Γενική Συζήτηση [Free Topic]
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 7 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 7 από 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Γενική Συζήτηση [Free Topic]
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Γενική Συζήτηση.
Ο Διαχειριστής έγραψε:Οι κανόνες άλλαξαν. Φροντίστε να διαβάσετε πολύ καλά τους Κανόνες Σωστής Λειτουργίας του φόρουμ σχετικά με τις αλλαγές τους. Το spam πλέον δεν επιτρέπεται ούτε εδώ! Μεγάλη προσοχή!4. Οι διπλές δημοσιεύσεις, δηλαδή μία δημοσίευση μετά την άλλη, απαγορεύονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επεξεργασίας για να επεξεργαστείτε την απάντησή σας και να προσθέσετε αυτό που θέλετε. Έχετε στην διάθεσή σας δύο (2) ώρες για να επεξεργαστείτε την δημοσίευσή σας. Οι διπλές δημοσιεύσεις που δεν χωρίζονται από δύο (2) ώρες θα λαμβάνουν μία (1) προειδοποίηση. Τακτική παράβλεψη του κανόνα θα έχει ως αποτέλεσμα το μέλος να αποκλειστεί άμεσα. Αυτός το κανόνας ισχύει σε όλους τους τομείς του φόρουμ! Η μόνη κατηγορία που δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την απάντησή σας είναι η κατηγορία των Διαγωνισμών για σκοπούς ασφάλειας. Ο κανόνας ισχύει και στην κατηγορία Spamming.
Γενική Συζήτηση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Luffy στις Πεμ 18 Ιαν 2018 - 11:06, 3 φορές συνολικά
Απ: Γενική Συζήτηση [Free Topic]
καλησπερα μαριε!!!!! αυτο ειναι δικο μου το να μπενο νορης το προη παλον πολη καφε ηπιες
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]καλημέρα σας 8) Μάριε έχω Ίδη το νέο λάπτοπ με 10ρια ίσος κάποια στιγμή να ανοίξω θέμα γιατί έχω πολλές ερώτησης Ίδα ότι έχει ελαφρές διάφορες με τα 7ρια τώρα έχω αρχίσει να το σεταρο του έχω πρόσθεση προγράμματα ( όφις ακρομπατ τημ βιουερ κλπ) είναι πιστεύω σαν να οδηγείς μηχανάκι και ξαφνικά να βρίσκεσαι μέσα σε νταλίκα οδηγός ( που είναι τα φοτα?? που είναι το κλαξον?? ) και τέτοια ξέρεις όμως να οδηγείς κάποια στιγμή θα βγάλω φωτογραφία να το δις και αν είναι θα σου δώσω πρόσβαση με τημ βιουερ για να μου δήξης κάποια πράματα
[/atozak]
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]
καλησπερα σας μαριε πολη καλο το http://prntscr.com/elgjg6 και γενικα η αλαγες που εγειναν
[/atozak]
καλησπερα σας μαριε πολη καλο το http://prntscr.com/elgjg6 και γενικα η αλαγες που εγειναν
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[I-F-GR]Καλησπέρα, Άγγελε σε ευχαριστώ, και που είσαι ακόμα. Έρχονται κι αλλες!! [/I-F-GR]
[atozak]
καλκησπερα μαριε προεκιψε ενα θεμα με το νεο καλοδιο του λαπτοπ απο το πλεσιο που το πιρα μου εδοσαν πολη κοντο ( προφανος για οικονομια) πιγα σε καπιο καταστιμα στην νικεα μου εδοσαν πιο μακρη αλλα δεν μπενει το ιδιο ευκολα με το αλο και με το παραμικρο φευγη οποτε αυριο θα παω να μου τοσουν αλο και ειναι θελμα χρονου να τα πουμε απο το skype και να σου δοσο προσβαση με team viewer
[/atozak]
καλκησπερα μαριε προεκιψε ενα θεμα με το νεο καλοδιο του λαπτοπ απο το πλεσιο που το πιρα μου εδοσαν πολη κοντο ( προφανος για οικονομια) πιγα σε καπιο καταστιμα στην νικεα μου εδοσαν πιο μακρη αλλα δεν μπενει το ιδιο ευκολα με το αλο και με το παραμικρο φευγη οποτε αυριο θα παω να μου τοσουν αλο και ειναι θελμα χρονου να τα πουμε απο το skype και να σου δοσο προσβαση με team viewer
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
[atozak]
οκ οταν νιοθο πος ειναι ετιμο θα σου πο και θα μου πης ποτε μπορης
[/atozak]
οκ οταν νιοθο πος ειναι ετιμο θα σου πο και θα μου πης ποτε μπορης
[/atozak]
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 7 από 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Μουσική [Free Topic]
» Καλημέρες, καλησπέρες [Free Topic]
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο 2017
Σελίδα 7 από 40