archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 19 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 19 από 32 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
Γεια σας. Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι live εκπομπές του ραδίου 2uradio.gr. Με την έναρξη του σταθμού, μια αλλαγή θα περιμένει το φόρουμ!
καλημερα σας μαριε θα εχεις και μικροφωνο?? εγω γενικα δεν ειμαι του ραδιου ( εχω χρονια που σταματισα να ακουω ραδιο ιτε στα FM ιτε στο ιντερνετ ) πολη σπανια και μονο για ειδησης. ομος λιγο που ακουσα τον μαριο ειναι πολη καλος και αν βγαλη μικροφονο θα ακουσετε μια σεξη φωνουλα .καλο Σ/Κ να εχουμε
atozak- Ενεργό Μέλος
Marios έγραψε:Καλώς τον!
Γεια Σου Μαριε μου!
Εχω Γα.............θη Στην Κουραση Πολυ Δουλεια Και Αυριο Παλη 10ωρο Γα........σετα.
Εσυ Καλα Εισαι?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Marios έγραψε:Καλά φίλε. Δόξα τω Θεό έχουμε υγεία!
+10 Ακόμα Like!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα μαριε .. σκευτομε κανα τροπο να βελτιοσο την ορθογραφια μου εχεις να προτινης κατι??
atozak- Ενεργό Μέλος
διαβαζονταςτο οπιο βιβλιο. τα περιοδικα που κατεκερους καταγινομε??? δεν κανουν δουλια??
atozak- Ενεργό Μέλος
Κοίτα βλέποντας μόνο περιεοδικά δεν θα κάνεις δουλειά. Πρέπει να διαβάσεις βιβλία ολόκληρα ή να παρακολουθείς τα e-classes στο ιντερνετ!
περιεργο τα περιοδικα να μην κανουν δουλια.αφου και αυτα ορθογραφιμενα ειναι . πρεπει να παρω κανενα βηβλιο του μπαμπινιοτη και να το "ρουφιξω"
atozak- Ενεργό Μέλος
Δεν είπα ότι δεν κάνουν δουλειά Άγγελε. Είπα ότι αυτά δεν θα σε μάθουν αυτά που θες. Ενώ ένα βιβλίο (ενα λογοτεχνικό πχ) θα στα μάθει πολύ καλά. Ο μπαμπινιώτης θα σε κάνει να ξεχάσεις αυτά που ξέρεις..
Xχαχα να κάνουμε εδώ μαθήματα; Χαχαχα πλάκα πλάκα μπορείς να διαβάζεις και τα θέματα απο τα φορουμ. Κάνει κι αυτό.
για αυτο το e-clas εχεις κανα λινκ ναδο περιτινος προκιτε??? απο την μερα που γραυτηκα ( και εδο και στο TGE)ολο διαβαζο θεματα (για να πο την αλιθια πιο πολη στο TGE παρα εδο). αλλα θελο να πο τοσο κερο που ειμε γραμενος και διαβαζο δεν γηνετε κατι.αν γηνοταν τορα θα ειμουν αστερη ( λεμε τορα )
atozak- Ενεργό Μέλος
Το θέμα είναι να τα διαβάζεις προσεκτικά για να μάθεις τις λέξεις και την ορθογραφία τους και όχι απλά να το διαβάσεις γιατί έτσι δεν κάνει τίποτα!
Σελίδα 19 από 32 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 19 από 32