archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 27 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 27 από 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
καλημερα σας .μαριε εβλεπα ονυρο οτι ειμουν αμφυπολη και ειχα το λαπτοπ μου με wi-fi
atozak- Ενεργό Μέλος
ενα ορεο αστιακι να γελασουμε
http://prntscr.com/3c1gjh
http://prntscr.com/3c1gjh
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:αντε κυμισου βρε καλισπερα
Άγγελε!!!!!!!! Την Κούραση Που Τράβηξα Εγώ Αυτήν Την Εβδομάδα Δεν Περιγράφετε! Άστο Καλύτερά.
aimilios- Ενεργό Μέλος
τουλαχιστον να ειναι και τα λευτα που θα παρης ισαξια της κουρασης
atozak- Ενεργό Μέλος
ναι το ειδα......αν θελισο κατι σου στελνο μινιμα στο skype να ροτισο. το "χαρισμα" του μπαν το εχεις μονο εσει? . η μπορει και ο αιμιλιος οποτε θελει?? μια φορα ειρθα σε σινενοησι με την θαλεια και ευτιαξα ( ενο απαγορεβετε) 2ρο λογαριασμο τον οπιο ειπα στην θαλεια και τον μπαναρε απλα και μονο για να δο το τα μινιμα που θα ειχα
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Για να λέμε την αλήθεια δεν θυμάμαι. Αλλά νομίζω μόνο εγώ. Τώρα δεν μπορώ να ψάξω! Προσπαθώ να διορθώσω κάτι μικρολεπτομέρειες στις αλλαγές. Θα σου πω μετά την αναβάθμιση που θα μπορώ να ψάξω.[/sls]
καλημερα σας το ταμπελακι "επιστρεφω σε λιγο" βγικε και ανιξαν οι πορτες του φοιρουμ
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Xαχαχαχα. Άγγελε σου άρεσαν οι αλλαγές που έγιναν;;
Υ.Γ.: Εγώ πρέπει να φύγω. Τα λέμε μετά![/sls]
Υ.Γ.: Εγώ πρέπει να φύγω. Τα λέμε μετά![/sls]
παλη εδο?? προλιγου δεν εισουν .καλησπερα τη φαγαμε σιμερα??
atozak- Ενεργό Μέλος
εμεις καναμε λαχανοντολμαδες...η μιτερα μου τα κανι ολα ελαφρεια αρα το απογευμα που θα πιναμε ανιξε ενα νεο σουβλατζιδικο και νθα το δοκιμασουμε
atozak- Ενεργό Μέλος
[sls]Xαχαχα καλή όρεξη! Θα ανεβάσω μια καινούρια λειτουργία που μπορείς να εξαγοράσεις με τους βαθμούς σου! Πολύ χρήσιμο! [/sls]
μαριε εχεις καμια λιτουργια που να στο κανη 3D σαν αυτο http://prntscr.com/4xb7vq
atozak- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 27 από 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 27 από 32