζανη Ειχαι Τηλεθερμανση Και δεν αντεχα την Ζεστη Ανοιγα Λυγω Το Παραθηρο Για Να Κοιμηθω
Καλησπέρα Στην Παρέα!
Καλησπέρα Στην Παρέα!
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημερα σας αιμιλιε ποτε θα με ζεστανης στον φουρνο??? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:[atozak]καλημερα σας αιμιλιε ποτε θα με ζεστανης στον φουρνο??? [/atozak]
Άγγελε! Φοβάμαι Μην Σε Ψήσω!!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημερα σου.....οταν μπενεις εσυ βγενει ο αιμιλιος και το αναποδο [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:[atozak]καλημερα σου.....οταν μπενεις εσυ βγενει ο αιμιλιος και το αναποδο [/atozak]
Χαχαχα Έτσι Είναι Άγγελε!!! Καπιος Να Επιβλεπη Το Φορουμ.
Καλησπερα σας!
Καλησπερα σας!
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλησπερα στο φορουμ
θα παρακαλουσα τον μαριο η τον αιμιλιο ( οπιος το δη προτος)
να πανε εδο http://inforumgr.forumgreek.com/t4387-topic#10033
και να κανουν το καταλιλο edit στο θεμα μου .. [/atozak]
θα παρακαλουσα τον μαριο η τον αιμιλιο ( οπιος το δη προτος)
να πανε εδο http://inforumgr.forumgreek.com/t4387-topic#10033
και να κανουν το καταλιλο edit στο θεμα μου .. [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλησπερα μαριε ειδες το ΠΜ μου??? και κατι εχο γραψη εδο αλλα μουφενετε το εστιλα και ΠΜ [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλησπερα σας .αιμιλιε σε μπεριμενα να παρης για να ερθω αθηνα αλλα δεν πιρες ( δεν πιραζη προτα η δουλια ) 16/12/2014 θα βρεθουμε με τον μαριο στα σπατα )[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Άγγελε υπάρχει πιαθνότητα να έρθει ο ξάδερφός μου να με πάει στο κέντρο. Οπότε δεν είμαι 1000% σίγουρος αν θα βρεθούμε εκείνη την μέρα...[/sls]
[atozak]οκ τα κινιτα εχουμε ο ενας του αλου και θα τα ξαναπουμε παντος εγω ειμαι stby για τοτε [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]πολυ μου αρεσι που γραφο το μινιμα μου και μετα με δεξυ κλικ και επιλογη ολον πατοντας το πρ κωδικας γηνετε οπος το θελω [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Αυτός είναι και ο σκοπός του Άγγελε! Να σου στολίζει το κείμενο πολύ εύκολα! [/sls]
[atozak] καλησπερα ( στο αδιο λογο ημερον ) φορουμ [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak] τη ενοης " θα κλείσει" για κανα update η σαν την αλη φορα?? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Άγγελε το φόρουμ θα κλείσει τελείως. Μόνιμα. Δεν διαθέτω τον χρόνο να μπαίνω! Θα σας ενημερώσω όταν είναι να γίνει αυτό. Για την ώρα συνεχίζουμε κανονικά.[/sls]
[atozak]θα σου ελεγα το εξεις ειναι κριμα να παει χαμενη τοσι δουλια εχω και εγω ενα club στον pathfinder το εχω εγαταλιψη χρονια δεν μπενω ποτε ομος δεν το σβινω γιατι 1/1000.000 θελω να εχω την δινατοτιτα να το σινεχισω οταν μου ερθη η ορεξη και οχι να το αρχισο απο την αρχι αν εχεις λοιπον την δινατοτιτα να το κλισης για τα απλα μελοι αλλα να μι το σβισης δεν ξερεις ποτε πος θα ερθουν τα πραματα [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 8 από 34 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 8 από 34