Γενική Συζήτηση #3
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 3 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Γενική Συζήτηση #3
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση #3.
Απ: Γενική Συζήτηση #3
#theodore# έγραψε:Καλησπέρα σας. Τι κάνετε;
Καλησπέρα Θεόδωρε!
Καλά Είμαστε Εσύ Τη Κάνεις Καλά Είσαι?
Καλά Είμαστε Εσύ Τη Κάνεις Καλά Είσαι?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Αιμίλιε. Πολύ καλά είμαι. Πλέον θα εχω περισσότερο χρόνο να βρίσκομαι στην παρέα σας .
#theodore# έγραψε:Καλησπέρα Αιμίλιε. Πολύ καλά είμαι. Πλέον θα εχω περισσότερο χρόνο να βρίσκομαι στην παρέα σας .
Xristos- Ενεργό Μέλος
Kαλημέρα σας!
Καλώς τον Θοδωρή. Πως είσαι φίλε; Πως τα πήγες με τις εξετάσεις σου;
Καλώς τον Θοδωρή. Πως είσαι φίλε; Πως τα πήγες με τις εξετάσεις σου;
Καλησπέρα Μάριε. Μια χαρά πιστεύω. Το σίγουρο είναι ότι μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος!!!. Για τα υπόλοιπα θα δούμε...
#theodore# έγραψε:Καλησπέρα Αιμίλιε. Πολύ καλά είμαι. Πλέον θα εχω περισσότερο χρόνο να βρίσκομαι στην παρέα σας .
Καλησπέρα Σας!!!!! Είμαι Πτώμα Στην Κούραση Και Μπήκα Να Πω Μια Καλησπέρα.
Χαίρομε Πολύ Θεόδωρε Που Θα Σε Έχουμε Πιο Πολύ Κοντά μας. ο Μάριος Έχει Φιαξει Ένα Πολύ ( ΓΑΜΑΤΟ ) Φόρουμ Και Τον Ευχαριστούμαι Πολύ Για Της Προσπάθειες Που Κάνη.
Εγώ Είμαι Πολύ Πιεσμένος Αυτόν Τον Μήνα Γιαυτό Δεν Μπαίνω Συχνά Που Θα Πάει!!! Θα Λασκάρω Καπια Στιγμή. Φιλάκια Σε Όλοι Την Παρέα!!!!!!
Χαίρομε Πολύ Θεόδωρε Που Θα Σε Έχουμε Πιο Πολύ Κοντά μας. ο Μάριος Έχει Φιαξει Ένα Πολύ ( ΓΑΜΑΤΟ ) Φόρουμ Και Τον Ευχαριστούμαι Πολύ Για Της Προσπάθειες Που Κάνη.
Εγώ Είμαι Πολύ Πιεσμένος Αυτόν Τον Μήνα Γιαυτό Δεν Μπαίνω Συχνά Που Θα Πάει!!! Θα Λασκάρω Καπια Στιγμή. Φιλάκια Σε Όλοι Την Παρέα!!!!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα σας εγω παλη επιδη εχω την τασι να αποθικεβο διαφορα λινκς και να επανερχομαι σαυτα αργοτερα οταν εντοπηζο καπιο θεμα με προβλιμα ( οπιασδιποτε μορφος) θα το αναφερο εκει μεσα
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα σας εγω παλη επιδη εχω την τασι να αποθικεβο διαφορα λινκς και να επανερχομαι σαυτα αργοτερα οταν εντοπηζο καπιο θεμα με προβλιμα ( οπιασδιποτε μορφος) θα το αναφερο εκει μεσα
Καλησπερα Σας!
Νε Αγγελε Να Το Αναφερης Ευχαρηστουμε Πολυ!
Νε Αγγελε Να Το Αναφερης Ευχαρηστουμε Πολυ!
aimilios- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα αιμιλιε
Γεια σου Φίλε μου Άγγελε!
aimilios- Ενεργό Μέλος
αλαξα τον μοζιλα απο τον 27.1 σε 30 ( την νεα βερσιον) ομος εξακολουθο απο εδο ( και φανταζομαι μονο εδο) να μη βλεπο τα οικονακια http://prntscr.com/3s5gn6
atozak- Ενεργό Μέλος
καλημερα σας μαριε δεν πιστεβο να τα πιστεβης αυτα????. ( με ανιχτα ψαλιδια ειμε σινεχια και παντα περναο κατο απο σκαλεςMarios έγραψε:Μέρα! Παρασκευή και 13 σήμερα! Ελπίζω να μην σας τύχει κάτι..
atozak- Ενεργό Μέλος
οκ σεβαστο.δεν προσπαθο να πισο κανεναν πιστεβησ το Α πιστεβο το Β τελιοσαμε. παντος το προτο μου στερεο ( πολη καλο για την εποχι του) το πιρα αφου περασα κατο απο σκαλα
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση #8
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 3 από 4