archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 21 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 21 από 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
Marios έγραψε:Καλημέρα Αιμίλιε! Σου άρεσαν οι διευκρινήσεις ε;
Καλησπέρα Άγγελε!
Νε Μάριε Μου άρεσαν Πολύ!
aimilios- Ενεργό Μέλος
αιμιλιε αλο το "spam γενικη σιζητηση" και αλο το "γενικη σηζητηση"??
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλημέρα. Άγγελε το Spam σαν κατηγορία, ό,τι περιέχει είναι γενικά για spam. Αλλά πάντα με μέτρο έτσι;
καλησπερα σας με μετρο μαριε μονο βρισιδια και χχχ αρχια
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα σας με μετρο μαριε μονο βρισιδια και χχχ αρχια
Άγγελε!!!!!! Δες Την Υπογραφή μου. Από Μένα Δεν Γλυτώνεις
Καλησπέρα!
Καλησπέρα!
aimilios- Ενεργό Μέλος
μαριε μου ειρθε ενα ε-μαιλ απατι που θα μπορουσα να το βαλο για να το δουν λαι αλα ατομα??
atozak- Ενεργό Μέλος
Εξαρτάται το τι αφορά. Αν αφορά το ιντερνετ στη τεχνολογία. Αν αφορά κάτι άλλο στην κατηγορία του.
οχι δεν εινε για τεχνολογια .εινε για λογαριασμο που κερδισα (και καλα) και θελει (και καλα) να τα μιρα στουμε 60%αυτος και 40% εγο. επιδη καπιος πελατις τους πεθανε ( και δεν ξερει τη να τα κανη )
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:οχι δεν εινε για τεχνολογια .εινε για λογαριασμο που κερδισα (και καλα) και θελει (και καλα) να τα μιρα στουμε 60%αυτος και 40% εγο. επιδη καπιος πελατις τους πεθανε ( και δεν ξερει τη να τα κανη )
Ας τα δωρίσει εδώ στο Φόρουμ Άγγελε!
Καλησπέρα Σας!
aimilios- Ενεργό Μέλος
Καλησπέρα.
Άγγελε μπορείς να το βάλεις στις Τεχνολογικές Ειδήσεις να το δω και αν δεν είναι για εκεί θα το μετακινήσω εγώ κάποια στιγμή αύριο.
Παιδιά συγνώμη που δεν μπαίνω τις τελευταίες δυο μέρες είναι που ξεκίνησε η Σχολή και μας έριξαν με τα μούτρα στα μαθήματα. Να φανταστείτε σήμερα είχα μισή ώρα κενό ίσα ίσα για το φαΐ και μετά μέχρι τις 8 σερί. (σημειώστε ότι ξεκίνησα 9 το πρωί). Αύριο έχω ένα ζόρι αλλά κάποια στιγμή θα μπω.
Και πάλι συγνώμη και καλό βράδυ! Έχω πρωινό ξύπνημα πάλι και πρέπει να παω για ύπνο! Καληνύχτα!
Άγγελε μπορείς να το βάλεις στις Τεχνολογικές Ειδήσεις να το δω και αν δεν είναι για εκεί θα το μετακινήσω εγώ κάποια στιγμή αύριο.
Παιδιά συγνώμη που δεν μπαίνω τις τελευταίες δυο μέρες είναι που ξεκίνησε η Σχολή και μας έριξαν με τα μούτρα στα μαθήματα. Να φανταστείτε σήμερα είχα μισή ώρα κενό ίσα ίσα για το φαΐ και μετά μέχρι τις 8 σερί. (σημειώστε ότι ξεκίνησα 9 το πρωί). Αύριο έχω ένα ζόρι αλλά κάποια στιγμή θα μπω.
Και πάλι συγνώμη και καλό βράδυ! Έχω πρωινό ξύπνημα πάλι και πρέπει να παω για ύπνο! Καληνύχτα!
καλησπερα και καλο μινα να εχουμε υπομονη μαριε εχεις τον αιμιλιο που αγριπι και φροντιζη το φορουμ ενο καπια στιγμη που θα σε δο οonline στο στελνο και αποφασιζης επιτοπου
atozak- Ενεργό Μέλος
Άγγελε όπως σου είπα, ανέβασέ το στον τομέα των Τεχνολογικών Ειδήσεων και όταν μπω θα το φτιάξω εγώ!
οκ μαριε το ανεβασα εδο http://inforumgr.forumgreek.com/t4180-topic#9079 βαλτο οπου νομιζης η σβηστο ( ολα οκ )
atozak- Ενεργό Μέλος
καλησπερα αιμιλιε ριξε μια ματια εδο http://inforumgr.forumgreek.com/t4180-topic#9082
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα αιμιλιε ριξε μια ματια εδο http://inforumgr.forumgreek.com/t4180-topic#9082
Καλησπέρα Άγγελε!
Το Είδα Και Σε Ευχαριστούμε Πολύ Για Την Ενημέρωση
Είναι Απατεώνες
aimilios- Ενεργό Μέλος
Marios έγραψε:Καλησπέρα σας!
Καλησπέρα ΑΦΕΝΤΙΚΌ!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 21 από 32 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 21 από 32