archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 10 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 10 από 32 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
Kαι εμένα μου το έκανε πριν και το έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά και τώρα είναι οκ.
οχι εμενα σινεχιζη το ιδιο μινιμα και μου ειπε ο νικιφορος ( απο το TGE να κανο ρεσταρτ στο πισι κλες να το κανο? η να περιμενο και να γηνη οκ μονο του?
atozak- Ενεργό Μέλος
το εκξανα μολης εκανα restart στο pc μου αλλα το ιδιο προβλιμα . εντομεταξη κατι μεροταρε το firewall αλλα δεν πολη καταλαβενα το τι ελεγε αλλα του εβαλα την επιλογι να με ξαναροτηξση..θα δουμε.παντος ιντερνετ εχο κανονικα ασ μη σπαμαρο αλο εδο αν ειναι θα ανιξο θεμα στα προβλιματα . αν και αυριο δεν μου ανιγη παντος καθε τοσο δοκιμαζω χορις βεβεα αποτελεσμα. σκεπτικα μιπος του βαζω λαθος κοδικο αλλα μαλον δεν πεζει γιατι θα μου το ελετε
atozak- Ενεργό Μέλος
Ναι. Δοκίμασε αυτό που σου είπα. Λογικά θα φτιάξει. Μπορεί απλά να μην έκανε το update που χρειάστηκε.
αν δεν μου ανιγη αυριο .θα δοκιμασο να το βρο με σεταπ και να δο τη πεζει.προς το παρον εχο το ιδιο προβλιμα απο τοτε που στο ειπα
atozak- Ενεργό Μέλος
Δυστυχώς δουλεύω τώρα στη νέα μορφή γιατί με το που κάνω "Υποβολή" εδώ πρέπει να είναι έτοιμο...
Χαχαχαχα Ναστε Καλα Παιδια!!!!! Εχω Μπλεξη με την Δουλεια Και Δεν Εχω Χρονο Για Τηποτα!να φανταστητε απο την κουραση σε λυγω παω για Υπνο Sory ε?????????
aimilios- Ενεργό Μέλος
εινε γεγονος οτη ο φουρνος ειχε λιγοτερη κουραση απο τυα δηιληστιρια. δεν ξερω οικονομικα που ειναι καλητερα...φουρνος η το αλο??
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:εινε γεγονος οτη ο φουρνος ειχε λιγοτερη κουραση απο τυα δηιληστιρια. δεν ξερω οικονομικα που ειναι καλητερα...φουρνος η το αλο??
Αχ ρε Αγγελε!!!!!! Μιση Ωρα Να Σε Ειχα Διπλα Μου Να Μηλαγαμε Τοτε Θα Καταλαβενες!!!!! Αστο Καλητερα.
aimilios- Ενεργό Μέλος
ακομα περιμενο αυτην την περιβοητη συναντιση μαριοσ-----αιμιλιος-----ατοζακ μακαρι να γηνη συντομα
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:ακομα περιμενο αυτην την περιβοητη συναντιση μαριοσ-----αιμιλιος-----ατοζακ μακαρι να γηνη συντομα
Και Εγώ Το Θέλω Άγγελε!!!!!! Να Είσαι Σίγουρος Πως Κάποτε Θα Γίνει.
aimilios- Ενεργό Μέλος
οκ ο μαριος ( και εσει) εχετε το κινιτο μου. να μου το πητε. σε περιπτοση που δεν εχετε το κινιτο σου το δινο στο φβ και το δινης στον μαριο
atozak- Ενεργό Μέλος
Εγώ θα είμαι Αθήνα στις 28 του μήνα. Θα κανονίσουμε ομως οταν θα επιστρεφω τα χριστουγεννα γιατι θα εχω 8 ωρες στο αερδρομιο..
Οκ! και άπω τους 2-ο!!!!!!! Εγώ Λόγω κούρασης Τα Λέμε Αύριο Έστω Και Για Λήγω.
aimilios- Ενεργό Μέλος
καληνυχτα σου αιμιλιε .καλα να περνας εγω μετα το " μην αρχηζης την μουρμουρα" ( που το ειδα στην τυχη και κολησα κλινο κανηνυχτα
atozak- Ενεργό Μέλος
μαριε μια και εισε ονλινε μπορησ σε παρακαλο να δοκιμασουμε το skype?
atozak- Ενεργό Μέλος
μαριε οκ ευχαριστο αλλα δεν χριαζετε ειχα portable και μου εκανε αυτο που σου ελεγα. πιρα ενα portable απο αλου στον δισκο ( μιπος το προγραμμα ειχε προβλιμα) μου εκανε τα ιδια εβαλα ενα setup και ειναι οκ απλα ειναι περιεργο γιατι εχο σινιθιση το παλιο ( φατσικα ενοω) θα σινιθησο γριγορα. θα δοκιμασο το portable στο λαπτοπ ( ισοσ δουλεβι ) αν οχι θα εγγαταστισο αυτο που εβαλα το προη. νασε καλα ευχαριστω
atozak- Ενεργό Μέλος
Mα δεν έκανα κάτι για να με ευχαριστείς! Τέλως πάντων, πάω να τελειώσω μερικά μικροπραγματάκια και θα κλείσω το φόρουμ για να κάνω την αναβάθμιση.
πολη ορεα η νεα εμφανηση μαριε . αν και θελει λιγο σινιθια μα θαερθη γριγορα.....ποσο % εισε??
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 10 από 32 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 10 από 32