archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 9 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 9 από 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
τορα μαριε εχο μπη στην διαδικασια να φορμαρο τον φοριτοπ μου 500ρη. μου ανιγη σιννα το avast ενο καπια αρχια που εχο μεσα δεν μου φορτονουν . ενοιτε πος προτα σοζο τα σιμαντικα μου data ( το εχο ξανα κανη) και ειταν μετα ιsιχο τελιος το avast . ( τη ορεα που θα ειταν αν γινοταν τοσο ευκολα και στον δισκο τον windows
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:τορα μαριε εχο μπη στην διαδικασια να φορμαρο τον φοριτοπ μου 500ρη. μου ανιγη σιννα το avast ενο καπια αρχια που εχο μεσα δεν μου φορτονουν . ενοιτε πος προτα σοζο τα σιμαντικα μου data ( το εχο ξανα κανη) και ειταν μετα ιsιχο τελιος το avast . ( τη ορεα που θα ειταν αν γινοταν τοσο ευκολα και στον δισκο τον windows
Και εγώ έκανα format τον υπολογιστή μου Άγγελε για να τον καθαρίσω γιατί αργούσε πολύ να ανοίξει! Ευτυχώς ήταν κοντά ο αδερφός μου και το έκανε και τελείωσε γρήγορα (αναλόγως).
εσει βασικα εχεις τον αδελφο σου.... εγω πρεπει να παω σε τεχνυκο οταν χριαζομαι και τορα το νετακι που εχο αργι πολη να κανη καπια πραματα ( ισος το συνγκρηνο με το pc μου αν και δεν θαπρεπε ). τορα σκευτομε να παρω νεο λαπτοπ η να φορμαρο το παλιο?? βεβεα με χαλανε 3 πραματα στο τορινο μου. τα 2 αλαζουν αν και δεν ξερω καταποσο σιμφερι το τριτο απετι να αλαξω λαπτοπ . το 1 ειναι ο μικρος ( γυρο στα 200GBδισκος. το 2 ειναι η μικρι10,1 ιντσον οθονι του και το 3 ειναι ο αργος ( νετβουκ) επεξεργαστης intel atom n1,66GHZ
atozak- Ενεργό Μέλος
Θα σε γελάσω φίλε! Δεν ξέρω από τέτοια εγώ. Ρώτα καλύτερα τον Αιμίλιο!
Άγγελε τα βλέπω τα μηνύματά σου. Απλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά για αναβάθμιση του φόρουμ σε άλλη μορφή. Απλά δεν θέλω να το κάνω ακόμα και είμαι σε σκέψεις.
οτι κιαν κανης θα ειναι για το καλο του φορουμ οποτε οτι θες
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Παιδιά!
Συγνώμη που δεν μπαίνω γιατί έρχομαι πτώμα από την δουλειά Καλά Είστε?
Συγνώμη που δεν μπαίνω γιατί έρχομαι πτώμα από την δουλειά Καλά Είστε?
aimilios- Ενεργό Μέλος
μια χαρα ειμαστε αιμιλιε ( οπος σου εχω ξανα πη) προηγιτε η δουλια σου και μετα τα αλλα αιμιλιε θελω ενα Φ.Μ.Γ απο εσενα
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:μια χαρα ειμαστε αιμιλιε ( οπος σου εχω ξανα πη) προηγιτε η δουλια σου και μετα τα αλλα αιμιλιε θελω ενα Φ.Μ.Γ απο εσενα
Γεια σου Αγγελε μου!!!! τη ειναι το Φ.Μ.Γ?
aimilios- Ενεργό Μέλος
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ολοι μιδενος εξερουμενου ψαρονουν οταν τους το λεω ( Φ.Μ.Γ Φραπε Μετριο Γαλλα) ξερο και αλλα τετια (Φ.Ε.Γ Φρεντο Εσπρεσο Γλυκο)... (Ν.Γ.Γ Νες Γλυκο Γαλλα) Ν.Μ Νερο Μεγαλο κλπ
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ολοι μιδενος εξερουμενου ψαρονουν οταν τους το λεω ( Φ.Μ.Γ Φραπε Μετριο Γαλλα) ξερο και αλλα τετια (Φ.Ε.Γ Φρεντο Εσπρεσο Γλυκο)... (Ν.Γ.Γ Νες Γλυκο Γαλλα) Ν.Μ Νερο Μεγαλο κλπ
Χαχαχαχαχα Καλο!!!!!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καληνυχτα αιμιλιε και εγω σε λιγο κλινο ( δες προηνες μου καλημερες)
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καληνυχτα αιμιλιε και εγω σε λιγο κλινο ( δες προηνες μου καλημερες)
Καλησπέρα Σας!
Άγγελε! Όλα τα Βλέπω Εγώ. Μονο Που Σε Μερικά Δεν Έχω Χρόνο να σε Βοηθήσω Συγνώμη!!!! Γιατί Κουράζομαι Πάρα μα Πάρα Πολύ!
aimilios- Ενεργό Μέλος
μαριε στο skype μου βλεπο αυτοhttp://prntscr.com/4eyd7r
ενο λινο πρην ειμουν κανονικα ( αορατος βεβεα)
ενο λινο πρην ειμουν κανονικα ( αορατος βεβεα)
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 9 από 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 9 από 32