archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 32 • 1, 2, 3 ... 17 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
οκ μαριε.( οπος λεο παντα " ενα μυαλο χιμονα καλοκερει τι να σου κανη")
atozak- Ενεργό Μέλος
αιμιλιε ειδα εχτες στον υπνο μου πος επεζα ξυλο ( κλοτσομπουνιδια ) με το παλιο μου pc λες να ειναι κατι σιμαδιακι???
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Παιδιά!!!!!!
Συγνώμη που δεν μπαίνω γιατί έρχομαι πτώμα στην κούραση.
Είσαστε Καλά?
Συγνώμη που δεν μπαίνω γιατί έρχομαι πτώμα στην κούραση.
Είσαστε Καλά?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Αιμίλιε! Μην το σκέφτεσαι φίλε! Ούτε εγώ μπαίνω πολύ τώρα. Προσπαθώ να φτιάξω κάτι και δεν κάθεται καλά.....
καλησπερα σας εγω πιστος και εδο δεν τα παο τα μπανια προτιμο να ειμαι σε ενα ζεστο ( η δροσερο αναλογα την εποχι) δοματιο με το pcη το λαπτοπ μου
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Παιδιά!
sory! Που δεν μπαίνω γιατί έχω πήξη στη δουλειά. Πολύ Κούραση!!!
Είσαστε Καλά?
sory! Που δεν μπαίνω γιατί έχω πήξη στη δουλειά. Πολύ Κούραση!!!
Είσαστε Καλά?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Kαλησπέρα σας! Εγώ θα λείψω από την Τρίτη και μέχρι την 29η Ιουλίου 2014 λόγω διακοπών! Να μου προσέχετε το φόρουμ...
καλα να περασης μαριε τορα που θα λιπης μπορουμε να βριζουμε ανετα
atozak- Ενεργό Μέλος
Marios έγραψε:Kαλησπέρα σας! Εγώ θα λείψω από την Τρίτη και μέχρι την 29η Ιουλίου 2014 λόγω διακοπών! Να μου προσέχετε το φόρουμ...
Καλησπέρα και από μένα!
Καλά να Περασης Φίλε μου! όσο για το Φόρουμ μείνε ήσυχος Εγώ Εδώ θα είμαι αν και έχω πολύ δουλειά θα μπαίνω για λίγο να βλέπω τη γίνετε
Καλά να Περασης Φίλε μου! όσο για το Φόρουμ μείνε ήσυχος Εγώ Εδώ θα είμαι αν και έχω πολύ δουλειά θα μπαίνω για λίγο να βλέπω τη γίνετε
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα αιμιλιε στο σκραΧΧ στο περιστερι εξακολουθη?? δουλεβις ακομα δλδ στον φουρνο??
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα αιμιλιε στο σκραΧΧ στο περιστερι εξακολουθη?? δουλεβις ακομα δλδ στον φουρνο??
Καλησπέρα Άγγελε!
Όχι δεν δουλεύω στον Φούρνο με το Φορτηγό δουλεύω στα διυλιστήρια.
aimilios- Ενεργό Μέλος
μια χαρα περιμενο πος και πος να φιγης για να αρχισο τα βρισιδια
atozak- Ενεργό Μέλος
Άγγελε!!!!!! ο Γάτος Στην Εικόνα Μου Δεν Κλίνει Ποτέ Τα Μάτια Του. Γιαυτό Πρόσεχε!!! χαχαχαχα
Καλησπέρα Παιδιά!!!!!! Άγγελε!!!!!! Είσαι Ωραίος!!!!
Καλησπέρα Παιδιά!!!!!! Άγγελε!!!!!! Είσαι Ωραίος!!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
Γεια σας!
Εγώ από αύριο θα λείπω για 5 μέρες! Να μου προσέχετε το φόρουμ! Ό,τι χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Warrior7 ή τον aimilios. Τους αφήνω υπεύθυνους!
Γεια σας!
Εγώ από αύριο θα λείπω για 5 μέρες! Να μου προσέχετε το φόρουμ! Ό,τι χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Warrior7 ή τον aimilios. Τους αφήνω υπεύθυνους!
Γεια σας!
Σελίδα 2 από 32 • 1, 2, 3 ... 17 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 2 από 32