archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 13 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 13 από 32 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
Μπαααα απο αυριο ξεκιναω 3ωρα διαγωνισματα στο φροντιστηριο, προετοιμασια για πανελληνιες.... Σημερα τελειωνουν οι διακοπες και το καλοκαιρι για εμενα :/
Δεν είναι μόνο για εσένα Πάνο. Για όλους τους μαθητές - φοιτητές ισχύει αυτό!
Marios έγραψε:Δεν είναι μόνο για εσένα Πάνο. Για όλους τους μαθητές - φοιτητές ισχύει αυτό!
Οχι σε ολους του μαθητες μονο σε αυτους που πανε γ' λυκειου γιατι οι υπολοιποι κανανε κανονικα διακοπες το καλοκαιρι ενω οσοι θα πανε τωρα γ λυκειου και συγκεκριμενα οσοι πανε φροντιστηριο ξεκινησανε θερινα μαθηματα μολις τελειωσαν οι εξετασεις β λυκειου (δλδ αρχες Ιουλιου) και ετσι κανανε μαθημα για ενα μηνα,,, Μετα μολις τελειωσαν τα θερινα πηραν ενα σωρο ασκησεις για το σεπτεμβριο για προετοιμαστουν για τα διαγωνισματα στυλ πανελληνιων τελη σεπτεμβρη... (στο δικο μου φροντιστηριο ετσι εγινε τουλαχιστον)
Οποτε καταλαβαίνεις οτι δεν ειναι ιδιο να εισαι μαθητης β λυκειου και γ λυκειου... Ασε που τα θερινα ειναι το λιγοτεο,,, τωρα απο σεπτεμβριο να δεις που θα εχει και ταυτοχρονα σχολειο...
Τωρα για τους φοιτητες δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να ειχαν τοσο πιεσμενο καλοακαιρι,,, γιατι εγω ας μου ολο το καλοκαιρι διαβαζα,,, και διακοπες εκανα 5 μερες και αλλες 5 που δεν διαβαζα επιδη βαριομουν,,
atozak έγραψε:με κανα σκονακι εισε οκ
Γιατι να κανεις σκονακι σε ενα διαγωνισμα που εχει ως μονο σκοπο να σου δειξει τις δυνατοτητες σου και τι δουλεια εχεις κανει ολο το καλοκαιρι ετσι ωστε να βρεις που εχεις κενα και να τα καλυψεις για τα γραψεις καλυτερα στις πανελληνιες??
Αν ειναι ετσι γιατι να πληρωνω φροντιστηρια για να κανω σκονακια ?
παντος οπος λει ενας φιλος ( και σιμφονο). κανε το καλιτερο που μπορεις και ασε τα αλλα να ερθουν μονα τους "τοσο μπορεσες τοσο εκανες" δεν τα φορτοσες στον κοκορα
atozak- Ενεργό Μέλος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....!!
Ειναι Σαββατο και μαλιστα το τελευταιο του Αυγουστου και του
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ..!!
Να το περασουμε οσο καλυτερα γινεται..!!
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...
ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......!!!
Ειναι Σαββατο και μαλιστα το τελευταιο του Αυγουστου και του
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ..!!
Να το περασουμε οσο καλυτερα γινεται..!!
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...
ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλημερα αιμιλιε..καλημερα σε ολους σιμερα ( οπος καθε σαββατο) θα ξεσκιστο στα σουβλακια
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλημερα αιμιλιε..καλημερα σε ολους σιμερα ( οπος καθε σαββατο) θα ξεσκιστο στα σουβλακια
Χαχαχαχαχαχα Καλημέρα Άγγελε! Αλαξε τους Τα Φώτα!!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα μαριε σιμερα ( οπος καθε σαββατο) θα ξεσκιστο στα σουβλακια
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα μαριε σιμερα ( οπος καθε σαββατο) θα ξεσκιστο στα σουβλακια
Xαχαχαχα Άγγελε και εγώ σουβλάκια έχω παραγγείλει!
πος και ετσι?? αποτι ξερω εισε πολη της μαγηρικης
atozak- Ενεργό Μέλος
Είμαι αλλά είπα άντε Σάββατο σήμερα δε πα να (**μπίπ**) θα παραγγείλω σήμερα!
διαβασα ενα ορεο
" αρνακι ασπρο και παχη της μανας του καμαρι. μου επεσες πολη βαρι ο διαλος να παρη"
χαχαχαχαχα
" αρνακι ασπρο και παχη της μανας του καμαρι. μου επεσες πολη βαρι ο διαλος να παρη"
χαχαχαχαχα
atozak- Ενεργό Μέλος
καλησπερα αιμιλιε βαλε αντ1 τορα εχει μουντομπασκετ ελλαδα σεμεγαλι 13-4 νικαμε!!!!!!!!!!!
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα αιμιλιε βαλε αντ1 τορα εχει μουντομπασκετ ελλαδα σεμεγαλι 13-4 νικαμε!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα Άγγελε!!!
Χαίρομαι που Νικάμε Όμως Δεν Ασχολούμαι Με Αθλητικά
aimilios- Ενεργό Μέλος
18-9!!!!!!!! ουτε εγω ασχολουμε με αθλιτικα. μονο οταν η εθνικη πεζει σε οπιοδιποτε αθλημα και μονο ελλαδα με κατι ξενο σε ( ποδοσφερο μπασκετ κλπ) τα αλλα πλιν ολυμπιακος παναθιναηκος με αφινουν αδιαφορο.
για την ηστορια να πο οτι τελιοσε η προτη περιοδος 18-9
για την ηστορια να πο οτι τελιοσε η προτη περιοδος 18-9
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλό Βράδυ Σε Όλους! Και Καλό Ξημέρωμα Να Έχετε!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καληνυχτα αιμιλιε και εγο μολης τελιοση ο αγονας κλινο και καλη ευδομαδα
atozak- Ενεργό Μέλος
καλησπερα σας αυριο την κανο για 2-3 μερουλες και το λαπτοπ μου δεν εχει πολη μνιμη για να εχο πολες καρτελες ανιχτες μαλον δεν θα μπο μεχρει να γηρησο
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 13 από 32 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 13 από 32