archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 26 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 26 από 32 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
atozak έγραψε:αραχτος μπροστα στην μεγαλι (21,5 ιντσον) οθονιμου και πινο φραπεδακι
Καλά κάνεις. Εγώ μόλις γύρισα από το ράδιο πριν λίγο και είπα να κάτσω να φαω κάτι μιας που πεινάω σαν λύκος!
και το "σαν" τι τοθελες?? . εγο λεο τα χριστουγεννα να αλαξο κινιτο ( τορα ειμε στο htc wildfire) και λεω να δοσω ος 300€ εσει πιο εχεις??. το νοκια τo αποριπτο με την μια ειμε παλιος erricsonακιας και τορα εχο το htc ( oxi to "s" ειναι το μοντελο που εβγαλαν μετα το wilfire) ( του προσθεσαν το "s")
atozak- Ενεργό Μέλος
στην κατιγορια spaming εγω θα ειμαι φτου και προ
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:στην κατιγορια spaming εγω θα ειμαι φτου και προ
Καλησπέρα σας!
Γουγσταρης Spam Άγγελε ε?????
Γουγσταρης Spam Άγγελε ε?????
aimilios- Ενεργό Μέλος
στο tge ειμαι και ο προτος σπαμμερ . καπου ομος προσεχο και λιγο γιατι αν παρω φορα το μπανακι το εχω σιγουρο ( μπρρρρρρρ χυμονιατικα )
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:στο tge ειμαι και ο προτος σπαμμερ . καπου ομος προσεχο και λιγο γιατι αν παρω φορα το μπανακι το εχω σιγουρο ( μπρρρρρρρ χυμονιατικα )
Χαχαχαχαχα Απο Βδομαδα Που Πευτη Εστητα η Θερμοκρασια να Κανεις Μπανακη!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα Παιδιά!
7,30 Σχόλασα! Από Την Δουλειά!
Καλά Είστε?
Καλά Είστε?
aimilios- Ενεργό Μέλος
aimilios έγραψε:Καλησπέρα Παιδιά!
Καλά Είστε?
Καλά είμαστε Αιμίλιε! Εσύ πως είσαι σήμερα; Να φανταστώ πτώμα ε;
Το κατάλαβα Άγγελε. Αλλά εγώ λόγω αυτού άργησα να κοιμηθώ καθώς προσπαθούσα να αλλάξω τις εικόνες..
καλησπερα σας εχο επαθα το χυροτερο που μπορουσε να μου σιμβι ( μη γελας) μολης τορα αποκατασταθηκε το ιντερνετ μας
atozak- Ενεργό Μέλος
Kαλά ναι για εσένα είναι το χειρότερο αυτό. Πωπωπω δεν μπορώ να το φανταστώ..
ασε.ασε το τη φονη εκανα οταν ειδα το γνοστο οικονακι http://prntscr.com/4wnvvm και ταυτοχρονα με πιγε στην αρχικι μου σελιδα δεν σουλεο. ενο εβλεπα ενα video απο το youtube το video "παγοσε" ταυτοχρονα ξεκινισανε καπιοι συναγερμοι ο οτε μου ελεγε ( με ιχογραφιμενο μινιμα) οτι ειναι βλαβη στην ευριτερη μου περιοχη και μολης πρην λιγο ειρθε
atozak- Ενεργό Μέλος
δεν σου κρηβω οτι ειμε απο τους τιπος που μπενουν 5-6 φορες απο το κινιτο στο web mail οταν ειμαι εκτος σπιτιου.και οτι το pc μου ειναι ανιχτο 12 με 15 ορες την μερα απο αυτες της 11 ειμε στο ιντερνετ απο το pc
atozak- Ενεργό Μέλος
Και εγώ τρελαίνομαι όταν έχει βλάβη το νετ γιατί μου τη δίνει. Εμένα ο υπολογιστής μου έχει κάνει και 72ωρα ανοιχτός. χαχαχα όχι να ειμαι μεσα ομως!
εχενα ειναι εργαλειο ( το εχεις περισοτερο για το φορουμ και μετα για διασκεδαση θαλεγα 60 φορουμ και 40 διασκεδασι) εδο ειμαι 90 διασκεδασι και 10 ολα τα αλλα)
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 26 από 32 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 26 από 32