archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 4 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
Nαι. Τελος οι διακοπές.
Αν μπορείτε σας παρακαλώ τα προβληματα να τα λύνουμε στον τομέα με τα προβλήματα για να μην γεμίζουμε αυτό το θέμα! Ευχαριστώ!
Αν μπορείτε σας παρακαλώ τα προβληματα να τα λύνουμε στον τομέα με τα προβλήματα για να μην γεμίζουμε αυτό το θέμα! Ευχαριστώ!
Marios έγραψε:Nαι. Τελος οι διακοπές.
Ok! Μαριε! ειξερα πως θα μας την πεις ομως τη να κανω του Αγγελου Δεν Εχω χρονο να του Εξηγω.
Καλα Περασες?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Marios έγραψε:Kαλά καλά. Επιβιώνω!
Τώρα Δουλειά?
aimilios- Ενεργό Μέλος
οκ μαριε αφου περασες καλα αυτο εχει σιμασια @αιμιλιος ναι το δοκιμασα και σου εγραψα τη κανη @αιμιλιος δεν πιραζη φιλε μου δεν ειναι αλοστε και τρομερα σοβαρο...αν ειναι θα επανελθο με νεο ποςτ στα προβλιματα
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:χερεται χερεται
Καλησπέρα στο πιο αγαπητό μέλος του φόρουμ μας!
aimilios- Ενεργό Μέλος
μαριε εισε κυπρο?? η στο νυσι που εκανες τα μαθιματικα σου??? περασες καλα??
atozak- Ενεργό Μέλος
Άγγελε Κύπρο είμαι. Στο νησί που κάνω τα Μαθηματικά μου (στη Σάμο δηλαδή) θα πάω στις 28 Αυγούστου.
καλημερα σας αλαγμενο το ιδα σιμερα αλλα ορεο ειναι
atozak- Ενεργό Μέλος
ΣΥΓΝΟΜΗ απλα μετο που μπικα δεν ειτα το http://prntscr.com/484xc2
μετα το ειδα αλλα δεν ειχε πρην αυτο που λει για καθε 6 ωρες εγο βεβεα ΠΑΝΤΑ με το που μπενο το παταο και βαζο το χρονομετρομου με αντιστροφι μετριση ανα 6 ωρες http://prntscr.com/484y1g μολης τελιοση ο χρονος μου κανη μπιπ στα ιχια και το ξανα βαζω αφου ξανα πατισο το κουμπακι
μετα το ειδα αλλα δεν ειχε πρην αυτο που λει για καθε 6 ωρες εγο βεβεα ΠΑΝΤΑ με το που μπενο το παταο και βαζο το χρονομετρομου με αντιστροφι μετριση ανα 6 ωρες http://prntscr.com/484y1g μολης τελιοση ο χρονος μου κανη μπιπ στα ιχια και το ξανα βαζω αφου ξανα πατισο το κουμπακι
atozak- Ενεργό Μέλος
Xαχαχα αυτό υπήρχε φιλαράκι. Κάτι ετοιμάζω τώρα αλλά θα το δείτε μόλις τελειώσω!
μαριε ειδα πος κοκινισες σε χαστουκισε καμης????
atozak- Ενεργό Μέλος
Δεν κοκκίνησα φίλε! Είναι ο εγκέφαλός μου που δουλεύει συνεχώς..
Οργανώνω ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες! Θα έχει πολλή ενδιαφέρον και ελπίζω και αρκετό κόσμο!
Οργανώνω ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες! Θα έχει πολλή ενδιαφέρον και ελπίζω και αρκετό κόσμο!
Σελίδα 4 από 32 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 4 από 32