Γενική Συζήτηση #3
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Γενική Συζήτηση #3
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση #3.
Απ: Γενική Συζήτηση #3
aimilios έγραψε:Καλησπέρα Από Τον Ταλαίπωρο Αιμίλιο! Είσαστε Καλά? η ?
Καλησπέρα
Xristos- Ενεργό Μέλος
aimilios έγραψε:Καλησπέρα Σας Και Χρόνια Μου Πολλά!
Καλησπέρα & Καληνύχτα Χωρίς 1 Απάντηση
aimilios- Ενεργό Μέλος
aimilios έγραψε:aimilios έγραψε:Καλησπέρα Σας Και Χρόνια Μου Πολλά!Καλησπέρα & Καληνύχτα Χωρίς 1 Απάντηση
Αιμίλιέ μου Χρόνια σου πολλά! Συγχώρεσέ με. Δεν ήταν εδώ σήμερα το μυαλό μου και ήμουν κάπως σήμερα. Δεν κοιμήθηκα και καλά. Συγνώμη. Χρόνια σου πολλά και πάλι...
- Name:
- Content
- Κώδικας:
This is a test codebox.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Marios στις Σαβ 24 Μάης 2014 - 23:00, 1 φορά
Marios έγραψε:Αιμίλιέ μου Χρόνια σου πολλά! Συγχώρεσέ με. Δεν ήταν εδώ σήμερα το μυαλό μου και ήμουν κάπως σήμερα. Δεν κοιμήθηκα και καλά. Συγνώμη. Χρόνια σου πολλά και πάλι...
Καλησπέρα Σας!
Μαριε μου! Το Ξερω Οτι Περνας Δυσκολα. Μην μου Στεναχωριεσε! Εσυ Να Εισαι Καλα Και Να Προσεχεις Τον Εαυτο σου Ειμαι 1000% Σηγουρος Πος Αμα Το Ηξερες Θα Τα Παραταγες Ολα Για Να Μου Ευχηθης. Ευχαρηστω Παρα Πολυ Για Της Ευχιες σου.
Και Εγω Περναω Δυσκολα Με Την Δουλεια Μεχρη Τελος Ιουνιου Γιρναμε Πτωμα Στην Κουραση Καθε Βραδυ Ειχα και Προβλημα Με Το Laptop Αστα Καλητερα. Εσυ Να Εισαι Καλα Αγορι μου Και Να Προσεχεις Ετσι?
Μαριε μου! Το Ξερω Οτι Περνας Δυσκολα. Μην μου Στεναχωριεσε! Εσυ Να Εισαι Καλα Και Να Προσεχεις Τον Εαυτο σου Ειμαι 1000% Σηγουρος Πος Αμα Το Ηξερες Θα Τα Παραταγες Ολα Για Να Μου Ευχηθης. Ευχαρηστω Παρα Πολυ Για Της Ευχιες σου.
Και Εγω Περναω Δυσκολα Με Την Δουλεια Μεχρη Τελος Ιουνιου Γιρναμε Πτωμα Στην Κουραση Καθε Βραδυ Ειχα και Προβλημα Με Το Laptop Αστα Καλητερα. Εσυ Να Εισαι Καλα Αγορι μου Και Να Προσεχεις Ετσι?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Eγώ καλά θα είμαι. Απλά μέχρι τέλη Ιουνίου που έχω εξετάσεις θα είμαι κάπως ζόρικα. Και μετά όμως εγώ δεν θα σας βλέπω πολύ επειδή θα δουλεύω βραδυνή βάρδια σε περίπτερο. 10 το βράδυ με 7 το πρωί. Οπότε θα δούμε. Μέχρι τότε έχει ο Θεός.
Καλησπέρα Σας! Από Των Κουρασμένο Αιμίλιο!
Ευχαριστούμε Πάρα Πολύ Τον Φίλο Μας Τον ΑΓΓΕΛΟ Για Της Δημοσίευσης Που Κάνη Στο Φόρουμ Μας!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα σας μαριε χαρις το editκουμπακι απαντιςα σε καπιο θεματακι σου με greeklish και αμεσος το καταλαβα και το εκανα ελλινικα
atozak- Ενεργό Μέλος
φανταζομαι οτι αν γηνη 1-2 φορες καταλαθος. θα εχουμε παρατιρησεις. αν σηνεχισουμε εσκεμενα το ban θα ειναι σιγουρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
atozak- Ενεργό Μέλος
Χαίρομαι που καταλαβαίνεις!
Όποιος θέλει να παρατηρήσει την διαφήμιση που υπάρχει κάτω από το πρώτο θέμα μπορεί να το κάνει! Είναι ένας πολύ καλός διαγωνισμός.
Όποιος θέλει να παρατηρήσει την διαφήμιση που υπάρχει κάτω από το πρώτο θέμα μπορεί να το κάνει! Είναι ένας πολύ καλός διαγωνισμός.
Καλησπέρα Από Μένα!
Συγνώμη που δεν μπαίνω συχνά γιατί μέχρι τα τέλη Ιουνίου δουλεύω 12ωρα
Συγνώμη που δεν μπαίνω συχνά γιατί μέχρι τα τέλη Ιουνίου δουλεύω 12ωρα
aimilios- Ενεργό Μέλος
μαριε μολης μπικα στο φορουμ πατισα εκεινο το κουμπακι μετα απο ενα λεπτο το ξαναπατισα και μου ειπε πος μπορο να ψηφιζο καθε 6 ωρες . οποτε εβαλα το http://prntscr.com/3rdmng το οπιο μετα το περας του χρονου θα μου κανη ενα μπιπ και οποτε ακουσο το μπιπ του ερχομε παταω το κουμπακι και το ξανα ριθμηζω παλη στης 6 ωρες
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:μαριε μολης μπικα στο φορουμ πατισα εκεινο το κουμπακι μετα απο ενα λεπτο το ξαναπατισα και μου ειπε πος μπορο να ψηφιζο καθε 6 ωρες . οποτε εβαλα το http://prntscr.com/3rdmng το οπιο μετα το περας του χρονου θα μου κανη ενα μπιπ και οποτε ακουσο το μπιπ του ερχομε παταω το κουμπακι και το ξανα ριθμηζω παλη στης 6 ωρες
Xristos- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Γενική Συζήτηση #8
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση
» Γενική Συζήτηση #2
» archievedspam Γενική Συζήτηση
» spam Γενική Συζήτηση
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 4