archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 24 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 24 από 32 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
καλησπερα σας μαριε πος λες να κανης το user name σου??? αιμιλιε εχασες τιποτα το σιμαντικο απο τον δισκο που καηκε??? . γιατι πιρες ssd ειναι φτινοτεροι οι hdd και με περισοτερο χορο ssd αποσο ξερω βρησκης το πολυ με 512GB ενο hdd βρισκης οσ kai 4TB
atozak- Ενεργό Μέλος
Marios έγραψε:Λες να το κάνω Άγγελε;
οτι θες κουμαντο δεν σου κανο την κανο τορα εχει αγονα ελλαδα φυλανδια νεριτ καλημας επιτιχια
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα σας μαριε πος λες να κανης το user name σου??? αιμιλιε εχασες τιποτα το σιμαντικο απο τον δισκο που καηκε??? . γιατι πιρες ssd ειναι φτινοτεροι οι hdd και με περισοτερο χορο ssd αποσο ξερω βρησκης το πολυ με 512GB ενο hdd βρισκης οσ kai 4TB
Αγγελε? Εγω δεν θελω πολλα Gb! Γιατη Οσω Πολλα Ειναι Τοσω Αργως Θα Ειναι ο Υπολογυστης Πειρα Εναν SSD 60 gb 47 ευρο και ειμαι ευχαρηστημενως Παει Σφεντονα με τα Windows 8.1 pro που εβαλα για δοκημη
aimilios- Ενεργό Μέλος
Marios έγραψε:Σκέφτομαι να το κάνω Sherlock Holmes. Τι λέτε;
Sherlock Holmes Δυσκολο!!!! τη σημενη αυτο Μαριε?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Sherlock H. έγραψε:Eίναι ο ντεντέκτιβ που είναι στην υπογραφή μου.
Οχχχχχχχ τη βαψαμε τωρα! Θα μας Κατασκοπεβης Τωρα ε?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Πλέον ναι! Από σήμερα και στο εξής, είστε όλοι στον φακό μου! Προσέξετε καημένα μου!aimilios έγραψε:
Οχχχχχχχ τη βαψαμε τωρα! Θα μας Κατασκοπεβης Τωρα ε?
Sherlock H. έγραψε:
Πλέον ναι! Από σήμερα και στο εξής, είστε όλοι στον φακό μου! Προσέξετε καημένα μου!
aimilios- Ενεργό Μέλος
Sherlock H. έγραψε:Χαχαχα! Θα βάλω και μουσικούλα για το φόρουμ!
Μας Καλοπιανης Τωρα ε????
aimilios- Ενεργό Μέλος
Sherlock H. έγραψε:Mπήκε και η μουσικούλα Αιμίλιε!
Βγενω Τωρα Γιατη Αυριο Ειμαι Για Δουλεια!
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα σας σερλοκ πολη μυστιριο το νεο nicname σου by the way ορεο αυτο το νεο http://prntscr.com/4vgejd
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Σας!
Μάριε μου! Πολύ Όμορφη η Εικόνα Που Έβαλες στο Προφίλ σου Ταιριάζει με το Όνομα και με της Γνώσεις σου Όχι Με Την Ηλικία σου!
Μάριε μου! Πολύ Όμορφη η Εικόνα Που Έβαλες στο Προφίλ σου Ταιριάζει με το Όνομα και με της Γνώσεις σου Όχι Με Την Ηλικία σου!
aimilios- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα σας! Αιμίλιε με το όνομα ήθελα να ταιριάζει περισσότερο! Όσο για την ηλικία μου, δεν με απασχολεί και τόσο...
καλημερα σας .εγο αιμιλιε εχο ssd 64GB για τα windows kai hdd 1TB για αποθηκη στο pc
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 24 από 32 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 24 από 32