archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 22 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 22 από 32 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
Αφεντικό;; Χαχα σε πληρώνω μηνιαία και δεν το ήξερα; Χαχαχα επειδή συνήθως τα αφεντικά πληρώνουν! Χαχαχα δεν πιστεύω να θες πληρωμή...
Marios έγραψε:Αφεντικό;; Χαχα σε πληρώνω μηνιαία και δεν το ήξερα; Χαχαχα επειδή συνήθως τα αφεντικά πληρώνουν! Χαχαχα δεν πιστεύω να θες πληρωμή...
Χαχαχαχα ( επειδή συνήθως τα αφεντικά πληρώνουν! ) Τρίχες Πληρώνουν! Απλήρωτος Είμαι Ακόμα.
Την Αγάπη σου Θέλω Και Να Με Συχωρέσεις Όταν Κάνω Καμιά Βλακεία Εδώ. Για Διάφορους Λόγους!
Την Αγάπη σου Θέλω Και Να Με Συχωρέσεις Όταν Κάνω Καμιά Βλακεία Εδώ. Για Διάφορους Λόγους!
aimilios- Ενεργό Μέλος
Xαχαχα εντάξει τότε! Και μην αγχώνεσαι. Όταν κάνεις καμιά βλακεία στο διορθώνω και σε ενημερώνω! Να μαθαίνεις και εσύ!
Για ποιό πράγμα θες 1€ την ώρα;;atozak έγραψε:καλημερα σας. μαριε 1€ την ορα θελω εισε????
atozak έγραψε:0.50 εσυ και 0.50 ο αιμιλιος
Δώσε μου Τον Λογαριασμό Της Τράπεζας Να Τα Καταθέσω!
Καλησπέρα Σας!
Καλησπέρα Σας!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα σας διτε αυτο να γελασετε
χορης παρεξηγηση μαριε
χορης παρεξηγηση μαριε
atozak- Ενεργό Μέλος
Περαστικά σου. Τι έπαθες;atozak έγραψε:καλημερα απο τον κρυομενο και πονεμενο ατοζακ
βασικα ειμε κρυομενος και εχτες στραμπουλιξα το ποδη μου ( ευτηχος τιποτα το σοβαρο
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:βασικα ειμε κρυομενος και εχτες στραμπουλιξα το ποδη μου ( ευτηχος τιποτα το σοβαρο
Καλησπέρα και Περαστικά Άγγελε!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα αιμιλιε ευχαριστω. 21:00 εχει το "μιν αρχιζης την μουρμουρα". το πετιχα κατατυχη και κολισα εβλεπα επαναλιψης ( οσο εδιχνε ) τορα αρχιζη κανονικα
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα αιμιλιε ευχαριστω. 21:00 εχει το "μιν αρχιζης την μουρμουρα". το πετιχα κατατυχη και κολισα εβλεπα επαναλιψης ( οσο εδιχνε ) τορα αρχιζη κανονικα
Γεια σου Άγγελε! Είσαι Καλύτερα?
Το Εβλεπα και εγώ ειναι ολα τα λευτα! τωρα λογω κουρασεις δεν εχω κουραγιο να περημενω να το δω.
aimilios- Ενεργό Μέλος
βαλε το βιντεο ( αν και εχουμε μονο τα ψυφιακα καναλια εχο βρη τροπο να δουλεβι και το video απο τον αποκοδικοπηιτη )
atozak- Ενεργό Μέλος
καλημερα στους online ειδα εχτες το "μην αρχηζης την μουρμουρα" .πιστεβω δεν ειχε τοσο γελιο οσο τα παλια . (δεν ξερω βεβεα τη θα κανουν αργοτερα )
atozak- Ενεργό Μέλος
καλησπερα σας . αιμιλιε να σε ροτισο ( εσυ που ξερεις ) ακουσα στην tv οτι οι νταλικες εχουν αεροφρενα και οτι δεν πρεπει να πατας μονο το κλασικο πεταλι του φρενου γιατι υπερθερμονοντε τα φρενα και περνη φωτια ο μιχανισμος και τα λαστιχα . εχει ενα μικρο κουμπακι που το εχεις αναπασα στηγμη στην φτερνα του παπουτσουσου και πρεπει να το κανης χριση σιχνα για να ξεκουραζης τα φρενα . επισης ακουσα οτι εχι πολους μιχανισμους για να την σταματισης το οχιμα. και αυτο που λενε "εσπασαν τα φρενα" δεν πεζει παντα μπορεις να σταματισης το οχιμα ( εστο και δισκολα)
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Σας!
Νε Αγγελε! Αυτο Στο Ποδη Ειναι η Σκαστρα ( Δηλαδη! Στην Κατηφορα Για Να Μην Πατας Τα Φρενα Γιατη Υπερθερμανοντε Πατασ Την Σκαστρα Με Την Φτερνα Του Ποδιου Και Αυτη Κοβη Την Τροφοδοσηα Του Πετρελεου Και Φρακαρη Την Εξατμηση Σην Τουρμπινα Και Το Φορτιγω Ανανγκασηκα Ζβηνη Και Γονατιζη Δηλαδη Κοβη Ταχυτητα Μη Φανταστης Πως Το Φρεναρη! η Σκαστρα Λητουργη με Αερα Αν Δεν Εχει Αερα Το Φορτηγω Κλαφτα Χαραλαμπε!!!!)
Υπάρχει και Το Ηλεκτροφρενω! Για να μην πολυτραβαμε το θεμα εδω καπια στηγμη θα βαλω εγω ενα θεμα που να αφορα πως λητουργουν τα φρενα στο Φορτηγω.
Ευχαρηστω Πολυ Για Το Ενδιαφερον Σου!
Νε Αγγελε! Αυτο Στο Ποδη Ειναι η Σκαστρα ( Δηλαδη! Στην Κατηφορα Για Να Μην Πατας Τα Φρενα Γιατη Υπερθερμανοντε Πατασ Την Σκαστρα Με Την Φτερνα Του Ποδιου Και Αυτη Κοβη Την Τροφοδοσηα Του Πετρελεου Και Φρακαρη Την Εξατμηση Σην Τουρμπινα Και Το Φορτιγω Ανανγκασηκα Ζβηνη Και Γονατιζη Δηλαδη Κοβη Ταχυτητα Μη Φανταστης Πως Το Φρεναρη! η Σκαστρα Λητουργη με Αερα Αν Δεν Εχει Αερα Το Φορτηγω Κλαφτα Χαραλαμπε!!!!)
Υπάρχει και Το Ηλεκτροφρενω! Για να μην πολυτραβαμε το θεμα εδω καπια στηγμη θα βαλω εγω ενα θεμα που να αφορα πως λητουργουν τα φρενα στο Φορτηγω.
Ευχαρηστω Πολυ Για Το Ενδιαφερον Σου!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα αιμιλιε ..εγω ευχαριστο για της απαντισης που μου δηνης και δεν με "αφηνης" στο σκοταδι. θα περιμενο το θεμα σου με ενδιαφερον . .μη βιαστης βαλτου προτερεοτιτα .,και κατι τελευτεο. βρεθικατε καθολου με τον μαριο?? πος το βλεπεις το θεμα.
atozak- Ενεργό Μέλος
Γεια σας!
Άγγελε δεν έχουμε βρεθεί ακόμα με τον Αιμίλιο. Κάποια στιγμή (πιστεύω στο κοντινό μέλλον) θα γίνει και αυτό. Θα δούμε. Τώρα συμβαίνουν πολλά και στους δύο και δεν κάτσαμε να το συζητήσουμε.
Άγγελε δεν έχουμε βρεθεί ακόμα με τον Αιμίλιο. Κάποια στιγμή (πιστεύω στο κοντινό μέλλον) θα γίνει και αυτό. Θα δούμε. Τώρα συμβαίνουν πολλά και στους δύο και δεν κάτσαμε να το συζητήσουμε.
οκ απλα σκευτηκα μιπος εγινε και δεν το εμαθα . αν γηνη σφυρατε το και βλεπουμε
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 22 από 32 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 22 από 32