spam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 7 από 34 • Μοιραστείτε
Σελίδα 7 από 34 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34
spam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Ο Διαχειριστής έγραψε:Οι κανόνες άλλαξαν. Φροντίστε να διαβάσετε πολύ καλά τους Κανόνες Σωστής Λειτουργίας του φόρουμ σχετικά με τις αλλαγές τους. Το spam πλέον δεν επιτρέπεται ούτε εδώ! Μεγάλη προσοχή!4. Οι διπλές δημοσιεύσεις, δηλαδή μία δημοσίευση μετά την άλλη, απαγορεύονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε την απάντησή σας και να προσθέσετε αυτό που θέλετε. Έχετε στην διάθεσή σας δύο (2) ώρες για να επεξεργαστείτε την δημοσίευσή σας. Οι διπλές δημοσιεύσεις που δεν χωρίζονται από δύο (2) ώρες θα λαμβάνουν μία (1) προειδοποίηση. Τακτική παράβλεψη του κανόνα θα έχει ως αποτέλεσμα το μέλος να αποκλειστεί άμεσα. Αυτός το κανόνας ισχύει σε όλους τους τομείς του φόρουμ! Η μόνη κατηγορία που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι η κατηγορία των Διαγωνισμών για σκοπούς ασφάλειας. Ο κανόνας ισχύει και στην κατηγορία Spamming.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Virus στις Τρι 17 Νοε 2015 - 18:55, 3 φορές συνολικά
Απ: spam Γενική Συζήτηση
atozak έγραψε:[atozak]καλησπερα αι8μιλιε η αγαπιμενη σου σταση στο κρεβατη ( οπος και εμενα αλοστε ) ειναι εσυ απο κατο και το παπλομα επανο [/atozak]
Έτσι ακριβώς είμαι τώρα Άγγελε! έχω ένα τραπεζάκι δίπλα και είμαι ξαπλωμένος
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλησπερα αιμιλιε εχει toy storry 2 στης 9 στον αλφα [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλησπερα αιμ ιλιε ειπες "καμια εβδοματα" πεζει να βρεθουμε για καφεδακη?? [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:[atozak]καλησπερα αιμ ιλιε ειπες "καμια εβδοματα" πεζει να βρεθουμε για καφεδακη?? [/atozak]
Θα σε ενημερώσω Άγγελε!
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak]οκ αιμιλιε το κινιτο μου το εχει ο μαριος ...μιπος να στο στηλο στ ΠΜ [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Παιδιά λόγω των πολλών ωρών που έχω μάθημα, δεν μπορώ να επιτηρώ το φόρουμ. Συζητάω με τον Βασίλη που έχει το Linux-Team Forum και λογικά θα μεταφέρουμε τα ποστς εκεί και θα πάμε όλοι εκεί. Θα ενώσουμε τα φόρουμ.
Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. Ενημερωτικά σας λέω τι σκέψεις κάναμε...[/sls]
Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. Ενημερωτικά σας λέω τι σκέψεις κάναμε...[/sls]
[atozak]κανενα προβλιμα μαριε ενοητε πος πρεπει να κανης τα πιο σιμαντικα σου ( μαθιματα κλπ ) εγω μπενο καθε μερα και αν εντοπισω κατι κακο θα στο πο αμεσος (μη ξεχρνας πος εχουμε και κινιτα ) στο μεταξη μπορο ανετα να βριζω εδο μεσα [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημερα σας οκ μαριε αν τιχο σε λινκ που οδιγουν εδο οταν κλιση θα στο πο μετα πια ειναι αυτα παντος εγω ο αιμιλιος και ολα τα καλα παιδια που ειμαστε εδο θα ιδοπηισουμε αμεσα αν αντιλιφθουμε κατη ( θελω να πιστεβω )[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Καλησπέρα σας![/sls]
Καλησπέρα Μάριε Μου!
Σήμερα Ασχολίστηκα Λήγω Με Το FB λόγω Γιορτής Της Αδερφής Μου Που Την Αγαπάω Πάρα Πολύ!
Καλησπέρα Μάριε Μου!
Σήμερα Ασχολίστηκα Λήγω Με Το FB λόγω Γιορτής Της Αδερφής Μου Που Την Αγαπάω Πάρα Πολύ!
Sherlock H. έγραψε:[sls]Καλησπέρα σας![/sls]
Καλησπέρα Μάριε Μου!
Χαχαχα Τη Βλακεια Εκανα Εδω Μαριε!!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
[sls]χαχαχαχα επεξεργάστηκες το μήνυμά μου! Και εγώ το κάνω καταλάθως μερικές φορές! χαχα[/sls]aimilios έγραψε:Sherlock H. έγραψε:[sls]Καλησπέρα σας![/sls]
Καλησπέρα Μάριε Μου!
Σήμερα Ασχολίστηκα Λήγω Με Το FB λόγω Γιορτής Της Αδερφής Μου Που Την Αγαπάω Πάρα Πολύ!Χαχαχα Τη Βλακεια Εκανα Εδω Μαριε!!!!
Καλημέρα Και Από Μένα!!!
Όσο Ήμουνα Στην Κοζάνη και είχε 0 Βαθμούς Θερμοκρασία Ήμουνα Μια Χαρά! Εδώ Στην Αθήνα Αρρώστησα!!!!!
Όσο Ήμουνα Στην Κοζάνη και είχε 0 Βαθμούς Θερμοκρασία Ήμουνα Μια Χαρά! Εδώ Στην Αθήνα Αρρώστησα!!!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
[atozak]αιμιλιε να προσεχης της ζεστες μπορη να αροστησης [/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 7 από 34 • 1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» Γενική Συζήτηση #8
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση #3
» Γενική Συζήτηση #8
» archievedspam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 7 από 34